Teşekkür ederimeskiden ben atarlıydım haklı banlardı :))))) sana vermez cımbız çok naif yazıların arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimeskiden ben atarlıydım haklı banlardı :))))) sana vermez cımbız çok naif yazıların arkadaşım
NevoşşşşşTeşekkür ederim
Noldun duzsuzNevoşşşşş
Yarışmaya katilamayabilirim yaaaa ne güzel tasarlamıştım herseyiNoldun duzsuz
Neden ki nolduYarışmaya katilamayabilirim yaaaa ne güzel tasarlamıştım herseyi
Benim telefonum çok dolu resimleri göstermiyor galeri yükleyemiyorum evde yedek bir telefon daha vardı eşimin telefonu bozulmuş bugün onu kullanmak zorunda artikNeden ki noldu
Yaptin cektin mi yani. Bilgisayara aktarirsin olmaz miBenim telefonum çok dolu resimleri göstermiyor galeri yükleyemiyorum evde yedek bir telefon daha vardı eşimin telefonu bozulmuş bugün onu kullanmak zorunda artik
Bilgisayarım yok malesef yapmadım daha bugün yapacaktım aslında bu bdv aklımı başımdan aldı hic bisey yapamadım salı yapacaktimYaptin cektin mi yani. Bilgisayara aktarirsin olmaz mi
Psikolojim bozukdu resmen benim deBilgisayarım yok malesef yapmadım daha bugün yapacaktım aslında bu bdv aklımı başımdan aldı hic bisey yapamadım salı yapacaktim
Neden canımYarışmaya katilamayabilirim yaaaa ne güzel tasarlamıştım herseyi
Bekliyoruuuzzzz :))Bende varım bunaa :)
Tarifini bekliyorumBende varım bunaa :)
Nevosum tarifimi dun hazirladim ama dunku tarihle sunum fotosu cekmisim. Bugun yuklesem kabul olur mu acep?Tarifini bekliyorum
Mart ayı içinde olması yeterli sanırım :)Nevosum tarifimi dun hazirladim ama dunku tarihle sunum fotosu cekmisim. Bugun yuklesem kabul olur mu acep?
Aaaa e guzelmis. Yeni bir tarif denedim de,cocuklar icinMart ayı içinde olması yeterli sanırım :)
merakla bekliyorum tarifini :)Aaaa e guzelmis. Yeni bir tarif denedim de,cocuklar icin
Eminim çok lezzetlidir, merakla bekliyorumAaaa e guzelmis. Yeni bir tarif denedim de,cocuklar icin