Cuma günü takima dagitacakmişYeni mi yaptın?
Kim için yaptın?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü takima dagitacakmişYeni mi yaptın?
Kim için yaptın?![]()
Oyu anamm oyyyyAşkolsun niye gidiyorsunuz
Ben de tatlımı yaptımdeynepnaz a söz verdiğim gibi ekliyeceğim
Eki Görüntüle 2126867
Güzel dilimlemişsinBu kadar saattir yoktum ortada bununla uğraşıyordum.Şerbeti de hazır![]()
Aynen onun için yaptımCuma günü takima dagitacakmiş![]()
Yalnız bir sorun var şerbeti sütlü değil uygun olur muOyu anamm oyyyy
Bunu gördükten sonra gitmeliyiz zaten bence![]()
Bu sefer böyle kestim.Büyük dilim olsun tepsiden ayırmam içinGüzel dilimlemişsin
Gerçi ben öteki türlü de çok güzel kesiyorum ,yıldız gibi ortası olan var ya![]()
EditörümüzYalnız bir sorun var şerbeti sütlü değil uygun olur muAma hamurundan süt var
![]()
Bence olur off olmamalı ama olmasın olmamaliydi eklenmesin bence onaylanmasin buYalnız bir sorun var şerbeti sütlü değil uygun olur muAma hamurundan süt var
![]()
Bu seferlik torpil yapabiliriz
Pişince daha güzel olduBence olur off olmamalı ama olmasın olmamaliydi eklenmesin bence onaylanmasin bu![]()
Zaten tabakta böyle kare dilimli daha güzel oluyor.Bu sefer böyle kestim.Büyük dilim olsun tepsiden ayırmam içinYarısı başka yere gidecek
![]()
Görmez olaydımAşkolsun niye gidiyorsunuz
Ben de tatlımı yaptımdeynepnaz a söz verdiğim gibi ekliyeceğim
Eki Görüntüle 2126867
Aynen ben de öyle düşünüyorum.Acelem vardı.Ben de böyle kestim.Belki bazıları büyük,bazıları küçük olmuşturZaten tabakta böyle kare dilimli daha güzel oluyor.![]()
Ben yatıyorum ya bananePişince daha güzel oldu![]()
Bence çok özenli kesilmiş,güzel gözüküyor.Aynen ben de öyle düşünüyorum.Acelem vardı.Ben de böyle kestim.Belki bazıları büyük,bazıları küçük olmuştur![]()
Yarın arkadaşa gideceğiz.kendisi çalışıyor.Giderken boş gitmeyeyim hazırlığına yardım olsun dedim.Şerbetli olunca aklıma ilk baklava geliyor...Görmez olaydım![]()
Sen benden kaçıyorsun.Artık beni sevmiyorsun değil miBen yatıyorum ya banane![]()
Ama resim çekmeye vaktim yok yapmaya değilBence çok özenli kesilmiş,güzel gözüküyor.
Bir de sütlü tatlıya vaktim yok diyor ,gidiyor baklava açıyor
Vurun kızlar Nevresteye![]()
1 çay bardağı süt koydum hamuruna neyinize yetmiyor