Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet oda çok hoştuİlk gördüğümde 1.geldi dediğim bi tarife verdim sunumunu çok beğenmiştim uğurlu olsun
Magnolia
Nee canım ya gerçekten mi coook Teşekkür ederim tarifimin brgenilmesi beni çok mutlu ettiOyun saray sarması da gitti şu an inanılmaz da canım çekti bir de sütlü nuriye vardı tabii ikisi arasında gidip geldim bütün katılan arkadaşlarımla başarılar dilerim hepimizin Ellerine sağlık şu an tatlı yemiyorum Diyetteyim ve hepsinden yemek istiyorum
Tam ben diyecektim lafı ağzımdan aldinSagol cicegeeem
He yaa aynı ben kahretsin yine cok guzelim
Teşekkürler canımOylama başlamıştır hanımlar.Hepinize bol şans diliyorum
@EmiraSalih
tevafuk55
@LezzetliCipetpet
@deynepnaz
yasminsay
H E
@alimiyon
leylmira
Selenofil
@Sidelya95
hippotalamus
@Lunya
@sabahvesen
Saricik3
@HanimKelesimiGetir
gurtmingotam
@zms rainbow
@TurkuazKrampon
@Ytmz
@Ben Melek
@MAL KABUL
@Mazikeen
@AngelicaPickles
@GangstaWalk
Smile Forever
evlaefe
@turuncupijama
@AEmine1987
darkmore
@Ssy8491
Canımm teşekkür ederimmmİlk gördüğümde 1.geldi dediğim bi tarife verdim sunumunu çok beğenmiştim uğurlu olsun
Magnolia
Teşekkür ederimmmOyumu yemediğim bş tatlıya verdim çok arada kaldıklarım oldu ama ona gitti elim çilekli magnolia
Tesekkur ederimOyumu fırın sütlaça verdim
Dünürümm teşekkür ederimOyum dünürüme ❤ leylmira
Hazalımm teşekkür ederimm kardeşim :)Benimde oyum irmik helvası na gitti gerçekten Hüner isteyen bi tarif ve sunumda çok renkli
Yapan hanimefendinin ellerine sağlık diyorum
Ve herkese başarılar diliyorum
misafir ol gel bana pastalar yaparım sana.. çikolata şelalesinde yüzerizHer birinize boooooolllll şans, başarılar diliyorum, Allah yardımcım olsun, tatlı benim hayatım olduğundan oylarken çok acı çekeceğim, hepsi benim güzellerim, görüyorum ama ne dokunabiliyor ne yiyebiliyorum, işkence resmen