Yok canım ev ahalisi ile yapacağız.Burada kimsemiz yok zatenNormalde arkadaşlarını çağırıyorduk ama bu yıl kimse olmayacakMenü belli değil yani, kalabalık olacaksanız Allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ev ahalisi ile yapacağız.Burada kimsemiz yok zatenNormalde arkadaşlarını çağırıyorduk ama bu yıl kimse olmayacakMenü belli değil yani, kalabalık olacaksanız Allah yardımcın olsun
O zaman sıkıntı yok, maharetli hatunsun halledersinYok canım ev ahalisi ile yapacağız.Burada kimsemiz yok zatenNormalde arkadaşlarını çağırıyorduk ama bu yıl kimse olmayacak
İnşaallah canımO zaman sıkıntı yok, maharetli hatunsun halledersin
Gizli gizli beni mi takip ediyorsun?Buraya uğramadın, gittin bdv de yorumlar yorumlar
Heyranım sizeBeğeniyor musun
Sabah 6dan beri ayaktayım yaklaşık 700 km yol yaptım oturduğum yerde şu emoji modundayımalimiyon yine kaçtı
Hayırdır bir problem yok inşaallahGizli gizli beni mi takip ediyorsun?
Heyranım size
Sabah 6dan beri ayaktayım yaklaşık 700 km yol yaptım oturduğum yerde şu emoji modundayım
Yok yok Allah' a şükür yapılması gereken bir yolculuktu diyelimHayırdır bir problem yok inşaallah
Takip yok bacım, azıcık millet ne dertlerle uğraşıyor yasmin, kendi derdine gömülme ders al diye gittim bdv ye. Baktım bizim kayıplar oradaGizli gizli beni mi takip ediyorsun?
Heyranım size
Sabah 6dan beri ayaktayım yaklaşık 700 km yol yaptım oturduğum yerde şu emoji modundayım
Hayırlısı olsun canımYok yok Allah' a şükür yapılması gereken bir yolculuktu diyelim
Bebek rahme düştüğünden beri kaç bin km yol yaptı bi bilsenTakip yok bacım, azıcık millet ne dertlerle uğraşıyor yasmin, kendi derdine gömülme ders al diye gittim bdv ye. Baktım bizim kayıplar orada
Gebe halinle o kadar yol yapmak neden?
Bugün yaptığın yolla, ben buradan Antalya'ya giderimBebek rahme düştüğünden beri kaç bin km yol yaptı bi bilsen
İnşaallah çok gezenti bi çocuk olmaz
Yaklaşık 300 km de yarın yapacağım (yani bugün)Bugün yaptığın yolla, ben buradan Antalya'ya giderim
Balıkesir yolu, anaaaamm:)) Senin kuzu sağlıklı olsunda, yap yolu. Fakat fazla yorulmak iyi değilYaklaşık 300 km de yarın yapacağım (yani bugün)
İyi hissetmezsem gitmem ablasıBalıkesir yolu, anaaaamm:)) Senin kuzu sağlıklı olsunda, yap yolu. Fakat fazla yorulmak iyi değil
Şükür, nazar değmesin popişini kaşı.İyi hissetmezsem gitmem ablası
Allah' a şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum 5 ay bitmek üzere ama hala karnım bile yok
Nazar edenin çaputu yakarımŞükür, nazar değmesin popişini kaşı.
Nazar edenin çaputu yakarım
Bambu tabak ta aldınH E kız ben biçok kategori için malzeme aldım inan.. güveç olsun, tart kalıbı olsun... başka başka şu an aklıma gelemeyen başka şeyler .. malzemeleri hiç saymıyorum bile :)) sende çok takma artık bence tavayı .. yanına kar kaldı fena mı
Sus kız.. daha onun sırası gelmedi :))Bambu tabak ta aldın