- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
yerledeyimKesin sütlü Nuriye li bıyıklı bacım gibi netten calarsin resmi
yok calinti ile isim olmaz sarma görecek gözün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerledeyimKesin sütlü Nuriye li bıyıklı bacım gibi netten calarsin resmi
ayyyy yazik gelecekdeki geline üzüldüm simdidenErkek Fena gelindim, fena kaynana olmayı planlıyorum
ben senmim beceriksiz anca yat senYapabilir Almanlardan alır bulamayız
Ay boşver ne üzülecen gelin işte Allah razı olsunayyyy yazik gelecekdeki geline üzüldüm simdiden
Hayirli olsun oglusun canim
Ben mi yatıyorum Bak dün yaptığım yemeği koydum gündüz Sabahtan beri eşime hadi arkadaşlarınla iftara git deyip duruyorum ama gitmiyor 30 gün yemek mi yapacam yaben senmim beceriksiz anca yat sen
Anlamaz diye şu sorulara mantıksız cevap veriyorsun kız tatmin olmuyor Senin kız cin gibi doğrusunu söylesene çocuğaKızıml: Anne bu ne?
Ben : Araba
Kızım: napıyo ?
Ben:Oturuyor
Kızım : neden?
Ben:yorulmuş
Kızım : Ne yapmış?
Ben:Yollarda çok gezmiş?
Kızım : . Nedeeeen?
Ben:Yolcu taşımış
Kızım : Neden yolcu taşımış?
Ben :Çünkü öyle istemiş
Kızım : nedeeen?
Ben :
Hadi bakalım ,göreceğiz ,tarihe geçecek ,not alalım ,saaatlerimizi kuralımyerledeyim
yok calinti ile isim olmaz sarma görecek gözün
Ay boşver ne üzülecen gelin işte Allah razı olsun
Ben mi yatıyorum Bak dün yaptığım yemeği koydum gündüz Sabahtan beri eşime hadi arkadaşlarınla iftara git deyip duruyorum ama gitmiyor 30 gün yemek mi yapacam ya
Türkiye saati 23 oluyor gözünüz sarma görsün sarmaHadi bakalım ,göreceğiz ,tarihe geçecek ,not alalım ,saaatlerimizi kuralım
Bilirim o duyguyu,hislerini anlayabiliyorum.Kızıml: Anne bu ne?
Ben : Araba
Kızım: napıyo ?
Ben:Oturuyor
Kızım : neden?
Ben:yorulmuş
Kızım : Ne yapmış?
Ben:Yollarda çok gezmiş?
Kızım : . Nedeeeen?
Ben:Yolcu taşımış
Kızım : Neden yolcu taşımış?
Ben :Çünkü öyle istemiş
Kızım : nedeeen?
Ben :
Hayır cnm bağırsak. . Çölyak yüzünden olmuşAllah rahmet eylesin. Kan kanserinden mi vefat etti?
Hayır cnm bağırsak. . Çölyak yüzünden olmuşAllah rahmet eylesin. Kan kanserinden mi vefat etti?
Bu da başıma 2. Nevrestesimdi bende ikisindende oldugu icin senin gibi bakamiyorum kizim geliyor aklima yolarim o kaynanayi
görmeden inanmam birdaha at resmi
11 ay esin yapiyor 1 ayda sen yapiver
Sen azını koyarak yap Senden de iyi kaynana olur ha
olmus olmus güzel olmus ellerine saglik
ama fazlami koymussun peyniri
sana ceekmisimSen azını koyarak yap Senden de iyi kaynana olur ha
İyi bari porsiyonu normal,sonra orangutan mı doyuracaksin diyollaSunumun uzaktan olmuş,daha yakın çekim olsaydı daha iyi olurdu ama sunumun superBu da başıma 2. Nevreste
Evde beslediğim tek şey öküz porsiyon ona göre küçük bile sayılırİyi bari porsiyonu normal,sonra orangutan mı doyuracaksin diyollaSunumun uzaktan olmuş,daha yakın çekim olsaydı daha iyi olurdu ama sunumun super
Ne yaptın resmini ekledin de şurası yamuk dedimsana ceekmisim