• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ehtiyar bir mecalim var şeker bir üyeyi banlaman lazım en acilinden şöyle 1 ay kadar olabilir :KK53: N Nana tarifimi çalma dedi şikayetçiyim tık mapısa gitsin :mapus::olamaz:
:KK70::KK70:
Ahretlik ben mapus kapısını açtım, sen topuğa sıkarsın, içeri düşünce üstüne kilit vururuz hahahaha

Ne kadar hızlısınız yahu, hızınızdan başım dönüyor :KK70:
Bu yarışmanın ek kuralını biliyorsunuz değil mi? Pınar ürünleri olacak ve yapılan tatlılar benim adrese gönderilecek, deneyip oylayacağım :KK70:
O kuralı Kazen eklemeyi unutmuş yoksa konuşmuştuk:70:

Canım valla çok severim iyide yaparım sen iste sana özel yapım buluşalım elimle yedirim arkadaşım:KK19::KK36: ama yarışma işi bana zor yahu adım adım resimle kurgula bana uymaz resim bile koyamayan ben albümü arkadaşım yaptı estetiklerdeki :))))) ayarla bir güb bana gel ben yapım sen tek tek çek yaz katılım :-):-):-):-)
Ayyy ne güzel olur:KK45::KK60:Tamam canım hayırlısı olsun:KK19:Birgün nasip olur inşaallah:KK60:

:KK70::KK70:
Ahretlik ben mapus kapısını açtım, sen topuğa sıkarsın, içeri düşünce üstüne kilit vururuz hahahaha

Bu iş tamamdır ahretlik dışardan seyretsin artık :KK70::KK70: katıksız ceza olsun sjksjksjk :mapus::süslü:

Bakcam artık herhalde yaparım verin gazı bana yapayım :halay:
Heeee valla N Nana dediki külahlımı yapsam dedi bende daha önce yaptım dedim,sen yapamamışsın be yapsaydım kazanırdım dedi :KK12::KK12: :KK53::KK53: sonrada tarfimi çalma diyorrrr :sopa:
Çaldın işte tarifi mi :lülülü::lülülü:

Ablam en azından Lunya'dan daha güzelini yaptığını göstermen lazım:sus:
Pehhhhh, yumurta kiramiyor hanım abla, sen tatlı işte :olamaz::olamaz:

Kapışcaz artık lunya hanımla :KK53: görecek bakalım :sus:
Sayende sonuncu olmayacağım desene :D:D

Ne kadar hızlısınız yahu, hızınızdan başım dönüyor :KK70:
Bu yarışmanın ek kuralını biliyorsunuz değil mi? Pınar ürünleri olacak ve yapılan tatlılar benim adrese gönderilecek, deneyip oylayacağım :KK70:
En son dişleri yaptiriyordun abla, geldimi dişlerin :deli: ne tatlısı :mapus:

Ehtiyar bir mecalim var şeker bir üyeyi banlaman lazım en acilinden şöyle 1 ay kadar olabilir :KK53: N Nana tarifimi çalma dedi şikayetçiyim tık mapısa gitsin :mapus::olamaz:
:süslü::süslü: hem tarifi mi yurut, hem bana kulahi kakalamaya çalış, sonra lunyayi at de :KK62:

Sayende sonuncu olmayacağım desene :KK70::KK70:

:süslü::süslü: hem tarifi mi yurut, hem bana kulahi kakalamaya çalış, sonra lunyayi at de :KK62:

Yafrummm teee ne zaman yapmıştım o külahlı olanı varyaaaa :KK53::KK53: bulldurma bana şimdiiii :KK53:..
Sen demedinmiiii tarfimi çalma diyeeee, eeeeee çaldımmı şekerrrrrr hadi yap bakalım görelimmm :hamarat: olmazsa pes edeceksin sjksjksjk :süslü::süslü::KK70:

Yafrummm teee ne zaman yapmıştım o külahlı olanı varyaaaa :KK53::KK53: bulldurma bana şimdiiii :KK53:..
Sen demedinmiiii tarfimi çalma diyeeee, eeeeee çaldımmı şekerrrrrr hadi yap bakalım görelimmm :hamarat: olmazsa pes edeceksin sjksjksjk :süslü::süslü::KK70:
Kim uğraşacak külah la , çalsan olmamı :KK23: ben diyet yapiyomm:KK23: kiloluyumm ben :KK23: külah yaparsam miu bana külah takar :bicak:

Sayende sonuncu olmayacağım desene :KK70::KK70:

O çok beceriklidir:sus:Şimdi hakkını yemeyelim:KK45:

Canım valla çok severim iyide yaparım sen iste sana özel yapım buluşalım elimle yedirim arkadaşım:KK19::KK36: ama yarışma işi bana zor yahu adım adım resimle kurgula bana uymaz resim bile koyamayan ben albümü arkadaşım yaptı estetiklerdeki :))))) ayarla bir güb bana gel ben yapım sen tek tek çek yaz katılım :-):-):-):-)
jelo katılıyım mı ben çorbalarda 16. oldum :D sonlarda gezerim artık

Katılmak isterim
Ama nefes alamıyorum
Hastayım kızlar
İyi olursam yapayım
:hasta:
Geçmişler olsun canım benim, zaten vücut onca hormonu atarken mahvoluyor ve hastalıklara açık oluyor. Dikkat et ve bol su tüket.:110:

Geçmişler olsun canım benim, zaten vücut onca hormonu atarken mahvoluyor ve hastalıklara açık oluyor. Dikkat et ve bol su tüket.:110:
Ahh canım hiç sorma
O bitmeden bu başladı
Zaten kansızlık var
Üst üste geldi hepsi
İnşallah geçer sağolasın

Back