Pilli Bebek 2. Albüm

En beğendiğim parça...

• Ankete Katılan
    41

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.379
En iyi cevaplar
2
69.497
1.623
101
Merhaba,
Pilli Bebek grubunun 2. albümü Türkiye'de ilk kez sizin beğenilerinize sunulmaktadır.

Cd çıktığına göre linkleri kaldırma zamanı geldi. Lütfen orjinal ürün alıp sanatçılara haklarını verelim. Tüm parçaları dinlemek için ;

tıklayın Link Silinmiştir.

kazen paylasımın ıcın tşk.hayaller ıcınde güzel olmuş yaa

Olsun, ve Hayaller içinde parçaları arasında seçim yapmakta zorlandım:)...
Sonra karar verdim... Olsun parçasına oyumu kullandım..
Teşekkürler paylaşımınız için...

Olsun ya da Bos Oda karar veremedim aslinda :sm_confused:
Ama Olsun'a oyumu kullandim.

Ayrica Kazen'e de tesekkürler...

Hepsinede oy kullanabilirsiniz ama tercihim favori 2 tanesi.... belki klip hangisine çekilecek siz karar verirsiniz.

sahnede canlı izlemis biri olarak cok keyif aldım 1 ve 3 favorim 3ü oyladım
döne döne dinliyorum yüreklerine saglık bol sans diliyorum umarım bu kirlilikte kendilerine yol bulurlar

İşte bu adamlar....

Olsun
Yorgun gecelerin ardından
Hep aynı yere dönerken
Islak sokaklar boyu düşündüm
Solmuş insanların yüzünden
Gülümseme beklerken
Tren yolları boyu düşündüm

Sanki yıllardır uzaktayım ben
Özlemlerim hep sessiz derinden
Ama yalanlar görürüm hala
Burdan bakınca şu sonsuz dünyaya

Olsun demek de zor artık
Çocuk düşlerimiz yok artık

Erken ölümlerin ardından
Hep aynı yere dönerken
Islak sokaklar boyu düşündüm
Borcum varmış gibi kendimden
Gülümseme beklerken
Tren yolları boyu düşündüm

Sanki yıllardır uzaktayım ben
Özlemlerim hep sessiz derinden
Ama yalanlar görürüm hala
Burdan bakınca şu sonsuz dünyaya

Olsun demek de zor artık
Çocuk düşlerimiz yok artık
.......................................................................................................

Bütün şarkılarını beğendim ama Olsun daha güzel :)

bu kadar mı destek ? Bu adamlar meşhur olsun fanatikleri olsun diye ille laylada benim deniz ile mi basılmam lazım ? Müzik istiyorsanız dinleyin...

Kesinlikle 3. parça.Yani ANLIYORUM.Kulağıma o kadar hoş geldi o kadar içime işledi ki anlatamam

heps i birbirinden güzel hemen oy kullandımm çok seviyorum bu grubun şarkılarını yaaa

haklısın bizim akranlar şimdi doçent oldu hey gidi günler hey...
hele beer station ilk sahne aldıkları yer...

Hayirli olsun yeni albümleri piyasaya cikmis, umarim emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirlar, basarili olur satis grafigi. Müzik piyasasindaki kirlilikleri süpürüp gecer.
Bunun icinde herkese albümlerini satin almayi öneriyorum.
Kalitesiz mp3 lerden uzak durun.
Orjinal Cd satin alarak, emeklerinin karsiligini verelim...

İlk albümü Uyandırmadan'ı 2000 yılının ocak ayında çıkaran Pilli Bebek, uzun ve titiz bir çalışmanın ardından 2003' ün ocak ayında başladığı yeni albüm projesini tamamladı.

Pilli Bebek 1993'de Ankara'da kuruldu. 1990' ların sonlarına yaklaşıldığında, ortaya çıkan şarkılarını bir albümde toplamaya karar vererek stüdyo çalışmalarına başladı. Grubun ilk albümü "Uyandırmadan" Turgut Berkes yönetiminde 1998-1999 yıllarında kaydedildi. Bir yandan sahne ve konser programları devam ederken, öte yandan ilk albümünde yayımlanması Pilli Bebek dinleyicilerinin sayısının artmasını sağladı. Grup, yeni albümü "Olsun" la, yeni bir rock anlayışını benimsiyor ve Türkiye'nin henüz oluşmakta olan müziğine, gelecekte de değerlendirilebilir müzikal açılımlarını, özenli bir Türkçeyle sunuyor.

Bugüne farklı oluşumlarla gelen Pilli Bebek' in kadrosu, gitar ve vokalde Cem Kısmet, bas ve geri vokalde Cudi Genç, gitar ve synthlerde Ozan Erkan, davul ve geri vokalde Burak Yavaş 'dan oluşmakta. Grubun ikinci albümünün prodüktörlüğünü Cem Kısmet ve Uğur Memiş üstlenmiş.

Pilli Bebek başarıyı, "tasarlanmış olanla hayata geçirilenin örtüşmesi" olarak tanımlıyor.

Link Silinmiştir.

Öncelikle yeni albümleri hayirli olsun.
Hayaller Icinde´ki Parca cok Güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…