• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Ne ilaçları attı bu vücut bir bilsen :KK66:
Yaparsın yaparsın, ilk hedefin belli bir saatten sonra yememek olsun, hep dedim hep diyorum 79.9 u gördün mü moral full oluyor, kendimden biliyorum, sanki 50 kiloluk hatun gibi salınirdim :KK70::KK70:
Bu sebeple dedim ya, 80 i görsem incecuk kariyim derim diye. 54 bedenden 46 ya düşmekte bir motivasyon kaynağı :KK70::KK70:

Seni de takıma alalım:KK4:Kaç kilo fazlan var:sus:
Çok kilo fazlam var :rolleyes: 90lı kilolardan yıllar içinde 72ye düşüp o kiloyu sabitlemiştim hatta geçen sene 67ye düşmüştüm en son ama bu hormon tedavileri beni de mahvetti. Zaten başka rahatsızlıklarım da var ama mesela 3.ayımda pat diye bir ayda 5kilo aldırdığı oldu :confused:

Şu an tartılmaya korkuyorum, çıkmışımdır yine en az 73e kesin. :cry: günde bir öğünüm salatadır, 3aydır pirinç pilavı yemedim mesela, haftada bir makarna yeriz sadece. Sporumu ihmal etmemeye çalışırım, devamlı aklımda kalori hesabı yaparım filan. Yoksa 90lara gerisin geri çıkardım herhalde..

Bir de ben 2sene önce filan 10.gruba girmiştim ama çok yoğundum o sıra, bir dönem dondurmak istemiştim galiba. Sonra noldu bilmiyorum, tam hatırlamıyorum da geri dönülmeyecek şekilde diskalifiye olmuşum galiba :olamaz: umutsuz vakayım ben sanırım :bicak:

Çok kilo fazlam var :rolleyes: 90lı kilolardan yıllar içinde 72ye düşüp o kiloyu sabitlemiştim hatta geçen sene 67ye düşmüştüm en son ama bu hormon tedavileri beni de mahvetti. Zaten başka rahatsızlıklarım da var ama mesela 3.ayımda pat diye bir ayda 5kilo aldırdığı oldu :confused:

Şu an tartılmaya korkuyorum, çıkmışımdır yine en az 73e kesin. :cry: günde bir öğünüm salatadır, 3aydır pirinç pilavı yemedim mesela, haftada bir makarna yeriz sadece. Sporumu ihmal etmemeye çalışırım, devamlı aklımda kalori hesabı yaparım filan. Yoksa 90lara gerisin geri çıkardım herhalde..

Bir de ben 2sene önce filan 10.gruba girmiştim ama çok yoğundum o sıra, bir dönem dondurmak istemiştim galiba. Sonra noldu bilmiyorum, tam hatırlamıyorum da geri dönülmeyecek şekilde diskalifiye olmuşum galiba :olamaz: umutsuz vakayım ben sanırım :bicak:
İlaç tedavisi cidden kilo yapıyor canım;)Sen elinden geleni yapıyorsun daha yapacak birşey yok:(
Onu öğrenmek lazım belkide geri dönebilirsin canım;)

İlaç tedavisi cidden kilo yapıyor canım:KK66:Sen elinden geleni yapıyorsun daha yapacak birşey yok:KK43:
Onu öğrenmek lazım belkide geri dönebilirsin canım:KK66:
İşten ayrıldım aslında şimdi müsaitim bir buçuk senedir ama işten ayrıldığımdan beri de hormon tedavisi görüyorum... Kilomu sabit tutabilsem sevinecek hale getirdi beni :confused:
Olsun, Allah biliyor ya hiç gözümde yok. Bebişim olsun da hayırlısıyla, kilolar verilir inşallah :-)

İşten ayrıldım aslında şimdi müsaitim bir buçuk senedir ama işten ayrıldığımdan beri de hormon tedavisi görüyorum... Kilomu sabit tutabilsem sevinecek hale getirdi beni :confused:
Olsun, Allah biliyor ya hiç gözümde yok. Bebişim olsun da hayırlısıyla, kilolar verilir inşallah :-)
Canım kilo vermek sadece dış görünüş için değil sağlık içinde gerekebiliyor...
Tabi ki bebişin gelsin kilolar verilir.Ben de geçtim o yollardan...

Canım kilo vermek sadece dış görünüş için değil sağlık içinde gerekebiliyor...
Tabi ki bebişin gelsin kilolar verilir.Ben de geçtim o yollardan...
Çok teşekkür ederim ablacığım, sana da çok geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin :KK200:

Back