• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Normalde ben de bu saatlerde yapmış oluyorum aslında ,bugün erken yaptım ya laf atayım dedim :KK53:

Benim bu kadar geçe kalmıyor normalde,sabah eşim yerken bir küçük kıyı götürüyorum çayın yanında..

Normalde ben de bu saatlerde yapmış oluyorum aslında ,bugün erken yaptım ya laf atayım dedim :KK53:
Ben uyandığımın üstüne 2 saat geçmeden, ağzıma lokma sokamam. Zaten 1 saatimi aç karına olan ilaçlarım alıyor. :KK45::KK45:

Hanımlar bişi soracam,ilk torunda anneannemi yapar herşeyi babanne bişi yapmazmı hiç..
Adetleriymiş de ....
Bizim burada laz-gürcünün adetidir. Anane bebeğin yatağına kadar alır, babanne gelinine kalın bilezik ve bebeğe tam altın alır ablam.

Nerenın adetıymış o ..

Benım ablamın ilk çocugunda herseyını annem yaptı ama adetteen değil . Öyle istediği için ..

Orasını boşver yaa..
Bende yapıyorum bişiler kıyafet filan aldım bir sürü çok fazla bişeyi kalmadı..
Alınacak şeyler var dahada bazılarını gidince oradan alacağım,küvet filan oda yıkamak için..
Damatın dayısı bebek odasını alıyor,yatağı yorganı nevresimi filan ben alacam gidince..
Dünür sonra bişiler alırmı bilmiyorum alır herhalde dye düşünüyorum.
Onşar şimdi oto koltuğu alacaklarmış..

Bizim burada laz-gürcünün adetidir. Anane bebeğin yatağına kadar alır, babanne gelinine kalın bilezik ve bebeğe tam altın alır ablam.

Hazır bebek yatağını ben alacam zaten yorgan nevresim işi tamam..
Takım olarakta hediye alınıyor dayı tarafından..
Altın alacaklar herhalde,kızçem bakıyordu ne isteyim diye..
Bizde takacaz zaten..

Sevicemde kullanamıcam tlfdan zor oluyor :KK51:
Ben senin yerine de yaparım
uyku-gif.1318437

Hazır bebek yatağını ben alacam zaten yorgan nevresim işi tamam..
Takım olarakta hediye alınıyor dayı tarafından..
Altın alacaklar herhalde,kızçem bakıyordu ne isteyim diye..
Bizde takacaz zaten..
Hayırla, sağlıkla gelsinde herşeyi hazır olmasa da olur bence. Ama ıvır-zıvır işleri hiç bitmez ablam. Ne kadar kaldı kuzunun gelmesine?:emir_bebek:

Hayırla, sağlıkla gelsinde herşeyi hazır olmasa da olur bence. Ama ıvır-zıvır işleri hiç bitmez ablam. Ne kadar kaldı kuzunun gelmesine?:emir_bebek:

Herşeyin olması mümkün değil zaten bizde elimizden geldiği kadarıyla yapacağız işte..
Kısmetse temmuz'da olacak doğumu..

Ben uyandığımın üstüne 2 saat geçmeden, ağzıma lokma sokamam. Zaten 1 saatimi aç karına olan ilaçlarım alıyor. :KK45::KK45:
Aynen ben de öyleyim ,kalkar kalkmaz iştahım almıyor.Benim de aç karnına tiroit ilacım var ,onu içerim.Ama net başına geçip çay kahve içmeyi severim.:KK50:

Herşeyin olması mümkün değil zaten bizde elimizden geldiği kadarıyla yapacağız işte..
Kısmetse temmuz'da olacak doğumu..
İnşallah zamanını tamamlar.
Şaka maka, benimde testime 2 gün kaldı. Yedim 10 günü :KK76:

Back