Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Menü belli değil yani, kalabalık olacaksanız Allah yardımcın olsun
Yok canım ev ahalisi ile yapacağız.Burada kimsemiz yok zatenNormalde arkadaşlarını çağırıyorduk ama bu yıl kimse olmayacak

Gizli gizli beni mi takip ediyorsun?

Heyranım size

Sabah 6dan beri ayaktayım yaklaşık 700 km yol yaptım oturduğum yerde şu emoji modundayım
Hayırdır bir problem yok inşaallah

Gizli gizli beni mi takip ediyorsun?

Heyranım size

Sabah 6dan beri ayaktayım yaklaşık 700 km yol yaptım oturduğum yerde şu emoji modundayım
Takip yok bacım, azıcık millet ne dertlerle uğraşıyor yasmin, kendi derdine gömülme ders al diye gittim bdv ye. Baktım bizim kayıplar orada

Gebe halinle o kadar yol yapmak neden?

Takip yok bacım, azıcık millet ne dertlerle uğraşıyor yasmin, kendi derdine gömülme ders al diye gittim bdv ye. Baktım bizim kayıplar orada

Gebe halinle o kadar yol yapmak neden?
Bebek rahme düştüğünden beri kaç bin km yol yaptı bi bilsen
İnşaallah çok gezenti bi çocuk olmaz

Balıkesir yolu, anaaaamm:)) Senin kuzu sağlıklı olsunda, yap yolu. Fakat fazla yorulmak iyi değil
İyi hissetmezsem gitmem ablası
Allah' a şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum 5 ay bitmek üzere ama hala karnım bile yok

H E kız ben biçok kategori için malzeme aldım inan.. güveç olsun, tart kalıbı olsun... başka başka şu an aklıma gelemeyen başka şeyler .. malzemeleri hiç saymıyorum bile :)) sende çok takma artık bence tavayı .. yanına kar kaldı fena mı

Bambu tabak ta aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…