• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Soğanı bol olunca lezzetli oluyor ama sen yiyemiyormuşsun. Sarımsak yeterli olur bi de su falan koyuyor musun pişirirken?
Dinlenmeyince yenmiyor dolaptan çıkan fasulye ben çareyi öyle buldum:KK48: buzlu pişiriyorum yerken çok az ısıtıyorum ya da soğuk yiyoruz
Yarım çay bardağı filan su koyarım, göz kararı genelde. Domates rendesi de koyuyorum tabii.
Tekrar ısıtılınca koku geri gelmiyorsa iyi çünkü eşim Egeli, biraz ılık seviyor onların tarafı zeytinyağlıları. :KK48:

Pırasa bol limonlu çok güzel oluyor farklı tariflerle denersen seversin. Birde portakallı yapıyorlar oda güzel oluyor.
Yok yok yokkk tesekkür ederim yiyemediğim
1 bamya
2 pırasa
Her türlüsünü yedım .
Portakallı yemedım yalan yok . Ama bi yerde denk gelirse denerim :kk77:

Yarım çay bardağı filan su koyarım, göz kararı genelde. Domates rendesi de koyuyorum tabii.
Tekrar ısıtılınca koku geri gelmiyorsa iyi çünkü eşim Egeli, biraz ılık seviyor onların tarafı zeytinyağlıları. :KK48:
Ben hiç su koymam domatesin suyu yeterli oluyor bi de buzluktan çıkınca sulanıyor o yeterli oluyor salçada koymam :) benim eşimde egeli ona direkt soğuk versen yer ama ben çok hafif ısıtıyorum dinlenince o koku kalmıyor denemeni tavsiye ederim:-)

Ben hiç su koymam domatesin suyu yeterli oluyor bi de buzluktan çıkınca sulanıyor o yeterli oluyor salçada koymam :) benim eşimde egeli ona direkt soğuk versen yer ama ben çok hafif ısıtıyorum dinlenince o koku kalmıyor denemeni tavsiye ederim:-)
Çok sağol canım, inşallah öyle yapayım ben de :KK200:

Fasulyeyi dolaba koyma bahsi geçmiş,bir kere çiğden koydum yiyememiştik ,daha da çiğden koymadım o yüzden :duduk:
Kendi suyuyla büyük tencerede kavurur,domates rendesi ilave ederim inmeye yakın.Bir de buzdolabının da etkisi var,bazı derin dondurucularda güzel oluyor fasulye,bazıları etiriyor sanki fasulyeyi.Tıpkı sarma içi gibi.Bazı dolaplarda birşey olmazken ,bazıların da iyice ufalıyor pirinçler,eziliyor.

Bu sene inşallah böyle yaparım... Tarif için sağolasın canım :) Yine bebek için tedavi sürecindeydim, ilaçlardan zor kalkıyordum yerimden. Böylece attım buzluğa, önden bir işlem uygulayamadım...

Tamam canım, bir de bunu deneyeyim. Çok teşekkürler. Ben normalde bir soğanı tümden koyuyorum (soğan yiyemiyorum çünkü, piştikten sonra çıkarıp atıyorum soğanı), 3-4 diş de sarımsak koyuyorum. Yeterli olur mu dersin?
O kadar güzel bir fasulyeydi ki, ben de güzelini bulmuşken atayım dedim buzluğa. Kıyamıyorum şimdi de israf olacak diye :KK43:

Sen d,nlen iyicene çok yorma kendini sakın,yaz sonu yaptığında böyle yaparsın fasulyeyi:))

Yok yok yokkk tesekkür ederim yiyemediğim
1 bamya
2 pırasa
Her türlüsünü yedım .
Portakallı yemedım yalan yok . Ama bi yerde denk gelirse denerim :kk77:
IMG-20180327-WA0001.jpg

Bi de dolmasını dene:KK66:

Ayy yöresele çok istediğim bi tarifim var.. 3 kategoriye uygun bi yemek.. bakalım ilk hangisine denk gelirse onla yapıcam :))
Benim de var aklımda yöresel olursa bir tarif ,2 kategoriye de uyuyor,ama belki ikimizinkini de kabul etmez Kazen :bicak:

Dünya mutfağı olsa güzel olur :KK49:
Sen katılmaya söz verirsen olacakmış:KK53:
Yok öyle bedavadan şu olsun bu olsun ,şu olsun diyeceksen katılacaksın :sinirli:
Bebek falan deme,buradaki yarışmacıların çoğunun küçük bebeği var:KK45:

Son düzenleme:
Back