• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Menü belli değil yani, kalabalık olacaksanız Allah yardımcın olsun:KK73:
Yok canım ev ahalisi ile yapacağız.Burada kimsemiz yok zaten;)Normalde arkadaşlarını çağırıyorduk ama bu yıl kimse olmayacak:KK45:

Buraya uğramadın, gittin bdv de yorumlar yorumlar:lülülü:
Gizli gizli beni mi takip ediyorsun?:KK76:

Beğeniyor musun
espejo4to7ghiu6-gif.1318166
Heyranım size:KK36:

Sabah 6dan beri ayaktayım yaklaşık 700 km yol yaptım oturduğum yerde şu:uykucu: emoji modundayım:KK3:

Sabah 6dan beri ayaktayım yaklaşık 700 km yol yaptım oturduğum yerde şu:uykucu: emoji modundayım:KK3:
Hayırdır bir problem yok inşaallah:KK19:

Takip yok bacım, azıcık millet ne dertlerle uğraşıyor yasmin, kendi derdine gömülme ders al diye gittim bdv ye. Baktım bizim kayıplar orada:KK70:

Gebe halinle o kadar yol yapmak neden?:KK69:

Takip yok bacım, azıcık millet ne dertlerle uğraşıyor yasmin, kendi derdine gömülme ders al diye gittim bdv ye. Baktım bizim kayıplar orada:KK70:

Gebe halinle o kadar yol yapmak neden?:KK69:
Bebek rahme düştüğünden beri kaç bin km yol yaptı bi bilsen:KK48:
İnşaallah çok gezenti bi çocuk olmaz :KK45:

Balıkesir yolu, anaaaamm:)) Senin kuzu sağlıklı olsunda, yap yolu. Fakat fazla yorulmak iyi değil:KK53:
İyi hissetmezsem gitmem ablası :emir_bebek:
Allah' a şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum 5 ay bitmek üzere ama hala karnım bile yok:anneadayı:

H E H E kız ben biçok kategori için malzeme aldım inan.. güveç olsun, tart kalıbı olsun... başka başka şu an aklıma gelemeyen başka şeyler .. malzemeleri hiç saymıyorum bile :)) sende çok takma artık bence tavayı .. yanına kar kaldı fena mı ;)

H E H E kız ben biçok kategori için malzeme aldım inan.. güveç olsun, tart kalıbı olsun... başka başka şu an aklıma gelemeyen başka şeyler .. malzemeleri hiç saymıyorum bile :)) sende çok takma artık bence tavayı .. yanına kar kaldı fena mı :KK66:
Bambu tabak ta aldın:KK45:

Back