- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Ben belki koyabilirim de sen koyamazsın şu an?Evet bence olabilir. Normal yufkalı yaparken de ekmek koysak olur mu acaba. Çarşaf böreği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben belki koyabilirim de sen koyamazsın şu an?Evet bence olabilir. Normal yufkalı yaparken de ekmek koysak olur mu acaba. Çarşaf böreği
O bi kere magnoliaKızlar siz zahmet etmeyin ,ben sizin yerinize de döverim bunu
Al sana al al
Çilekli pudingçi seni
Emziren annelere özgürlük ilkesinden dolayı kendisini bayadır görmüyorumGiyilen birşet tabii,sütyen ya o
Eşin yoksa sağlam kafa daha iyi
Ne demek yemek yapası gelmiyor ,ne demek haşlanmış sebze salata bebeğini emzirmiyor musun ?
Aklımda bulunsun caaanım hemen yapacak değilim( kemal sunal gülüşü)Ben belki koyabilirim de sen koyamazsın şu an?
Aklımda bulunsun caaanım hemen yapacak değilim( kemal sunal gülüşü)
Şimdi merak ettim baktım googleye magnolia ne demek diye,manolya demekmişO bi kere magnolia
- Hala şoktayım
Tamam hanım ablam sağolEkmeği kullanacaksan minik minik doğranmış olacak..
Aslında emzirme sütyeni var ,o da rahat oluyor ,tamamen özgür olunca da rahat edemiyorum benEmziren annelere özgürlük ilkesinden dolayı kendisini bayadır görmüyorum
Onu da yapacağım bir ara. Hem de elçininkinden daha güzel olacakŞimdi merak ettim baktım googleye magnolia ne demek diye,manolya demekmiş
Okumuşken ekşide de magnolia yorumları var ,onu da okudum.
Yapması basit zaten ,yarım ölçüden deneyeyim bakalım nasılmış tadı,hiç yemedim daha önce.
Tamam hanım ablam sağol
Şimdi hakkını yemeyelim gacının ,çilekleri dizişi,pürüzsüz görünümü,arkadaki kırmızı fon ,çok dikkat çekici olmuş.Yoksa daha önce de yapan olmuş bu tatlıyı.Keşke kırmızı koymasaymış arkadaki kumaşı ,kahverengi olsaymış keşkeOnu da yapacağım bir ara. Hem de elçininkinden daha güzel olacak
Basit miŞimdi merak ettim baktım googleye magnolia ne demek diye,manolya demekmiş
Okumuşken ekşide de magnolia yorumları var ,onu da okudum.
Yapması basit zaten ,yarım ölçüden deneyeyim bakalım nasılmış tadı,hiç yemedim daha önce.
Sen yaparsında olmaz mıOnu da yapacağım bir ara. Hem de elçininkinden daha güzel olacak
Tabi canım. Yemek dergilerinde nadir bulunur böyle güzel magnolia sunumu. Sunumdan kazandı zaten tadı hiç hoş değildir eminim.Şimdi hakkını yemeyelim gacının ,çilekleri dizişi,pürüzsüz görünümü,arkadaki kırmızı fon ,çok dikkat çekici olmuş.Yoksa daha önce de yapan olmuş bu tatlıyı.Keşke kırmızı koymasaymış arkadaki kumaşı ,kahverengi olsaymış keşke
Bak şimdi saçlarını yolarım seninBasit mi
Yazıklar olsunn.
Tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ( yüze yüze tüküren smiley )
- Bunu dıyende hazır yıfkadan tatlı yaptı çaktırmayın
Sen yaparsında olmaz mı
GörmedimBak şimdi saçlarını yolarım senin
Sonraki mesajımı geri alıyorum o zaman okuma banane
Keramet kırmızıda mı acaba?Tabi canım. Yemek dergilerinde nadir bulunur böyle güzel magnolia sunumu. Sunumdan kazandı zaten tadı hiç hoş değildir eminim.
Onun kırmızı seçmesindeki amaç farklı
Heehehhe gördüm gördümmmŞimdi hakkını yemeyelim gacının ,çilekleri dizişi,pürüzsüz görünümü,arkadaki kırmızı fon ,çok dikkat çekici olmuş.Yoksa daha önce de yapan olmuş bu tatlıyı.Keşke kırmızı koymasaymış arkadaki kumaşı ,kahverengi olsaymış keşke
Tabi canım. Yemek dergilerinde nadir bulunur böyle güzel magnolia sunumu. Sunumdan kazandı zaten tadı hiç hoş değildir eminim.
Onun kırmızı seçmesindeki amaç farklı
Keramet kırmızıda mı acaba?
Bir dahaki kategori denesek mi?
Ben de hep pembiş pembiş. Hep romantik havalar.Keramet kırmızıda mı acaba?
Bir dahaki kategori denesek mi?
Aaa bak görüyor musun sevmediğin kaynana yarışmayı kazanmana sebep oldu.Tülbentımı size kargolayabılırım
Çerçeveletip ascam o tülbentımı ..
Ay bu arada kv yaptırmıştı