• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
İki nişasta bir sur benim tatlıdan bitti :deli: benden olsa olsa sonuncu olur :ruh:

Öyle deme demeee hç belli olmazzz :KK66:

Gözlerime inanamıyorum:KK73::KK73::KK73::KK73:Ablam bize tatlı yapacak:KK73:

Yapayım demi nevoşşşş bakıyorum hala tariflereee :spor::spor:

Ablann bana kulahi kakalamaya çalışıyor :KK12:

Anaaaaaa tarifimi çalmaaaa didinnnnnn :süslü::süslü:

Kandırıyor nevoşşşşş tarfimi çalma dediiiii :olamaz::olamaz:

Öyle deme demeee hç belli olmazzz :KK66:

Yapayım demi nevoşşşş bakıyorum hala tariflereee :spor::spor:

Anaaaaaa tarifimi çalmaaaa didinnnnnn :süslü::süslü:

Kandırıyor nevoşşşşş tarfimi çalma dediiiii :olamaz::olamaz:
Mutlaka yap ablam lütfen lütfen:dua::dua::dua:
Tarif senin kim çalıyormuş:KK45:

Mutlaka yap ablam lütfen lütfen:dua::dua::dua:
Tarif senin kim çalıyormuş:KK45:

Bakcam artık herhalde yaparım verin gazı bana yapayım :halay:
Heeee valla N Nana dediki külahlımı yapsam dedi bende daha önce yaptım dedim,sen yapamamışsın be yapsaydım kazanırdım dedi :KK12::KK12: :KK53::KK53: sonrada tarfimi çalma diyorrrr :sopa:

Bakcam artık herhalde yaparım verin gazı bana yapayım :halay:
Heeee valla N Nana dediki külahlımı yapsam dedi bende daha önce yaptım dedim,sen yapamamışsın be yapsaydım kazanırdım dedi :KK12::KK12: :KK53::KK53: sonrada tarfimi çalma diyorrrr :sopa:
Ablam en azından Lunya'dan daha güzelini yaptığını göstermen lazım:sus:

Ne kadar hızlısınız yahu, hızınızdan başım dönüyor :KK70:
Bu yarışmanın ek kuralını biliyorsunuz değil mi? Pınar ürünleri olacak ve yapılan tatlılar benim adrese gönderilecek, deneyip oylayacağım :KK70:

Ehtiyar bir mecalim var şeker bir üyeyi banlaman lazım en acilinden şöyle 1 ay kadar olabilir :KK53: N Nana tarifimi çalma dedi şikayetçiyim tık mapısa gitsin :mapus::olamaz:

Jelesec Jelesec bize sütlü tatlı yapsana:KK45:
Canım valla çok severim iyide yaparım sen iste sana özel yapım buluşalım elimle yedirim arkadaşım:KK19::KK36: ama yarışma işi bana zor yahu adım adım resimle kurgula bana uymaz resim bile koyamayan ben albümü arkadaşım yaptı estetiklerdeki :))))) ayarla bir güb bana gel ben yapım sen tek tek çek yaz katılım :-):-):-):-)

Back