Olabilir neden olmasınDavık değilmi davık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir neden olmasınDavık değilmi davık
Tavuk olursa katılcam sözOlabilir neden olmasın
Tmam eklemiycem bu 3 unden biri haaa dediydi dersinizEkle ekle deynepnaz bilemesin
Tatlı üstüne tatlı mıKurabiyeler olamaz mı ? Olabilir bence
Valla canım hiç tuzlu birşey yapmak istemiyor. Yöreselmiş tavukmuş. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım yaTatlı üstüne tatlı mı
Genelde bir tatlı bir yemek veya tuzlu yapıyoruzValla canım hiç tuzlu birşey yapmak istemiyor. Yöreselmiş tavukmuş. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım ya
Çocuk çok şeker ya kıyamam, annesi ağlamasın diye fedakarlık yapıyorKadının ağzına çakasım geldi ne biçim ağlatıyor çocuğu ya.
Et yemekleri daha yeni yapıldı canım, bu kadar kısa zamanda tekrar olmaz sanırım :)Bir sonra ki kategori et yemeklerinden gelir mi ki
Onu daha yeni yaptık 6 ay olduBir sonra ki kategori et yemeklerinden gelir mi ki
En az 1 yıl olması lazımEt yemekleri daha yeni yapıldı canım, bu kadar kısa zamanda tekrar olmaz sanırım :)
Şimdiden heyecanlandımEn az 1 yıl olması lazım
Bahar temizliği mi yapıyorsun yoksa, almışsın kovayı paspasıSebze filan olabilir belki mezeler yada bu ketegoride pek değil hiç başarılı olamadım daha çok çalışmam lazım
Yanlış oldu kız çaktırmaBahar temizliği mi yapıyorsun yoksa, almışsın kovayı paspası
Ben iki gün yemek yapayım üçüncü gün ne yapsam diye düşünüyorum 6 ay az mı nasıl o kadar kategori bulunuyorOnu daha yeni yaptık 6 ay oldu
Bak sana 19 ay sürecek kadar kategoriBen iki gün yemek yapayım üçüncü gün ne yapsam diye düşünüyorum 6 ay az mı nasıl o kadar kategori bulunuyor