Tamam canım inşaallah bulursunBi bakayım Türk marketlerine :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım inşaallah bulursunBi bakayım Türk marketlerine :)
O kuralı Kazen eklemeyi unutmuş yoksa konuşmuştukNe kadar hızlısınız yahu, hızınızdan başım dönüyor
Bu yarışmanın ek kuralını biliyorsunuz değil mi? Pınar ürünleri olacak ve yapılan tatlılar benim adrese gönderilecek, deneyip oylayacağım
Ayyy ne güzel olurTamam canım hayırlısı olsunBirgün nasip olur inşaallahCanım valla çok severim iyide yaparım sen iste sana özel yapım buluşalım elimle yedirim arkadaşım ama yarışma işi bana zor yahu adım adım resimle kurgula bana uymaz resim bile koyamayan ben albümü arkadaşım yaptı estetiklerdeki :))))) ayarla bir güb bana gel ben yapım sen tek tek çek yaz katılım
Ahretlik ben mapus kapısını açtım, sen topuğa sıkarsın, içeri düşünce üstüne kilit vururuz hahahaha
Çaldın işte tarifi mi
Pehhhhh, yumurta kiramiyor hanım abla, sen tatlı işteAblam en azından Lunya'dan daha güzelini yaptığını göstermen lazım
Sayende sonuncu olmayacağım deseneKapışcaz artık lunya hanımla görecek bakalım
En son dişleri yaptiriyordun abla, geldimi dişlerin ne tatlısıNe kadar hızlısınız yahu, hızınızdan başım dönüyor
Bu yarışmanın ek kuralını biliyorsunuz değil mi? Pınar ürünleri olacak ve yapılan tatlılar benim adrese gönderilecek, deneyip oylayacağım
hem tarifi mi yurut, hem bana kulahi kakalamaya çalış, sonra lunyayi at de
Çaldın işte tarifi mi
Pehhhhh, yumurta kiramiyor hanım abla, sen tatlı işte
Sayende sonuncu olmayacağım desene
En son dişleri yaptiriyordun abla, geldimi dişlerin ne tatlısı
Kim uğraşacak külah la , çalsan olmamı ben diyet yapiyomm kiloluyumm ben külah yaparsam miu bana külah takarYafrummm teee ne zaman yapmıştım o külahlı olanı varyaaaa bulldurma bana şimdiiii ..
Sen demedinmiiii tarfimi çalma diyeeee, eeeeee çaldımmı şekerrrrrr hadi yap bakalım görelimmm olmazsa pes edeceksin sjksjksjk
Kim uğraşacak külah la , çalsan olmamı ben diyet yapiyomm kiloluyumm ben külah yaparsam miu bana külah takar
O çok beceriklidirŞimdi hakkını yemeyelimÇaldın işte tarifi mi
Pehhhhh, yumurta kiramiyor hanım abla, sen tatlı işte
Sayende sonuncu olmayacağım desene
En son dişleri yaptiriyordun abla, geldimi dişlerin ne tatlısı
sağ ol canım katılcak mısınYok aşkitom ben almim
harika olmuş canım hayırlı olsun
jelo katılıyım mı ben çorbalarda 16. oldum sonlarda gezerim artıkCanım valla çok severim iyide yaparım sen iste sana özel yapım buluşalım elimle yedirim arkadaşım ama yarışma işi bana zor yahu adım adım resimle kurgula bana uymaz resim bile koyamayan ben albümü arkadaşım yaptı estetiklerdeki :))))) ayarla bir güb bana gel ben yapım sen tek tek çek yaz katılım
Becerikli olduğunu bize tekrar göstermen lazımjelo katılıyım mı ben çorbalarda 16. oldum sonlarda gezerim artık
katılacağım harika bir tariflesağ ol canım katılcak mısın
Yapta yiyek
Sende katıl oyun arkadaşım
Katılmak isterimTeşekkür ederiz canım sen de katılmaz mısın
Geçmişler olsun canım benim, zaten vücut onca hormonu atarken mahvoluyor ve hastalıklara açık oluyor. Dikkat et ve bol su tüket.Katılmak isterim
Ama nefes alamıyorum
Hastayım kızlar
İyi olursam yapayım
Ahh canım hiç sormaGeçmişler olsun canım benim, zaten vücut onca hormonu atarken mahvoluyor ve hastalıklara açık oluyor. Dikkat et ve bol su tüket.
çok iddialı merakla bekliyorumkatılacağım harika bir tarifle
olsa dükkan senin olmayan şeyi gösteremiyorumBecerikli olduğunu bize tekrar göstermen lazım