Allah razı olsun kızlar pek giremiyorum foruma valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık cok güzel lezzetler çıkmış ortayaREGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Şöyle Un helvami birakayim kaçayim kızlar
Allah razı olsun kızlar pek giremiyorum foruma valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık cok güzel lezzetler çıkmış ortayaREGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Şöyle Un helvami birakayim kaçayim kızlar Eki Görüntüle 2127396
Eki Görüntüle 2127397
Ben de bir coşkuyla mutfağa yöneldim, revaniyi süsleyip çekeyim dedim ama senin sunumunun yanında yine sönük kalacağı için vazgeçtimSabah süt dilimini çekmiştim onu bari koyayım
Ben de bir coşkuyla mutfağa yöneldim, revaniyi süsleyip çekeyim dedim ama senin sunumunun yanında yine sönük kalacağı için vazgeçtimSabah süt dilimini çekmiştim onu bari koyayım Eki Görüntüle 2127402
Allah razı olsun kızlar pek giremiyorum foruma valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık cok güzel lezzetler çıkmış ortayaREGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Şöyle Un helvami birakayim kaçayim kızlar Eki Görüntüle 2127396
Eki Görüntüle 2127397
Eki Görüntüle 2127397
Yok bu sefer koymadım ,sonra Nevoşun koltuğunda gözü var diyorsunuz?
Gerçi sen böyle yazınca gaza gelmedim değil de ,baktım 2 gün var ,gerek yok diye vazgeçtim
Yok bu sefer koymadım ,sonra Nevoşun koltuğunda gözü var diyorsunuz?
Gerçi sen böyle yazınca gaza gelmedim değil de ,baktım 2 gün var ,gerek yok diye vazgeçtim
En son başvuru tarihi : 24 Mart 2018
Oylama başlama tarihi : 24 Mart 2018
Oylama yarın kaçta başlıcakkk ? Son katılımda , oylama başlangıç tarıhıde aynıda
Günaydınlar oylama vakti geldi çattı yine zaman nede çabuk geçiyor valla anlamıyorum bile aylar gün gibi yıllar ay gibi geçiyor 1 buçk ay sonra yarışmaya katılmaya başlamamın 1. Yılını kutlayacağım dün gibi