- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Duydunuz kizlarrrrr beni editor yapin Nevreste sutlayalimBurası benim çöplüğüm istediğime istediğimi yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duydunuz kizlarrrrr beni editor yapin Nevreste sutlayalimBurası benim çöplüğüm istediğime istediğimi yaparım
Burası benim çöplüğüm istediğime istediğimi yaparım
Tamam beni atsınlar seni yapsınlarDuydunuz kizlarrrrr beni editor yapin Nevreste sutlayalim
10 saat et pişirip beyran yapan arkidiş mi bunu söylüyor.
gördünüz bana ne yazdı günah benden gittiSen normal olmadığın için olabilir mi
Seninle küstüm benimle konuşmaÜstüne birde trip atiyor HAbibte
Yaşlılık işte hemen alınır trip atar bakma ona senÜstüne birde trip atiyor HAbibte
Sarma o kategoride olmasın1.lik garantiZeytinyağlı pırasa,taze fasulye yapamaz mısınBen kısa sürelilerde başarılı oluyorum
Et yemeğide yaparım şimdi yalan yok ama zeytinyağlı deyınce aklıma sarma geliyo oda bende tok
Bana öğretsenize
Yönetim yönetim huhuTamam beni atsınlar seni yapsınlar
Normal misingördünüz bana ne yazdı günah benden gitti
Aradığınız kişilere şuan ulaşılamıyor.100 yıl sonra aramayı tekrar deneyin. Dıttttt dıttttt dıttttttYönetim yönetim huhu
ŞüpheliNormal misin
Kendini bilmen ne kadar güzelŞüpheli
Senin bir ayağın çukurda 100 sene yasamazsinAradığınız kişilere şuan ulaşılamıyor.100 yıl sonra aramayı tekrar deneyin. Dıttttt dıttttt dıtttttt
Mevsim taze fasulye için uygun değil amaSarma o kategoride olmasın1.lik garantiZeytinyağlı pırasa,taze fasulye yapamaz mısın
Sen yaşar mısınSenin bir ayağın çukurda 100 sene yasamazsin
Ooooyyyy yerim seni hemende kızarmış kusermis dayanamam deme oyle seyler bagrima basiveririm haaaaaSeninle küstüm benimle konuşma
ooooo nevo senden benden genç habibtoşum görmen lazim valla bakYaşlılık işte hemen alınır trip atar bakma ona sen
Ondan birkaç sayfa önce zeytinyağlılar mevsimi değil dedimBen Kasım başı,mayıs ortası arasında kış sebzeleri dışında hiç birşey almamYani domatesi en son Kasım'da almıştımHepsi dolapta veya kavanozlardaMevsim taze fasulye için uygun değil ama
Gecende bi taze fasulye aldim katir kutur pismedi bir türlü.seker fasulye guzel oluyo ama buralara gelmiyo galiba:/Mevsim taze fasulye için uygun değil ama