- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Normalde ben de bu saatlerde yapmış oluyorum aslında ,bugün erken yaptım ya laf atayım dedim
Benim bu kadar geçe kalmıyor normalde,sabah eşim yerken bir küçük kıyı götürüyorum çayın yanında..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde ben de bu saatlerde yapmış oluyorum aslında ,bugün erken yaptım ya laf atayım dedim
Hamdolsun kuzum, bugünümüze şükür.Hamd olsun sen nasılsın abla :)
Ben uyandığımın üstüne 2 saat geçmeden, ağzıma lokma sokamam. Zaten 1 saatimi aç karına olan ilaçlarım alıyor.Normalde ben de bu saatlerde yapmış oluyorum aslında ,bugün erken yaptım ya laf atayım dedim
Sen ye öğle yemeğini, çirozsun zaten. Ara öğünleri de ana öğün gibi ye.Ben öğle yemegı yıyom bunlar kahvaltı dıyo
Çiroz mu 55 kiloyum tamam mıSen ye öğle yemeğini, çirozsun zaten. Ara öğünleri de ana öğün gibi ye.
Nerenın adetıymış o ..Hanımlar bişi soracam,ilk torunda anneannemi yapar herşeyi babanne bişi yapmazmı hiç..
Adetleriymiş de ....
Kemiklerin ağır basıyordur 55 isen yoksa imkanı yok o kiloda olamazsınÇiroz mu 55 kiloyum tamam mı
Ben hep yerım .
Bana derler bu yedıklerın neerene gidiyo
Bizim burada laz-gürcünün adetidir. Anane bebeğin yatağına kadar alır, babanne gelinine kalın bilezik ve bebeğe tam altın alır ablam.Hanımlar bişi soracam,ilk torunda anneannemi yapar herşeyi babanne bişi yapmazmı hiç..
Adetleriymiş de ....
Kaslıyım bırazKemiklerin ağır basıyordur 55 isen yoksa imkanı yok o kiloda olamazsın
Hiç sevmediğim bünye tipi, yiyip yiyip kilo almayan
Nerenın adetıymış o ..
Benım ablamın ilk çocugunda herseyını annem yaptı ama adetteen değil . Öyle istediği için ..
Bizim burada laz-gürcünün adetidir. Anane bebeğin yatağına kadar alır, babanne gelinine kalın bilezik ve bebeğe tam altın alır ablam.
Ben senin yerine de yaparımSevicemde kullanamıcam tlfdan zor oluyor
Teşekkürler tatlımBen senin yerine de yaparım
Hayırla, sağlıkla gelsinde herşeyi hazır olmasa da olur bence. Ama ıvır-zıvır işleri hiç bitmez ablam. Ne kadar kaldı kuzunun gelmesine?Hazır bebek yatağını ben alacam zaten yorgan nevresim işi tamam..
Takım olarakta hediye alınıyor dayı tarafından..
Altın alacaklar herhalde,kızçem bakıyordu ne isteyim diye..
Bizde takacaz zaten..
Hayırla, sağlıkla gelsinde herşeyi hazır olmasa da olur bence. Ama ıvır-zıvır işleri hiç bitmez ablam. Ne kadar kaldı kuzunun gelmesine?
Aynen ben de öyleyim ,kalkar kalkmaz iştahım almıyor.Benim de aç karnına tiroit ilacım var ,onu içerim.Ama net başına geçip çay kahve içmeyi severim.Ben uyandığımın üstüne 2 saat geçmeden, ağzıma lokma sokamam. Zaten 1 saatimi aç karına olan ilaçlarım alıyor.
İnşallah zamanını tamamlar.Herşeyin olması mümkün değil zaten bizde elimizden geldiği kadarıyla yapacağız işte..
Kısmetse temmuz'da olacak doğumu..
Aynıyım bende, ama 2 aydır kahve yasakAynen ben de öyleyim ,kalkar kalkmaz iştahım almıyor.Benim de aç karnına tiroit ilacım var ,onu içerim.Ama net başına geçip çay kahve içmeyi severim.