- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Oyyy kız naptınEki Görüntüle 2129272
Bi de dolmasını dene
Pırasa sevmeyen eşime bu şekilde yedirip kv hava atmışlığım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy kız naptınEki Görüntüle 2129272
Bi de dolmasını dene
Eki Görüntüle 2129272
Bi de dolmasını dene
Oh miss,ev yoğurdu gibisi var mı?Ev yoğurduna alışınca marketten aldığın yoğurt yavan geliyor.Dolmasını hiç denemedim ,kış çıkmadan bir deneyeyim ,eşim de pırasayı çok sever,basar limonu ,onun sayesinde alıştım zaten pırasaya,oğlum yemiyor diye Ona da kızıyor,pırasa yenmez mi hiç diyorYoğurdu da ben yaptım deynep abla
Pırasanın her türlüsüne bayılırım
3-5 tencere yolluyorum hemen
Laf aramızda benim kv de beceremiyor,eritiyor iyiceOyyy kız naptın
Oh miss,ev yoğurdu gibisi var mı?Ev yoğurduna alışınca marketten aldığın yoğurt yavan geliyor.Dolmasını hiç denemedim ,kış çıkmadan bir deneyeyim ,eşim de pırasayı çok sever,basar limonu ,onun sayesinde alıştım zaten pırasaya,oğlum yemiyor diye Ona da kızıyor,pırasa yenmez mi hiç diyor
Ağzımın suyu aktı ,hem de pırasayaBizde yıllarca pişmemişti pırasa bende çok sevmem gerçi,şimdi kışın yapıyorum eşim severek yiyor şöle boll limonlu filan.
Çok fenasın pırasa tadı kalmıyorki dolmasında efsane bi şey olup çıkıyor mübarekOyyy kız naptın
Aynen hanım abla pırasa dolması çok güzel yemeklerimiz varmış insan yaptıkça fark ediyorBu pırasa dolması demi,ellerine sağlık harika gözüküyor..
İmkan varsa ev yoğurdu gibisi yok hele bi de miss gibi kaymak tutuyorsa off offOh miss,ev yoğurdu gibisi var mı?Ev yoğurduna alışınca marketten aldığın yoğurt yavan geliyor.Dolmasını hiç denemedim ,kış çıkmadan bir deneyeyim ,eşim de pırasayı çok sever,basar limonu ,onun sayesinde alıştım zaten pırasaya,oğlum yemiyor diye Ona da kızıyor,pırasa yenmez mi hiç diyor
Nohut muu?Pırasaya mııı?Yok kalsın ne alaka diyesi geliyor insanın ,gerçi ummadığın lezzetler çıkabiliyor ne alaka dediğin .İzmirde komşum bunun içine nohut katıyordu öyle yiyorlarmış,z.yağlı yapıyordu gerçi..
Benim eşim İzmirli kv her şeye nohut katar çorbalara zeytinyağlılar filanİzmirde komşum bunun içine nohut katıyordu öyle yiyorlarmış,z.yağlı yapıyordu gerçi..
Ağzımın suyu aktı ,hem de pırasaya
Çok fenasın pırasa tadı kalmıyorki dolmasında efsane bi şey olup çıkıyor mübarek
Aynen hanım abla pırasa dolması çok güzel yemeklerimiz varmış insan yaptıkça fark ediyor
İmkan varsa ev yoğurdu gibisi yok hele bi de miss gibi kaymak tutuyorsa off off
Enişteye selam pırasa yenmez mi ya her türlü gideri var bana göre
Dolmasını mutlaka dene kıymalı seversen kıymalı da güzel oluyor
Pirinç pilavına ,tarhana çorbasına katıldığını biliyorum da ,başka şeylerde denemedim.Benim eşim İzmirli kv her şeye nohut katar çorbalara zeytinyağlılar filan
Kabul edilmemesi mümkün değilBenim de var aklımda yöresel olursa bir tarif ,2 kategoriye de uyuyor,ama belki ikimizinkini de kabul etmez Kazen
Benim eşim İzmirli kv her şeye nohut katar çorbalara zeytinyağlılar filan
Hayırlı günler olsun herkese
Benim düşündüğümün kabul edilmemesi mümkünKabul edilmemesi mümkün değil
Ne düşünüyonki?? Hangi yörenin bu kızz??Benim düşündüğümün kabul edilmemesi mümkün
HanimKelesimiGetir seni yeniyorum ıh hıh hıh (Kemal Sunal smileyi)
Pırasayı boyutuna gören 3e 4e bölüp ortasından çizgi atıp haşlıyorum muska şeklinde sarıyorum diğer sarmalar kadar uğraştırmıyor benceYok ben çok almayım pırasayı
Hiç yemedim dolmasını,bunu kesip haşlayıp sarıyrsun demi oyalamıyormu hiç.
Pirinç pilavına ,tarhana çorbasına katıldığını biliyorum da ,başka şeylerde denemedim.
Benim kv herşeye katıyor gördüğüm kadarıyla eşim de öyle yapayım istiyor ama bana pek hitap etmiyorPırasada ilk defa duydum..
Selam hoş geldinn.