Olabilir neden olmasınDavık değilmi davık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir neden olmasınDavık değilmi davık![]()
Tavuk olursa katılcam sözOlabilir neden olmasın![]()
Tmam eklemiycem bu 3 unden biri haaa dediydi dersinizEkle ekle deynepnaz bilemesin![]()
Tatlı üstüne tatlı mıKurabiyeler olamaz mı ? Olabilir bence![]()
Valla canım hiç tuzlu birşey yapmak istemiyor. Yöreselmiş tavukmuş. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım yaTatlı üstüne tatlı mı![]()
Genelde bir tatlı bir yemek veya tuzlu yapıyoruzValla canım hiç tuzlu birşey yapmak istemiyor. Yöreselmiş tavukmuş. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım ya![]()
Çocuk çok şeker yaKadının ağzına çakasım geldi ne biçim ağlatıyor çocuğu ya.![]()
Et yemekleri daha yeni yapıldı canım, bu kadar kısa zamanda tekrar olmaz sanırım :)Bir sonra ki kategori et yemeklerinden gelir mi ki![]()
Onu daha yeni yaptıkBir sonra ki kategori et yemeklerinden gelir mi ki![]()
En az 1 yıl olması lazımEt yemekleri daha yeni yapıldı canım, bu kadar kısa zamanda tekrar olmaz sanırım :)
Şimdiden heyecanlandımEn az 1 yıl olması lazım![]()
Bahar temizliği mi yapıyorsun yoksa, almışsın kovayı paspasıSebze filan olabilir belki mezeler yada bu ketegoride pek değil hiç başarılı olamadım daha çok çalışmam lazım![]()
Yanlış oldu kız çaktırmaBahar temizliği mi yapıyorsun yoksa, almışsın kovayı paspası![]()
Ben iki gün yemek yapayım üçüncü gün ne yapsam diye düşünüyorum 6 ay az mı nasıl o kadar kategori bulunuyorOnu daha yeni yaptık6 ay oldu
![]()
Bak sana 19 ay sürecek kadar kategoriBen iki gün yemek yapayım üçüncü gün ne yapsam diye düşünüyorum 6 ay az mı nasıl o kadar kategori bulunuyor![]()