- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Pışııııııııkkk,söyleyeyim de çalsınlar değil mi?Gizli ,söylersem büyüsü kaçarNe düşünüyonki?? Hangi yörenin bu kızz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pışııııııııkkk,söyleyeyim de çalsınlar değil mi?Gizli ,söylersem büyüsü kaçarNe düşünüyonki?? Hangi yörenin bu kızz??
Bir de nefis böreği var tabiÇok fenasın pırasa tadı kalmıyorki dolmasında efsane bi şey olup çıkıyor mübarek
Aynen hanım abla pırasa dolması çok güzel yemeklerimiz varmış insan yaptıkça fark ediyor
İmkan varsa ev yoğurdu gibisi yok hele bi de miss gibi kaymak tutuyorsa off off
Enişteye selam pırasa yenmez mi ya her türlü gideri var bana göre
Dolmasını mutlaka dene kıymalı seversen kıymalı da güzel oluyor
Bir de nefis böreği var tabi
Sonuçta kazanan 1 kişi,30 kişi aynı kaderi paylaşıyoruz çok ta farketmiyorYen anacım ne olacakki,ben nasılsa keyif almak için katılmıştım..
Ben turşusunu da yemiştim ,ama unuttum tadınıBir de nefis böreği var tabi
Sonuçta kazanan 1 kişi,30 kişi aynı kaderi paylaşıyoruz çok ta farketmiyor
Böreğin içine mi ekmek içi koymuştu.Çarşaf böreği yemiştim çok önceden,pırasa ekmek içi ve bol peynir kattı arkadaş acayip güzel olmuştu..
Bahanelerime ket vurdunSen katılmaya söz verirsen olacakmış
Yok öyle bedavadan şu olsun bu olsun ,şu olsun diyeceksen katılacaksın
Bebek falan deme,buradaki yarışmacıların çoğunun küçük bebeği var
Böreğin içine mi ekmek içi koymuştu.
Ben onu çiğ bile yiyorumPırasanın kaç çeşit yapılıyor halbuki çorbası,zeytinyağlısı,dolması,böreği ,turşusu ,yok mu arttıran
Biliyorum çarşaf böreğini.Ama ekmek içi ilginç geldi. Eminim çok lezzetli olmuştur...Evet böreğin içinde ekmek vardı,mayalı hamurdan yapmıştı.
Örtünün üzerinden çekerek büyük bir hamur olmuştu..
Bebeğini uyutunca yaparsın sen deBahanelerime ket vurdun
Ama benim bebeğim kolik
Ben seyirci olarak daha başarılıyım
Bana kimse oy vermez ya
Annemin söylemine göre antin kuntin yemekler yapıyorum
Evet ben de severim de ,koku problemi oluyorBen onu çiğ bile yiyorum
Biliyorum çarşaf böreğini.Ama ekmek içi ilginç geldi. Eminim çok lezzetli olmuştur...
Bana da değişik geldi,acaba pırasanın suyunu falan çeksin ,cıvık olmasın diye mi?Biliyorum çarşaf böreğini.Ama ekmek içi ilginç geldi. Eminim çok lezzetli olmuştur...
Giyilen birşey mi oBebeğini uyutunca yaparsın sen de
Yeni neslin çoğu antin kuntin yapıyor,Bu daha iyi,antin kuntin yemek öğreniriz biz de
Evet ben de severim de ,koku problemi oluyor
O elinde salladığın kimin?Şimdi mi çıkardın üstünden ?
Evet bence olabilir. Normal yufkalı yaparken de ekmek koysak olur mu acaba. Çarşaf böreğiBana da değişik geldi,acaba pırasanın suyunu falan çeksin ,cıvık olmasın diye mi?
Ekmeklikten çıkar zaten ,o da hamur haline gelir
Sonuçta kazanan 1 kişi,30 kişi aynı kaderi paylaşıyoruz çok ta farketmiyor
Giyilen birşet tabii,sütyen ya oGiyilen birşey mi o
Kategori belli olsunda bi düşüneyim
Eşim evde olsa yaparımda oda şehir dışında çalışıyor bu ay
Tekken insanın yemek yapası gelmiyor
Binbir çeşit salata
Haşlanmış sebze ve diğer meze çeşitleriyle yaşıyorum
Kızlar siz zahmet etmeyin ,ben sizin yerinize de döverim bunuŞuan hepinizi yenıyorum