• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ooooyyyy yerim seni hemende kızarmış kusermis dayanamam deme oyle seyler bagrima basiveririm haaaaa :KK74::KK74:
ooooo nevo senden benden genç habibtoşum görmen lazim valla bak:KK71::KK71:
Aferin sana :KK19:Habibte bugün var yarın yok:KK53: bak ben hep buradayım:KK45::21:

Aferin sana :KK19:Habibte bugün var yarın yok:KK53: bak ben hep buradayım:KK45::21:
He dogru dedin,yola çıktıklarını yolda bulduklarina degismeyeceksin dogru:KK53:

Hemen kayiverdim bak senin tarafina :KK70::KK70:

Ondan birkaç sayfa önce zeytinyağlılar mevsimi değil dedim:KK45:Ben Kasım başı,mayıs ortası arasında kış sebzeleri dışında hiç birşey almam:KK45:Yani domatesi en son Kasım'da almıştım:KK45:Hepsi dolapta veya kavanozlarda:kk77:
Henüz tarla domatesi çıkmadı sera domatesi piyasadakiler ne fasulyenin ne de domatesin tadı olmaz :KK51:
Gecende bi taze fasulye aldim katir kutur pismedi bir türlü.seker fasulye guzel oluyo ama buralara gelmiyo galiba:/
Ben dolaba attıklarımı yiyorum hala:halay:

Yok canım ya bu mevsim de güzel olmuyor.Yazın bile güzel fasulye bulmak çok zor:KK12:
Evet hic guzel fasulye yok :( taze fasulyeyi de o kadar severim ki nevom,en sevdigim yemek yani:/

Henüz tarla domatesi çıkmadı sera domatesi piyasadakiler ne fasulyenin ne de domatesin tadı olmaz :KK51:

Ben dolaba attıklarımı yiyorum hala:halay:
Yok canım tadını bırak bir de sağlıksız;)Çocuklarım kendi çocukluğum gibi herşeyi mevsiminde yiyor:KK45:
Benim de fasulye 2-3 sefer daha pişirecek kadar var:KK45:

Dolaptan çıkan fasulyeyi de sevmiyorum ama sırf ne pişirsem derdine son veriyor diye koyuyorum. Benim de 5 poşet kalmış:dondurma:
Yok canım tadını bırak bir de sağlıksız:KK66:Çocuklarım kendi çocukluğum gibi herşeyi mevsiminde yiyor:KK45:
Benim de fasulye 2-3 sefer daha pişirecek kadar var:KK45:

Back