• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Sana takılmak ve zayıflamak:confused:Pek yanyana uyumlu olmadı:-)
@MiuLego haksız mıyım:rolleyes:
Haksızsın :KK53:

Eveeeet ben de dedim aynısını

Doğru yoldaki kızı yanlış yola çekecek :deli:
Duygularımla oynadın ,sen hep bana koruma kraliçesi deyip ,sarıp sarmalamıyor musun ?:63:
Yedim de sanki kilo mu aldım :63:

İnsan isteğince herşeyi yapıyor canım:KK60:Ya çok zayıf olmamız şart değil nasıl mutlu oluyorsak öyle:KK66:Mesela şuan 63 civarıyım:KK66:Ama benim boyumda olup 55 olmak isteyen vardır veya 70 vs..Önemli olan sağlıklı olmak gerisi teferrüat canım:KK66:
Niye bana 60 ol deyip duruyorsun o zaman :sinirli:
Ben 63.5 kilodan memnunum :KK53:

Duygularımla oynadın ,sen hep bana koruma kraliçesi deyip ,sarıp sarmalamıyor musun ?:63:

Bugün yarın geçerim ben seni :süslü::süslü::süslü:

Sen sus altı üstü 5 kilo verdin:sinirli:Senin boyun benden kısa her cm 1 kilo ediyor.:KK45:

4 ay için 10 kilo çok az :sopa::sopa:
İşte tamda buna karşıyım :KK34: sen o ilaçların aldırdığı kiloların atımının zorluğunu bilsen:confused:
Yeni başlamış olsam diyete, ilk ay 5-6 kilo gider sadece. Benim şu anda yapacağım tek şey, spora devam etmek olacak. Yememde bir sıkıntı yok çünkü :KK8::KK8:

İşte tamda buna karşıyım :KK34: sen o ilaçların aldırdığı kiloların atımının zorluğunu bilsen:confused:
Yeni başlamış olsam diyete, ilk ay 5-6 kilo gider sadece. Benim şu anda yapacağım tek şey, spora devam etmek olacak. Yememde bir sıkıntı yok çünkü :KK8::KK8:
Ne ilaçları attı bu vücut bir bilsen ;)
Yaparsın yaparsın, ilk hedefin belli bir saatten sonra yememek olsun, hep dedim hep diyorum 79.9 u gördün mü moral full oluyor, kendimden biliyorum, sanki 50 kiloluk hatun gibi salınirdim :D:D

Yok sahiden tebrik ediyorum.Kilonu çok güzel koruyorsun:KK45:Neredeyse aynı kilodayız sen hala balık etli misin:skandal:
Balık ama hamsi balığı :rolleyes:
Yüzüm tombik ama,yüzden fazla vermedim :KK45:
Biraz da göbek kalmış olabilir:ıslık:
Bu karbonhidrat düşkünlüğüyle göbek te inmez zaten ,az önce 2 poğaça yedim :ıslık:

Back