Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Gümüş oymalı ve kapaklı servislerden aldın mı, bakır da olur

Ben çok dikkat etmiyorum sunuma
Sunum önemli kız.. ama bazende bi bakıyorsun hiç sunumla alakası olmayan öle dümdük koyan birinci olıyo.. bu arada ben normal günlük yemekleri de süslemeyi severim .. öle pembik gelinler gibi değil ama severim işte..

Pembik gelinlere geç kaldığım için bilmiyorum ama süslemeye de çok önem vermem, lezzet daha baskındır benim yapacağım şeyler için. Eşimde hayırdır der sunum yapınca zaten, hiç uğraşmıyorum artık.

Kız ben pilavı bile öle kaşıkla koymam hiç özel kaplarım var onlarla.. bi gün acelem mi vardı ne öle kaşıkla koydum.. eşim hayırdır noluyo diyo :))

Kız ben pilavı bile öle kaşıkla koymam hiç özel kaplarım var onlarla.. bi gün acelem mi vardı ne öle kaşıkla koydum.. eşim hayırdır noluyo diyo :))
Maşallah, Allah bozmasın canım. O kapları bende kullanıyorum ama misafirlerime, eşim çok çabuk yemeği yediği için hiç görmez sunumu. O sebeple uğraşmıyorum, sadece her gün sorarım sana ne pişireyim bugün diye, o ona yetiyor..

Ben de aynıyım ,eşim ,çocuklar alıştı artık.Hatta süslü birşey yapınca kızım çekeyim diye hemen telefonu eline alıyor

Çok emek verdıydım .
Kesssin 1 olurum dedım
Babayı aldım

O eti 10 saatte pişirdi 1. olmadıBir puding yaptı oyları topladı
H E reklamlar
Yapın yapınn yapınnnn . Oylarım artsınnnnnnnn

Tabii, bir çileği 3 günde gidip aldı H E birde bardak aldı servis için. Gerisi 10 dakika sürmeyen işlem
Laflara bak hele hele

Onun sunumları hep çok güzelBirde alimiyon un sunumlar şahaneHiç kıskanmıyoruz
Sunumları güzel çekebilmek için kocama İphone aldırdım

Hmm sarma Ben bilmemek sarma
Çok yoruluyorum sararken bende fıtıık var 3 tane sararken fıtıgım azıyor

O kendine sarsında H E gitmiş çilenkli puding yapmış, ne sarması
Peeehhhhhhhhhhhh ...

yok kızz tavasında değilim .
Benımlen dalga geçilerr

Günaydın şeker.
Geçmiş olsun ne ağrısı böyle..
Blmıyorum ya dün akşam üzeri işe yerindeyken belimin sol tarafına ağrı grdi.
Hala geçmek bilmedi .
Bugünde geçmezse bir doktora gidicem . Dayanılcak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…