Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Mune tırpanını bir günlüğüne ödünç verse olur mu
Ama aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))

Ama aynı zamanda kükreyeceksin, sağ elde tırpan, sol da orak, biçerdöver gibi dalacaksın, toplu kıyım, sonrası sessizlik :)))))
Ben ve bunları yapmak pek olmadı gibi görünüyorSenin eline kimse su dökemez.Saygılar hürmetler

Ahretlik editörünü kandırmaya çalışıyoa ama çok ikna olmuyor,bdv'ye sürüklemek lazım demi tatsın bakalım mapıs damı nasılmış:))

Ahretlik editörünü kandırmaya çalışıyoa ama çok ikna olmuyor,bdv'ye sürüklemek lazım demi tatsın bakalım mapıs damı nasılmış:))
Kızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))

Kızın hamurunda yok, peki der susar minnoş minnoş :))) önce kurs vermek lazım, işin mutfağına sokup çıraktan yetiştirmek lazım ahretlik :))))
Ablam hamurumda yok anlamıyorlar.Beni illa mapusa sokacaklarBen onları kandırıp minnoş yaparsam

Tamam tamam tencereden yemiyoruz salata niyetine yayılmıyoruzda ama sunum yapmıyorum evliliğimin ilk bi kaç gününde yaptım baktım sonu gelmiyor saldım ben de
Ben özensiz yapınca eşim bozluyor.Resim çekmeyeceksin tabi öyle olur diyor.Ondan elimiz mahkum

Kazen beni kökten atmasın

Tolerans göstersin ilk başta,sonrasına bakarız artık

Yıllardır didinip durdum hadii diye de yok gene sakin minnoş kaldı pokemik yoksa edilikte yok dmek lazım ahretlik:))

Ablam hamurumda yok anlamıyorlar.Beni illa mapusa sokacaklarBen onları kandırıp minnoş yaparsam

Kandırmaya gerek yok minnoşum,bak bana hem neneyim hemde mapıs damlarındayım hayır yaniii bünye alışıyor bunada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…