- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Cumlemizden cicegeem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumlemizden cicegeem
Mesajini yeni gordum habibtoşum,he valla kulağını bi cinlatam dedim.nabiyo bizim hayirsiz dedim,nevoyla ugrasmiyo artikin ozledik dedimBenden bahsetmissin coco![]()
Bak sana 19 ay sürecek kadar kategori
1-Şerbetli tatlılar
2-Pastalar
3-Poğaçalar
4-Kurabiyeler
5-Tavuk yemekleri
6-Ara sıcaklar mezeler
7-Yöresel yemekler
8-Pilavlar
9-Et yemekleri
10-Sütlü Tatlılar
11-Dünya Mutfağı
12-Diyet yemekleri
13-Deniz ürünleri
14-Zeytinyağlılar
15-El açması Börekler
16-Hazır yufka ile börekler
17-Kekler
18-Sebze yemekleri
19-Çorbalar
Özlediğini hissettim bende geldim işte.Mesajini yeni gordum habibtoşum,he valla kulağını bi cinlatam dedim.nabiyo bizim hayirsiz dedim,nevoyla ugrasmiyo artikin ozledik dedim![]()
Hosgeldin yaa habibiiÖzlediğini hissettim bende geldim işte.Nevreste yaramazlık. Yapti mi söyleyin bana
kulağını cekeyim
.
Teşekkür ederim canım
Kategoriye bi bakmam lazım
Getirin mazlumu bana (Hosgeldin yaa habibii
Sorma nevo hep yaramaz ugrasiyor bizlen surekli dalga geciyor cek kulagini bakem![]()
Bu sefer olabilir ama olmazsa Dünya mutfağında mutlaka bekliyorumDünya mutfağı olsun da size Rus mutfağından yeni öğrendiğim bir tarifi yapayım![]()
Yaptım hadi çeksene kulağımıÖzlediğini hissettim bende geldim işte.Nevreste yaramazlık. Yapti mi söyleyin bana
kulağını cekeyim
.
Vayyyy demek öyleHosgeldin yaa habibii
Sorma nevo hep yaramaz ugrasiyor bizlen surekli dalga geciyor cek kulagini bakem![]()
Şikayet var çık tahtaya tek ayak üzerinde bekleYaptım hadi çeksene kulağımı![]()
10 saat et pişirip beyran yapan arkidiş mi bunu söylüyor.Teşekkür ederim canım
Kategoriye bi bakmam lazım3 kategoride tam benlik geldi katıldım ama zeytınyağlıydı , et yemeğiydi falandı filandı benı bozar
İki ayağımı kaldırsam olur muŞikayet var çık tahtaya tek ayak üzerinde bekle![]()
Burası benim çöplüğüm istediğime istediğimi yaparımSorun nedir gardaşş neden bu cocuklarla uğraşıyorsun![]()
Allahım neden normali beni bulmaz kiİki ayağımı kaldırsam olur mu![]()
Sen normal olmadığın için olabilir miAllahım neden normali beni bulmaz ki![]()