• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
H E H E kız ben biçok kategori için malzeme aldım inan.. güveç olsun, tart kalıbı olsun... başka başka şu an aklıma gelemeyen başka şeyler .. malzemeleri hiç saymıyorum bile :)) sende çok takma artık bence tavayı .. yanına kar kaldı fena mı :KK66:
Gümüş oymalı ve kapaklı servislerden aldın mı, bakır da olur:rolleyes::rolleyes:

Ben çok dikkat etmiyorum sunuma:işsiz:
Sunum önemli kız.. ama bazende bi bakıyorsun hiç sunumla alakası olmayan öle dümdük koyan birinci olıyo.. bu arada ben normal günlük yemekleri de süslemeyi severim .. öle pembik gelinler gibi değil ama severim işte..

Sunum önemli kız.. ama bazende bi bakıyorsun hiç sunumla alakası olmayan öle dümdük koyan birinci olıyo.. bu arada ben normal günlük yemekleri de süslemeyi severim .. öle pembik gelinler gibi değil ama severim işte..
Pembik gelinlere geç kaldığım için bilmiyorum ama süslemeye de çok önem vermem, lezzet daha baskındır benim yapacağım şeyler için. Eşimde hayırdır der sunum yapınca zaten, hiç uğraşmıyorum artık.:KK70:

Pembik gelinlere geç kaldığım için bilmiyorum ama süslemeye de çok önem vermem, lezzet daha baskındır benim yapacağım şeyler için. Eşimde hayırdır der sunum yapınca zaten, hiç uğraşmıyorum artık.:KK70:
Kız ben pilavı bile öle kaşıkla koymam hiç özel kaplarım var onlarla.. bi gün acelem mi vardı ne öle kaşıkla koydum.. eşim hayırdır noluyo diyo :))

Kız ben pilavı bile öle kaşıkla koymam hiç özel kaplarım var onlarla.. bi gün acelem mi vardı ne öle kaşıkla koydum.. eşim hayırdır noluyo diyo :))
Maşallah, Allah bozmasın canım. O kapları bende kullanıyorum ama misafirlerime, eşim çok çabuk yemeği yediği için hiç görmez sunumu. O sebeple uğraşmıyorum, sadece her gün sorarım sana ne pişireyim bugün diye, o ona yetiyor..:KK70:

Ben de aynıyım ,eşim ,çocuklar alıştı artık.Hatta süslü birşey yapınca kızım çekeyim diye hemen telefonu eline alıyor:KK70:

Çok emek verdıydım .
Kesssin 1 olurum dedım :D :D
Babayı aldım :D :D

O eti 10 saatte pişirdi :KK45:1. olmadı:sus:Bir puding yaptı oyları topladı:KK70:
H E H E reklamlar:KK30::KK70:
:21::21::21: Yapın yapınn yapınnnn . Oylarım artsınnnnnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tabii, bir çileği 3 günde gidip aldı H E H E :KK53:birde bardak aldı servis için. Gerisi 10 dakika sürmeyen işlem :KK53::KK70:
:63: Laflara bak hele hele

Onun sunumları hep çok güzel:olamaz:Birde alimiyon alimiyon un sunumlar şahane:KK47:Hiç kıskanmıyoruz:ukala:
Sunumları güzel çekebilmek için kocama İphone aldırdım :skandal::skandal: :KK47:

Hmm sarma :olamaz: Ben bilmemek sarma :kızgın:
Çok yoruluyorum sararken bende fıtıık var 3 tane sararken fıtıgım azıyor :eek:

O kendine sarsında :KK53: H E H E gitmiş çilenkli puding yapmış, ne sarması:KK70:
Peeehhhhhhhhhhhh ...
:KK14:

H E H E kız ben biçok kategori için malzeme aldım inan.. güveç olsun, tart kalıbı olsun... başka başka şu an aklıma gelemeyen başka şeyler .. malzemeleri hiç saymıyorum bile :)) sende çok takma artık bence tavayı .. yanına kar kaldı fena mı :KK66:

yok kızz tavasında değilim .
Benımlen dalga geçilerr :sus: :cry:

Günaydın şeker.
Geçmiş olsun ne ağrısı böyle..
Blmıyorum ya dün akşam üzeri işe yerindeyken belimin sol tarafına ağrı grdi.
Hala geçmek bilmedi .
Bugünde geçmezse bir doktora gidicem . Dayanılcak gibi değil :olamaz:

Back