- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Ben istemeyim gözüm yok 1.likte burdaki ortam için katılıyorum :)Benim herif geldi şincük
Kim istemiyi ki 1.liği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istemeyim gözüm yok 1.likte burdaki ortam için katılıyorum :)Benim herif geldi şincük
Kim istemiyi ki 1.liği
O kadar oldu mu ya? Hiç takip etmiyorumÖyle deme, Altının gramı 160₺ geçti
Ben hepsini istiyorum. Ortam olsun, madalya olsun.Ben istemeyim gözüm yok 1.likte burdaki ortam için katılıyorum :)
Geçen hafta yeğenim dünyaya geldi, künye almaya gidince öğrendim bendeO kadar oldu mu ya? Hiç takip etmiyorum
İnşaallah tez vakitte sen de yavrunu kucağına alırsın ablam sana hususi dua ediyorumGeçen hafta yeğenim dünyaya geldi, künye almaya gidince öğrendim bende
Artık bende doğurup, etrafa saçtığım altınları geri almalıyım
Allah razı olsun kuzumm, Rabbim herkesin gönlündeki hayırlı isteği ömrüne nasip etsin.İnşaallah tez vakitte sen de yavrunu kucağına alırsın ablam sana hususi dua ediyorum
Kakao ve Ben nerelerdesinn??
Allah razı olsun kızlar pek giremiyorum foruma valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık cok güzel lezzetler çıkmış ortayaREGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Şöyle Un helvami birakayim kaçayim kızlarHaberi yok herhalde ,haberi olsaydı gelirdi şimdiye kadar.Güzel yapıyor kerata sütlü tatlıları Kakao ve Ben
Ben de bir coşkuyla mutfağa yöneldim, revaniyi süsleyip çekeyim dedim ama senin sunumunun yanında yine sönük kalacağı için vazgeçtimSabah süt dilimini çekmiştim onu bari koyayımAllah razı olsun kızlar pek giremiyorum foruma valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık cok güzel lezzetler çıkmış ortayaREGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Şöyle Un helvami birakayim kaçayim kızlar
Eki Görüntüle 2127396 Eki Görüntüle 2127397
Canımsın şu tatli dilin varyaBen de bir coşkuyla mutfağa yöneldim, revaniyi süsleyip çekeyim dedim ama senin sunumunun yanında yine sönük kalacağı için vazgeçtimSabah süt dilimini çekmiştim onu bari koyayım
Eki Görüntüle 2127402
Hayırlı kandiller canımAllah razı olsun kızlar pek giremiyorum foruma valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık cok güzel lezzetler çıkmış ortayaREGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Şöyle Un helvami birakayim kaçayim kızlar
Gerçeği söyledim Kakao ustaCanımsın şu tatli dilin varya
Ellerine sağlık canımm benimm enfes görünüyor :)Allah razı olsun kızlar pek giremiyorum foruma valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık cok güzel lezzetler çıkmış ortayaREGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Şöyle Un helvami birakayim kaçayim kızlar
Canimmm hayırlı kandillerHayırlı kandiller canım
Allah razı olsun canımEllerine sağlık canımm benimm enfes görünüyor :)
Yok bu sefer koymadım ,sonra Nevoşun koltuğunda gözü var diyorsunuz?Kızlar hızınıza yetisemiyorum valla sayfalar uçmuş :)
Herkesin kandili mubarek olsun
Oylamaya az kaldı heyecan dorukta yine...
deynepnaz yine fotoğraflari alt alta koydun mu yoksa kaçırdım mi
Hehhheehe gozumuz gönlumuz açılıyor fena olmuyor yaniYok bu sefer koymadım ,sonra Nevoşun koltuğunda gözü var diyorsunuz?
Gerçi sen böyle yazınca gaza gelmedim değil de ,baktım 2 gün var ,gerek yok diye vazgeçtim