- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.209
- 798
Ölümüne kankayik hahahahadarkmore berabereyiz ya la biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölümüne kankayik hahahahadarkmore berabereyiz ya la biz
Hahaha aklıma getirdin al izle mademÖlümüne kankayik hahahaha
Pazarlarda var çağla, yani bizim burada gördümCanım çağla çekti bulunmazda şimdi
Turşusu salatası yoğurtlu mezesi şahane olur
Çağla çıktıÇağla geçse elime tuzlayıp yerim, yemek yapmaya kalmaz
Mavi yapamam ayağına yatıyorsun bir de, ne tarifler var sende kimbilir
Aynen çok güzel oluyor geçen yıl teyzem yapmıştı onda yemiştimAşını bilmem de turşusu süper oluyor
İyi akşamlarİyi akşamlar canlar
Açıkçası turşusunu hiç denemedim hatta duymamıştım bile, fakat kurmaya kalksak pahalı bir turşu olmaz mı?Aynen çok güzel oluyor geçen yıl teyzem yapmıştı onda yemiştim
Ben Malatyalıyım canım bizim bahçeler varGerçi şehir dışında olduğum için pek elime geçmez ama yapıyorlar gidince tadıyoruzAçıkçası turşusunu hiç denemedim hatta duymamıştım bile, fakat kurmaya kalksak pahalı bir turşu olmaz mı?
Ya da bizim buralarda çağla pahalı
Kaysıgillerden olunca, haklısın canım.Ben Malatyalıyım canım bizim bahçeler varGerçi şehir dışında olduğum için pek elime geçmez ama yapıyorlar gidince tadıyoruz
Çekirdeği kabuklaşmadan yapılıyorÇok güzel oluyorKaysıgillerden olunca, haklısın canım.
Hazırını bulursam markette tadarım bende, ki çağla delisiyim. Merak ettirdiniz.
Süt helvası mı
Fırın sütlaç
Evet bildin ıh hı hıhSüt helvası mı
Halbuki senin gibi yapmaya çalışmıştım, otur sıfırFırın sütlaç
Ben benzettimTadı nasılEvet bildin ıh hı hıh
Halbuki senin gibi yapmaya çalışmıştım, otur sıfır
Ama süt helvası sıcak yenir, bu sütlaca benzemişEvet bildin ıh hı hıh
Halbuki senin gibi yapmaya çalışmıştım, otur sıfır
Yarım ölçü yaptım, altı muhallebi mi desem, puding mi desem, üstünü çok beğendim, kazandibini yiyormuşum gibi hissettim, bir daha ki sefere güveci yarım doldurup, daha çok üst tabaka yiyeceğimev halkı da beğendi, tekrar eline sağlık yasminBen benzettimTadı nasıl