• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yoğurdu da ben yaptım deynep abla :KK59:
Pırasanın her türlüsüne bayılırım :kk77:

3-5 tencere yolluyorum hemen:KK55:
Oh miss,ev yoğurdu gibisi var mı?Ev yoğurduna alışınca marketten aldığın yoğurt yavan geliyor.Dolmasını hiç denemedim ,kış çıkmadan bir deneyeyim ,eşim de pırasayı çok sever,basar limonu ,onun sayesinde alıştım zaten pırasaya,oğlum yemiyor diye Ona da kızıyor,pırasa yenmez mi hiç diyor:KK45:

Oh miss,ev yoğurdu gibisi var mı?Ev yoğurduna alışınca marketten aldığın yoğurt yavan geliyor.Dolmasını hiç denemedim ,kış çıkmadan bir deneyeyim ,eşim de pırasayı çok sever,basar limonu ,onun sayesinde alıştım zaten pırasaya,oğlum yemiyor diye Ona da kızıyor,pırasa yenmez mi hiç diyor:KK45:

Bizde yıllarca pişmemişti pırasa bende çok sevmem gerçi,şimdi kışın yapıyorum eşim severek yiyor şöle boll limonlu filan.

Oyyy kız naptın :kk77::kk77:
Pırasa sevmeyen eşime bu şekilde yedirip kv hava atmışlığım var:KK53:
Çok fenasın:KK53: pırasa tadı kalmıyorki dolmasında efsane bi şey olup çıkıyor mübarek:kk77:

Bu pırasa dolması demi,ellerine sağlık harika gözüküyor..
Aynen hanım abla pırasa dolması çok güzel yemeklerimiz varmış insan yaptıkça fark ediyor:KK76:

İmkan varsa ev yoğurdu gibisi yok hele bi de miss gibi kaymak tutuyorsa off off:kk77:
Enişteye selam pırasa yenmez mi ya her türlü gideri var bana göre:dondurma:
Dolmasını mutlaka dene kıymalı seversen kıymalı da güzel oluyor:hamarat:

İzmirde komşum bunun içine nohut katıyordu öyle yiyorlarmış,z.yağlı yapıyordu gerçi..
Nohut muu?Pırasaya mııı:confused:?Yok kalsın ne alaka diyesi geliyor insanın:confused: ,gerçi ummadığın lezzetler çıkabiliyor ne alaka dediğin .

Ağzımın suyu aktı ,hem de pırasaya :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yok ben çok almayım pırasayı :rolleyes:

Çok fenasın:KK53: pırasa tadı kalmıyorki dolmasında efsane bi şey olup çıkıyor mübarek:kk77:

Aynen hanım abla pırasa dolması çok güzel yemeklerimiz varmış insan yaptıkça fark ediyor:KK76:

İmkan varsa ev yoğurdu gibisi yok hele bi de miss gibi kaymak tutuyorsa off off:kk77:
Enişteye selam pırasa yenmez mi ya her türlü gideri var bana göre:dondurma:
Dolmasını mutlaka dene kıymalı seversen kıymalı da güzel oluyor:hamarat:

Hiç yemedim dolmasını,bunu kesip haşlayıp sarıyrsun demi oyalamıyormu hiç.

Yok ben çok almayım pırasayı :rolleyes:

Hiç yemedim dolmasını,bunu kesip haşlayıp sarıyrsun demi oyalamıyormu hiç.
Pırasayı boyutuna gören 3e 4e bölüp ortasından çizgi atıp haşlıyorum muska şeklinde sarıyorum diğer sarmalar kadar uğraştırmıyor bence
Pirinç pilavına ,tarhana çorbasına katıldığını biliyorum da ,başka şeylerde denemedim.

Pırasada ilk defa duydum..

Selam hoş geldinn.
Benim kv herşeye katıyor gördüğüm kadarıyla eşim de öyle yapayım istiyor ama bana pek hitap etmiyor

Back