- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Cuma günü takima dagitacakmişYeni mi yaptın?
Kim için yaptın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü takima dagitacakmişYeni mi yaptın?
Kim için yaptın?
Oyu anamm oyyyyAşkolsun niye gidiyorsunuz
Ben de tatlımı yaptım deynepnaz a söz verdiğim gibi ekliyeceğim
Eki Görüntüle 2126867
Güzel dilimlemişsinBu kadar saattir yoktum ortada bununla uğraşıyordum.Şerbeti de hazır
Aynen onun için yaptımYeni kaptanımız Lunya şerefineCuma günü takima dagitacakmiş
Yalnız bir sorun var şerbeti sütlü değil uygun olur muAma hamurundan süt varOyu anamm oyyyy
Bunu gördükten sonra gitmeliyiz zaten bence
Bu sefer böyle kestim.Büyük dilim olsun tepsiden ayırmam içinYarısı başka yere gidecekGüzel dilimlemişsin
Gerçi ben öteki türlü de çok güzel kesiyorum ,yıldız gibi ortası olan var ya
Editörümüz Nevreste ye soralım ,ama bence kabul etmezYalnız bir sorun var şerbeti sütlü değil uygun olur muAma hamurundan süt var
Bence olur off olmamalı ama olmasın olmamaliydi eklenmesin bence onaylanmasin buYalnız bir sorun var şerbeti sütlü değil uygun olur muAma hamurundan süt var
Bu seferlik torpil yapabilirizEditörümüz Nevreste ye soralım ,ama bence kabul etmez
Pişince daha güzel olduBence olur off olmamalı ama olmasın olmamaliydi eklenmesin bence onaylanmasin bu
Zaten tabakta böyle kare dilimli daha güzel oluyor.Bu sefer böyle kestim.Büyük dilim olsun tepsiden ayırmam içinYarısı başka yere gidecek
Görmez olaydımAşkolsun niye gidiyorsunuz
Ben de tatlımı yaptım deynepnaz a söz verdiğim gibi ekliyeceğim
Eki Görüntüle 2126867
Aynen ben de öyle düşünüyorum.Acelem vardı.Ben de böyle kestim.Belki bazıları büyük,bazıları küçük olmuşturZaten tabakta böyle kare dilimli daha güzel oluyor.
Bu seferlik torpil yapabiliriz
Ben yatıyorum ya bananePişince daha güzel oldu
Bence çok özenli kesilmiş,güzel gözüküyor.Aynen ben de öyle düşünüyorum.Acelem vardı.Ben de böyle kestim.Belki bazıları büyük,bazıları küçük olmuştur
Yarın arkadaşa gideceğiz.kendisi çalışıyor.Giderken boş gitmeyeyim hazırlığına yardım olsun dedim.Şerbetli olunca aklıma ilk baklava geliyor...Görmez olaydım
Sen benden kaçıyorsun.Artık beni sevmiyorsun değil miBen yatıyorum ya banane
Ama resim çekmeye vaktim yok yapmaya değilBence çok özenli kesilmiş,güzel gözüküyor.
Bir de sütlü tatlıya vaktim yok diyor ,gidiyor baklava açıyor
Vurun kızlar Nevresteye
1 çay bardağı süt koydum hamuruna neyinize yetmiyor