• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
En sık yaptığım şerbetli tatlı:KK66:Aynen hamur açma işi çok yapılıyor.Ben de 2 haftada bir yapıyorum...
Ben uzun zamandır sadece misafir geleceği zaman yapıyorum, normalde hep evde hamur işim olurdu. Tatlımda eksik olmazdı, tembelleştim :KK70: iyide oldu :KK70:

Ben uzun zamandır sadece misafir geleceği zaman yapıyorum, normalde hep evde hamur işim olurdu. Tatlımda eksik olmazdı, tembelleştim :KK70: iyide oldu :KK70:
Kızlarım sabah okula gidiyorlar.O yüzden börek,poğaça,gözleme vs götürüyorlar.O yüzden yapıyorum hemen buzluğa atıyorum;)Hergün 3-5 çıkarıyorum.

Sağol canım:KK200:Ben diyetteyim yiyemiyorum:KK53:Ondan hemen dolaba:deli:Ortada kalmasın:KK70:
:KK70::KK70: İşte bu sebepten, bende çocukta olmadığından hiç yapmıyorum. Eşim isterdi ona yapardım, şimdi onuda diyete soktum:KK70::KK70:

:KK70::KK70: İşte bu sebepten, bende çocukta olmadığından hiç yapmıyorum. Eşim isterdi ona yapardım, şimdi onuda diyete soktum:KK70::KK70:
Ortalıkta olunca eşime yediriyorum.Yedikten sonra diyor ki:Yediriyorsun sonrada kilo aldın diye söyleniyorsun:KK70:

Ortalıkta olunca eşime yediriyorum.Yedikten sonra diyor ki:Yediriyorsun sonrada kilo aldın diye söyleniyorsun:KK70:
Dün akşam tutturdu tatlı istiyorum diye, evdeki malzemeleri sakladım. Bari bisküvi pastası yap dedi, süt yok puding yok dedim. Normalde tahtından kalkmayan paşam, gitti malzeme aldı geldi. Acıdım adama yaptım:KK70: yarısını bitirmiş :KK70:ama ağlıyor göbeğe bak diye :KK70::KK70:

Sen benden kaçıyorsun.Artık beni sevmiyorsun değil mi:KK61:
Oy oy minnosum ben seni sevmem.mi ? pamuklara sarmam mi ? sarmalamam mi ?:anne:

Aaa dur ben bu soruların cevaplarını bi düşüneyip geleyim :KK64:

Back