Pilli Bebek 2. Albüm

En beğendiğim parça...

• Ankete Katılan
    41
1. albümün yankıları hala sürerken 2. albüm :1shok:
Çok hızlı çıktı bu çocuklar. Umarım bu albüm de ilki gibi birbirinden güzel şarkılarla doludur. Çünkü ben Hafta Sonu şarkısını dinledikten sonra ,şarkı beğenme konusunda çok seçici oldum çıktım.

eğer bu grubu canlı dinlemediyseniz mutlaka dinleyin derim.ben ankara da defalarca kez istanbulda da bir kez dinledim .grup eskiden ankara da idi ama artık istanbulda her hafta bir barda canlı performansları var ve muhteşemler(giderseniz mutlaka ıslak ıslağı istemeyi unutmayın)
grubun en sevdiğim şarkısı aslında bu albümde değil ilk albümündeki ''berrak sudaki kırmızı balık'' onuda mutlaka dinleyim(eşimle benim şarkımız bu:asigim:)
herkese sevgiler rock ile kalın............a.s

3 yeni single çıkardılar ve ne oldu ? Gene ilk ben dinledim : ) Bir divadan parçaları varki akıllara zarar izin alsamda yayınlasam şurada....

ankarada dinlerdik
hey gidi günler hey
ankara grubu diye övünürdük, sanki biz çıkarttık adamları

bi ankaralı olarak , eskiye özlem oluyor pilli bebek gibi grupları dinlerken. Eski limon, minibar böyle yerlerin bile tadı başkaydı. en son shaft'ta dinleme fırsatım oldu o nası güzel livaneli cover yorumlamasıdır öyle ; sus söyleme şarkısından bahsediyorum elbette. maxi single çok leziz.

Back
X