Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla miu başta beni sonrada seni paraçlicaakk sen kutsal ğerşembe ne profiterolüüü gönderme sende diyecekTamam tamam aramızda bi külah gönderiyorum
Külahı gönderiyorum abla
sanaaa 3. Madalya fazla canım buda bizim olsun barii eline sağlık şimdidengüzel kategori oldu eminim deneyeceğim çok şey çıkacak
Kargoda gelene kadar 2 gün geçer zaten cumadan sonra yersinvalla miu başta beni sonrada seni paraçlicaakk sen kutsal ğerşembe ne profiterolüüü gönderme sende diyecek
eline sağlık canım başarılarKargoda gelene kadar 2 gün geçer zaten cumadan sonra yersin
ama bende bıraktım sigarasanaaa 3. Madalya fazla canım buda bizim olsun barii eline sağlık şimdiden
Teşekkür ederim canımeline sağlık canım başarılar
yok yok daha şimdi yapamaaam ki ne var yani şimdi 3 porsiyon yesemmm
sopa?????Saricik3 çok hızlı çıktınnn külahın çok hoş bayılırım profiteroleee bir tabak gönder bana şşş miuşum duymasın
evet ama aç kala kala .. yiyip de zayıf kalamıyorum kiGönderiyim tabi nevoş yazmış sende zayıf kreker gibiymişşin ya kız
Çıbık kreker miuşsopa?????
evet ama aç kala kala .. yiyip de zayıf kalamıyorum ki
Onlar korkularını yendiler ve katıldılar baktılar rezil olacak birşey yokmuşben gibi düşünenler var galiba
Kıızzz katılacak mısınnnnn
OlabilirNevroş külah yapayım mı? Sütlü tatlı sayılır mı içi muhallebi sonuçta
Bu şu demek oluyor değil miPınar süt almaya gidiyorumHuhuuuu
Teşekkür ederiz canım sen de katılmaz mısınHayırlı olsun
Çok severim sütlü tatlıları
Güreşe doymazHaydi hayirli olsun
Yenilen peehlivan misali
Sende katıl oyun arkadaşımHayırlı olsun
Çok severim sütlü tatlıları