yaparsa kazanır o ne pasta yapış yemek yapış maşallahNuryolu kazanırsa 2. Devreliyor hediye ve pro üyelik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaparsa kazanır o ne pasta yapış yemek yapış maşallahNuryolu kazanırsa 2. Devreliyor hediye ve pro üyelik :)
Hahahahahahkonsantre oldum suan tatlıyı dusunuyorumBu şu demek oluyor değil miPınar süt almaya gidiyorum
İnşallah şekerim yapılırsa da başka şeyler düşüneceğim artıkYapılmaz kız belki de, belli mi olur
Ben henüz tarif seçemedim
Bu şu demek oluyor değil miPınar süt almaya gidiyorum
Benim tarifimi çalma da , biliyorum bu gece yapacaksın külahıSelamlar belkim bende katılırım tarif bakıyorum buldum br kaç tane bakalım
Benim tarifimi çalma da , biliyorum bu gece yapacaksın külahı
Hadi hadi naz yapma barışmanın tam zamanıŞu ara mutfağa küsüm
O zaman doğru kategoridesinBir çok kategoride 'oo işte benim işim ' diyorum ama sonra o dediğim yerde kalıyorum
Sen de çoktan hakettin bu sefer almalısınYaparim tabi ama iyi dusunmem guclu bir tarifle katilmam lazim artik kazanmaliyim
Canım resimleri kabul etmediyse öncelikle farklı bir tarayıcı kullanmalısınMozilla,chorme,expoler gibiNevreste abla katilalimda , corbalarda resimlerim boyutunu kabul etmedi sunumu adam akili yapamadim nasil olcak tam foto aticaz.
bende de yok,Külahı sen yap ben başka buldum tarif bakıyorum hala hem bugün yapamam malzemeler yok..
Aferin doğru yollasınHahahahahahkonsantre oldum suan tatlıyı dusunuyorum
bende de yok,
Üçgen peynirle ne yapılır bilemedim
İki nişasta bir sur benim tatlıdan bitti benden olsa olsa sonuncu olurÖnce alışveriş tabisi,sonra mamalar..
Minnak kes tak kürdanı daldır reçele al sana tatlı
Gözlerime inanamıyorumAblam bize tatlı yapacakKülahı sen yap ben başka buldum tarif bakıyorum hala hem bugün yapamam malzemeler yok..
Ablann bana kulahi kakalamaya çalışıyorGözlerime inanamıyorumAblam bize tatlı yapacak