Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırın sütlaç yap,yoksa tevafuk kırılır sana ,benim tatlımdan yapmamış diye çok üzülürdeynepnaz ın tatlısının daha güzelini yapacağımYada fırında sütlaç mı yapsam
Zaten bu beyin hep gıcıklık yapıyor,sen ne istersen tersini yapıyorKilo almak iste ,o zaman da bir türlü kilo alamazsın ,bir de Miu kızacak ta diyette tamamen kesince cıssları ,vücut alışıyor,az cıss yese bile insan artı geliyor Mezun olur olmaz kilo almayı buna bağlıyorum ben.Tabii benim düşüncem.Bence cok kafaya takiyoz ondan vücut onundirekt artı yapıyor.. bak deynepe akşam 2 poğaça yemiş hala aynı
İkisini birlikte yapayım.Yanyana sunarımFırın sütlaç yap,yoksa tevafuk kırılır sana ,benim tatlımdan yapmamış diye çok üzülür
Zaten bu beyin hep gıcıklık yapıyor,sen ne istersen tersini yapıyorKilo almak iste ,o zaman da bir türlü kilo alamazsın ,bir de Miu kızacak ta diyette tamamen kesince cıssları ,vücut alışıyor,az cıss yese bile insan artı geliyor Mezun olur olmaz kilo almayı buna bağlıyorum ben.Tabii benim düşüncem.
Biz takılıyoruz sen yoksun buralarda
huu huuuuuuuuuuuuuuuu
Burasıda olmasa KK' ya girmeyi unutuyorum
huu huuuuuuuuuuuuuuuu
Burasıda olmasa KK' ya girmeyi unutuyorum
Siz üçünüz kayıplardasınız
Sessizce takip ediyorumSiz üçünüz kayıplardasınız
Markete gidemde gelem :)Sessizce takip ediyorum
Çörek mi yapacaksın?Markete gidemde gelem :)
Napem kilo milo konuusuyonuz pek benım havalar değilSiz üçünüz kayıplardasınız
Senin mi fazlan varNapem kilo milo konuusuyonuz pek benım havalar değil
1 kkilo fazlam var deme utandım
ohoo senın gördüğün buzdağının görunen kısmıSenin mi fazlan var
O zaman ben hep gebeyim görünüşteohoo senın gördüğün buzdağının görunen kısmı
Bir göbek var Allah mıhafaza
Geçen arkadaşımın bırı demiş hamilemisin
Çok bozuldum
Yokk Efeye çoko ve ekmek aldıkÇörek mi yapacaksın?
Haşgeşin mi bitti?
Sen gel biz muhabbeti sana göre değiştiririzİlgi alanlarını söyle ondan konuşalımNapem kilo milo konuusuyonuz pek benım havalar değil
1 kkilo fazlam var deme utandım
Oğlunun adı Efe mi?Yokk Efeye çoko ve ekmek aldık
Haşgeş bidaya artık
Evet canım Efe :)Oğlunun adı Efe mi?