• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ın tatlısının daha güzelini yapacağım:21:Yada fırında sütlaç mı yapsam:deli:
Fırın sütlaç yap,yoksa tevafuk kırılır sana ,benim tatlımdan yapmamış diye çok üzülür:KK53:

Bence cok kafaya takiyoz ondan vücut onundirekt artı yapıyor.. bak deynepe akşam 2 poğaça yemiş hala aynı :işsiz:
Zaten bu beyin hep gıcıklık yapıyor,sen ne istersen tersini yapıyor:KK53:Kilo almak iste ,o zaman da bir türlü kilo alamazsın ,bir de Miu kızacak ta diyette tamamen kesince cıssları ,vücut alışıyor,az cıss yese bile insan artı geliyor :KK53: Mezun olur olmaz kilo almayı buna bağlıyorum ben.:KK69:Tabii benim düşüncem.

Fırın sütlaç yap,yoksa tevafuk kırılır sana ,benim tatlımdan yapmamış diye çok üzülür:KK53:

Zaten bu beyin hep gıcıklık yapıyor,sen ne istersen tersini yapıyor:KK53:Kilo almak iste ,o zaman da bir türlü kilo alamazsın ,bir de Miu kızacak ta diyette tamamen kesince cıssları ,vücut alışıyor,az cıss yese bile insan artı geliyor :KK53: Mezun olur olmaz kilo almayı buna bağlıyorum ben.:KK69:Tabii benim düşüncem.
İkisini birlikte yapayım.Yanyana sunarım:sus:

Back