- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyoruz tarifiniziSeçtim bile yapacağım tatlıyı :))) ilk defa katılacağım:) hadi hayırlısı
İnşallah güzel olurBekliyoruz tarifinizi
Şu ara mutfağa küsümEfser hadi çok ara vermedin mi bize bir sütlü tatlı yap
EvetKategori hayırlı olsun hafta sonuna kadar yapan olmazsa yapabilirim ama illa pınar ürünü mu olmalı tarifte onu merak ettim
Evet canım, önceden hayali sponsor yazıyorduk, şimdi gerçek sponsorlar olacak inşallahKategori hayırlı olsun hafta sonuna kadar yapan olmazsa yapabilirim ama illa pınar ürünü mu olmalı tarifte onu merak ettim
Bir çok kategoride 'oo işte benim işim ' diyorum ama sonra o dediğim yerde kalıyorumyesilimtrak yeni kategorimize katılabilirsin
Yaparim tabi ama iyi dusunmem guclu bir tarifle katilmam lazim artik kazanmaliyimWynonna taze annemiz bize sütlü tatlı yapacak mısın
olmuş mu canım yeşil elma madalyamsanaaa 3. Madalya fazla canım buda bizim olsun barii eline sağlık şimdiden
Sütüm vardı aslında evde ama pınar ürünühiç yok evde o yüzden hafta sonuna kaldı tabi yapan olmaz ise ki %100 yapılırEvet canım, önceden hayali sponsor yazıyorduk, şimdi gerçek sponsorlar olacak inşallah
Yapılmaz kız belki de, belli mi olurSütüm vardı aslında evde ama pınar ürünühiç yok evde o yüzden hafta sonuna kaldı tabi yapan olmaz ise ki %100 yapılır
Yapılmaz kız belki de, belli mi olur
Ben henüz tarif seçemedim
Yok aşkitom ben almimsopa?????
evet ama aç kala kala .. yiyip de zayıf kalamıyorum ki
harika olmuş canım hayırlı olsunolmuş mu canım yeşil elma madalyam