Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben mi yatıyorum Bak dün yaptığım yemeği koydum gündüz Sabahtan beri eşime hadi arkadaşlarınla iftara git deyip duruyorum ama gitmiyor 30 gün yemek mi yapacam ya
Kızıml: Anne bu ne? Ben : Araba Kızım: napıyo ? Ben:Oturuyor Kızım : neden? Ben:yorulmuş Kızım : Ne yapmış? Ben:Yollarda çok gezmiş? Kızım : . Nedeeeen? Ben:Yolcu taşımış Kızım : Neden yolcu taşımış? Ben :Çünkü öyle istemiş Kızım : nedeeen? Ben :
Kızıml: Anne bu ne? Ben : Araba Kızım: napıyo ? Ben:Oturuyor Kızım : neden? Ben:yorulmuş Kızım : Ne yapmış? Ben:Yollarda çok gezmiş? Kızım : . Nedeeeen? Ben:Yolcu taşımış Kızım : Neden yolcu taşımış? Ben :Çünkü öyle istemiş Kızım : nedeeen? Ben :
Ben mi yatıyorum Bak dün yaptığım yemeği koydum gündüz Sabahtan beri eşime hadi arkadaşlarınla iftara git deyip duruyorum ama gitmiyor 30 gün yemek mi yapacam ya
Evde beslediğim tek şey öküz porsiyon ona göre küçük bile sayılır Yarışma için olmadığından öyle, yakın çekim var ama bana bu lazımdı :) tam ezan okundu ben çekim yapıyorum, eşim aç ve sinirli şekilde tepemdeydi, olduğu kadar dedim artık