- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
Hemen kaçıyorsun diye cevapları kısa tutuyorumnasilsin görüsmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen kaçıyorsun diye cevapları kısa tutuyorumnasilsin görüsmeyelim
Allah rahmet eylesin. Kan kanserinden mi vefat etti?Çok geç farkedildi. . Kansere çevirdi maalesef. . Rahmetli oldu. . Yaşarken son bikaç yılında yaptı ama..
dedim bana küstü galibaHemen kaçıyorsun diye cevapları kısa tutuyorum
İftara mı davet ediyorsun, başka yere söz verdim
İftara mı davet ediyorsun, başka yere söz verdim
yok canim davet yok kazan sarma anca bana yeter kimseyi almimİftara mı davet ediyorsun, başka yere söz verdim
Anca mı bitti cezanHayirli Ramazanlar kizlar
Denemek lazım yaparsam söylerimMilföyle baklava,. sobiyet(o'nun üstünde noktalar var,tel düzeltmesi,yeterince akıllı değil galiba) yapan da var ama tuzlu olduğu için nasıl olur tadı bilemedim.
Sen mı sardin,sanmıyorum ama senin sardığıniyok canim davet yok kazan sarma anca bana yeter kimseyi almim
benim isim belli olmaz her an banli görebilirsinAnca mı bitti cezan
kendin gibi beceriksizmi sandin beni iftradan sonra resim atimda görSen mı sardin,sanmıyorum ama senin sardığıni
İyiyiz çok şükür, sen nasılsın?benim isim belli olmaz her an banli görebilirsin
nasilsin cadim bebisin nasil
sükür bende iyiyim cadim yigenimiz kizmi oglanmiİyiyiz çok şükür, sen nasılsın?
Dur ya Ramazan banlı geçmez, uslu dur 1 ay
Dün ben de bir kazan sardımkendin gibi beceriksizmi sandin beni iftradan sonra resim atimda gör
aaa senmi sardin garanti kafam kadar olmustur her biriDün ben de bir kazan sardım
Atmayan ne olsun
Kesin sütlü Nuriye li bıyıklı bacım gibi netten calarsin resmiaaa senmi sardin garanti kafam kadar olmustur her biri
22de burda ol resim gör
Erkek Fena gelindim, fena kaynana olmayı planlıyorumsükür bende iyiyim cadim yigenimiz kizmi oglanmi
Hayırlısı be gülüm önemli olan katılmaktıHa gayret Munzevi Zencefil fark 3 olmuş
Yapabilir Almanlardan alır bulamayızKesin sütlü Nuriye li bıyıklı bacım gibi netten calarsin resmi