- 2 Aralık 2015
- 31.709
- 105.693
- 598
Hangi kategoriyi hayal ettin alırkenSus kız.. daha onun sırası gelmedi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kategoriyi hayal ettin alırkenSus kız.. daha onun sırası gelmedi :))
Gümüş oymalı ve kapaklı servislerden aldın mı, bakır da olurH E kız ben biçok kategori için malzeme aldım inan.. güveç olsun, tart kalıbı olsun... başka başka şu an aklıma gelemeyen başka şeyler .. malzemeleri hiç saymıyorum bile :)) sende çok takma artık bence tavayı .. yanına kar kaldı fena mı
Bilmem ki.. alengirli bi sunuma inş..Hangi kategoriyi hayal ettin alırken
Bakır tabağım ve bardağım vardı kullandım görmedin mi??Gümüş oymalı ve kapaklı servislerden aldın mı, bakır da olur
Ben çok dikkat etmiyorum sunumaBakır tabağım ve bardağım vardı kullandım görmedin mi??
Sunum önemli kız.. ama bazende bi bakıyorsun hiç sunumla alakası olmayan öle dümdük koyan birinci olıyo.. bu arada ben normal günlük yemekleri de süslemeyi severim .. öle pembik gelinler gibi değil ama severim işte..Ben çok dikkat etmiyorum sunuma
Pembik gelinlere geç kaldığım için bilmiyorum ama süslemeye de çok önem vermem, lezzet daha baskındır benim yapacağım şeyler için. Eşimde hayırdır der sunum yapınca zaten, hiç uğraşmıyorum artık.Sunum önemli kız.. ama bazende bi bakıyorsun hiç sunumla alakası olmayan öle dümdük koyan birinci olıyo.. bu arada ben normal günlük yemekleri de süslemeyi severim .. öle pembik gelinler gibi değil ama severim işte..
Kız ben pilavı bile öle kaşıkla koymam hiç özel kaplarım var onlarla.. bi gün acelem mi vardı ne öle kaşıkla koydum.. eşim hayırdır noluyo diyo :))Pembik gelinlere geç kaldığım için bilmiyorum ama süslemeye de çok önem vermem, lezzet daha baskındır benim yapacağım şeyler için. Eşimde hayırdır der sunum yapınca zaten, hiç uğraşmıyorum artık.
Maşallah, Allah bozmasın canım. O kapları bende kullanıyorum ama misafirlerime, eşim çok çabuk yemeği yediği için hiç görmez sunumu. O sebeple uğraşmıyorum, sadece her gün sorarım sana ne pişireyim bugün diye, o ona yetiyor..Kız ben pilavı bile öle kaşıkla koymam hiç özel kaplarım var onlarla.. bi gün acelem mi vardı ne öle kaşıkla koydum.. eşim hayırdır noluyo diyo :))
Ben de aynıyım ,eşim ,çocuklar alıştı artık.Hatta süslü birşey yapınca kızım çekeyim diye hemen telefonu eline alıyorKız ben pilavı bile öle kaşıkla koymam hiç özel kaplarım var onlarla.. bi gün acelem mi vardı ne öle kaşıkla koydum.. eşim hayırdır noluyo diyo :))
Yaa ben yemekleri güzel görmeyi seviyorum.. önce göze sonra mideyeBen de aynıyım ,eşim ,çocuklar alıştı artık.Hatta süslü birşey yapınca kızım çekeyim diye hemen telefonu eline alıyor
Çok emek verdıydım .Niye canım
Yapın yapınn yapınnnn . Oylarım artsınnnnnnnn
Laflara bak hele heleTabii, bir çileği 3 günde gidip aldı H E birde bardak aldı servis için. Gerisi 10 dakika sürmeyen işlem
Sunumları güzel çekebilmek için kocama İphone aldırdımOnun sunumları hep çok güzelBirde alimiyon un sunumlar şahaneHiç kıskanmıyoruz
Hmm sarma Ben bilmemek sarmaH E bize sarma sarar
Peeehhhhhhhhhhhh ...O kendine sarsında H E gitmiş çilenkli puding yapmış, ne sarması
H E kız ben biçok kategori için malzeme aldım inan.. güveç olsun, tart kalıbı olsun... başka başka şu an aklıma gelemeyen başka şeyler .. malzemeleri hiç saymıyorum bile :)) sende çok takma artık bence tavayı .. yanına kar kaldı fena mı
Günaydınn ablaaaaGünaydınlar hanımlar,musmutlu sabahlar olsun hepimize
Günaydınn ablaaaa
Off bugün çok ağrım var
Blmıyorum ya dün akşam üzeri işe yerindeyken belimin sol tarafına ağrı grdi.Günaydın şeker.
Geçmiş olsun ne ağrısı böyle..