• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Geçen hafta yeğenim dünyaya geldi, künye almaya gidince öğrendim bende :KK70::KK70:
Artık bende doğurup, etrafa saçtığım altınları geri almalıyım:KK70::KK70:
İnşaallah tez vakitte sen de yavrunu kucağına alırsın ablam sana hususi dua ediyorum:KK36:

Haberi yok herhalde ,haberi olsaydı gelirdi şimdiye kadar.:KK64:Güzel yapıyor kerata sütlü tatlıları Kakao ve Ben Kakao ve Ben
Allah razı olsun kızlar pek giremiyorum foruma valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık cok güzel lezzetler çıkmış ortaya:KK200:REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN:KK200::KK200: Şöyle Un helvami birakayim kaçayim kızlar
IMG_20180322_223358_789.jpg
IMG_20180322_223358_443.jpg

Allah razı olsun kızlar pek giremiyorum foruma valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık cok güzel lezzetler çıkmış ortaya:KK200:REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN:KK200::KK200: Şöyle Un helvami birakayim kaçayim kızlar
Eki Görüntüle 2127396 Eki Görüntüle 2127397
Ben de bir coşkuyla mutfağa yöneldim, revaniyi süsleyip çekeyim dedim ama senin sunumunun yanında yine sönük kalacağı için vazgeçtim:deli:Sabah süt dilimini çekmiştim onu bari koyayım:KK45:
IMG_20180322_115528.jpg

Kızlar hızınıza yetisemiyorum valla sayfalar uçmuş :)

Herkesin kandili mubarek olsun :KK68:

Oylamaya az kaldı heyecan dorukta yine...
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. yine fotoğraflari alt alta koydun mu yoksa kaçırdım mi :p :KK70:
Yok bu sefer koymadım ,sonra Nevoşun koltuğunda gözü var diyorsunuz?:63:
Gerçi sen böyle yazınca gaza gelmedim değil de ,baktım 2 gün var ,gerek yok diye vazgeçtim :KK53:

Yok bu sefer koymadım ,sonra Nevoşun koltuğunda gözü var diyorsunuz?:63:
Gerçi sen böyle yazınca gaza gelmedim değil de ,baktım 2 gün var ,gerek yok diye vazgeçtim :KK53:
Hehhheehe gozumuz gönlumuz açılıyor fena olmuyor yani :P

Back