Hele ben ne kadar yoruldum,çok emek verdim.Ben o portakalları şekle sokmak için çok uğraştım oğlum bi yandan bişey ister foto çekmesi açısı ayrı dert 20 dk ayakta karıştır babam karıştır o pınar sütü eşime aldırmak için uğraşmam falan ohoo 9 oy muuu pehhh çok çok az bu emeğe
Çok iyi yaptın canımİlk kategori açıldığında fırın sütlacı yapacaktım, sabah eklendiğini görünce bu tarifi yaptım. Nasip buna imiş.
İtiraf edeyim bencede o portakalları o hale nasıl getirmiş,zorlanmıştır diye ben de düşündüm ,bana da zor geldiBen o portakalları şekle sokmak için çok uğraştım oğlum bi yandan bişey ister foto çekmesi açısı ayrı dert 20 dk ayakta karıştır babam karıştır o pınar sütü eşime aldırmak için uğraşmam falan ohoo 9 oy muuu pehhh çok çok az bu emeğe
Ve sonra sütlü nuriye yapmaya karar verdinİtiraf edeyim bencede o portakalları o hale nasıl getirmiş,zorlanmıştır diye ben de düşündüm ,bana da zor geldi
İnnnnnşşaaaaaaalllllllaaaahhhh 1 haftaya aynen sende de olur,Ayyy su kizin madalyasına baaakkkkkk
Ne kadan da sarııııı...
Ne kadannnnn da parlaaaakkkkkk
Keşşşkkkkeeeeeeee....
Eki Görüntüle 2128591
Hani tariff hiiiçHele ben ne kadar yoruldum,çok emek verdim.Hani oyum hiçççç
O zaman herşeyi ikiye bölüyoruzİnnnnnşşaaaaaaalllllllaaaahhhh 1 haftaya aynen sende de olur,hatta son günü ikinizde eşit oy alıp ,ikinizde madalya alsanız ne güzel olur
Ben görünmeyen tatlı yaptımHani tariff hiiiç
Kknın zalım hatunları nevroşun olmayan tatlısına oy vermediğiniz için sizi eshefle kınıyorum
Çok aminnnnn amiinnmnnİnnnnnşşaaaaaaalllllllaaaahhhh 1 haftaya aynen sende de olur,hatta son günü ikinizde eşit oy alıp ,ikinizde madalya alsanız ne güzel olur
Hahaha olsun bakalım ya yedim mideye cukkaladım enfes bir aroma verdiydi portakalİtiraf edeyim bencede o portakalları o hale nasıl getirmiş,zorlanmıştır diye ben de düşündüm ,bana da zor geldi
Övünmek gibi olmasın ,benim madalya aldığımda açık ara almıştım ,heyecan yaşamamıştımÇok aminnnnn amiinnmnn
Ama.ben bu heyecana dayanamam
Bidakine görünen yap bunun şekeri az olmuşBen görünmeyen tatlı yaptımNasıl oylamazsınız
Bende kayınvalideme yaptırmıştım, ama bana kalmamıştıHahaha olsun bakalım ya yedim mideye cukkaladım enfes bir aroma verdiydi portakal
Bide görümcelere attım çatlattım oda yeter bana
Niye ikiye bölünsün ,pilavlarda 2 tane 1.olmadı mı,2 madalyaO zaman herşeyi ikiye bölüyoruz
Diyetteyim ondan şeker koymadımBidakine görünen yap bunun şekeri az olmuş
Evet çocuklar gömülmüş kocanda kendine ayırmış sana ayırmamıştıBende kayınvalideme yaptırmıştım, ama bana kalmamıştı
Hediye ikiye bölünürNiye ikiye bölünsün ,pilavlarda 2 tane 1.olmadı mı,2 madalya
EvetEvet çocuklar gömülmüş kocanda kendine ayırmış sana ayırmamıştı
Bize aldırdın pınar sütü kendin almadın haaaDiyetteyim ondan şeker koymadımSütte yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?