Aferin sana Habibte bugün var yarın yok bak ben hep buradayımOoooyyyy yerim seni hemende kızarmış kusermis dayanamam deme oyle seyler bagrima basiveririm haaaaa
ooooo nevo senden benden genç habibtoşum görmen lazim valla bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aferin sana Habibte bugün var yarın yok bak ben hep buradayımOoooyyyy yerim seni hemende kızarmış kusermis dayanamam deme oyle seyler bagrima basiveririm haaaaa
ooooo nevo senden benden genç habibtoşum görmen lazim valla bak
Yok canım ya bu mevsim de güzel olmuyor.Yazın bile güzel fasulye bulmak çok zorGecende bi taze fasulye aldim katir kutur pismedi bir türlü.seker fasulye guzel oluyo ama buralara gelmiyo galiba:/
He dogru dedin,yola çıktıklarını yolda bulduklarina degismeyeceksin dogruAferin sana Habibte bugün var yarın yok bak ben hep buradayım
herkes için geceerli ölümlü dunyaa..bugün varız yarın yokuzAferin sana Habibte bugün var yarın yok bak ben hep buradayım
Henüz tarla domatesi çıkmadı sera domatesi piyasadakiler ne fasulyenin ne de domatesin tadı olmazOndan birkaç sayfa önce zeytinyağlılar mevsimi değil dedimBen Kasım başı,mayıs ortası arasında kış sebzeleri dışında hiç birşey almamYani domatesi en son Kasım'da almıştımHepsi dolapta veya kavanozlarda
Ben dolaba attıklarımı yiyorum halaGecende bi taze fasulye aldim katir kutur pismedi bir türlü.seker fasulye guzel oluyo ama buralara gelmiyo galiba:/
Gözüm tutmamisti seniHe dogru dedin,yola çıktıklarını yolda bulduklarina degismeyeceksin dogru
Hemen kayiverdim bak senin tarafina
Evet hic guzel fasulye yok taze fasulyeyi de o kadar severim ki nevom,en sevdigim yemek yani:/Yok canım ya bu mevsim de güzel olmuyor.Yazın bile güzel fasulye bulmak çok zor
Aynen öyle önce can sonra cananHe dogru dedin,yola çıktıklarını yolda bulduklarina degismeyeceksin dogru
Hemen kayiverdim bak senin tarafina
Orası öyle canım sabaha çıkıp çıkmayacağımız belli değilSen de benim ölmemi bekliyorsunherkes için geceerli ölümlü dunyaa..bugün varız yarın yokuz
Ay sen bana ne bakiyon habibtoşum yaaa biz senle her zmaanki gibi aramizda cekiştiririz bakma burdaki yazdiklarimaGözüm tutmamisti seni
Yok canım tadını bırak bir de sağlıksızÇocuklarım kendi çocukluğum gibi herşeyi mevsiminde yiyorHenüz tarla domatesi çıkmadı sera domatesi piyasadakiler ne fasulyenin ne de domatesin tadı olmaz
Ben dolaba attıklarımı yiyorum hala
O zaman yazın hazırlayıp dolaba atacaksınÇok güzel oluyorEvet hic guzel fasulye yok taze fasulyeyi de o kadar severim ki nevom,en sevdigim yemek yani:/
Allah bilir gülme dişlerin çok kötü takma dişlerini koysaydın bari sanırım suyun icindeSen yaşar mısın
Yok canım tadını bırak bir de sağlıksızÇocuklarım kendi çocukluğum gibi herşeyi mevsiminde yiyor
Benim de fasulye 2-3 sefer daha pişirecek kadar var
Dünya hali gidersen vasiyet bırak yerine geçeyim editör yapsınlar beniOrası öyle canım sabaha çıkıp çıkmayacağımız belli değilSen de benim ölmemi bekliyorsun
Aklıma bakma diyorsun dimi cocoAy sen bana ne bakiyon habibtoşum yaaa biz senle her zmaanki gibi aramizda cekiştiririz bakma burdaki yazdiklarima
Hiç yoktan iyidirAynen bir çeşit yemek oluyorDolaptan çıkan fasulyeyi de sevmiyorum ama sırf ne pişirsem derdine son veriyor diye koyuyorum. Benim de 5 poşet kalmış
Vasiyetimdir bana birşey olursa Habibte'yi bir daha siteye almasınlarDünya hali gidersen vasiyet bırak yerine geçeyim editör yapsınlar beni