- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 alıntı gelince şaşırdım bende.Rekor kırdın 3 ten fazla aynı mesajı görmemiştimYaa mesajlarim neden boyle gidiyor 10ar tane Allahim
bende anlamadim nasil oldu5 alıntı gelince şaşırdım bende.Rekor kırdın 3 ten fazla aynı mesajı görmemiştim
Yoksa bir kere yazınca anlamam diye mi 5 kere gönderdin?bende anlamadim nasil oldu
aaaa olur mu hic oyle sey deynebimm:))Yoksa bir kere yazınca anlamam diye mi 5 kere gönderdin?
deynep yoksun kaç zamandır.Yoksa bir kere yazınca anlamam diye mi 5 kere gönderdin?
Bende de var bir ağırlık ,ben de düzelirin inşallah.İşim var ,kalkamıyorum klavyenin başından.Az bakınayım diye çıkmıştım sözde.aaaa olur mu hic oyle sey deynebimm:))
Bugun sistemde de bi agirlik var zaten.duzelir herhalde
Çok tatlısın cocoPortakal sulu ordek yine ucu ucuna kaybetti.keske bu sefer o alsaydi.insallah o birinci olur.bu kadar oy alip 3 5 oy eksikle defalarca birinci olamamak koyar insana ya
Hafta sonları yoğun oluyorum ,bir de oğlan laptopa el koydu sınava çalışıyor ,telden yazmaktan zor geldiği için fazla yazamıyorumdeynep yoksun kaç zamandır.
Çoğumuz Coco ile aynı düşünüyoruz.Büyük fark olsa arada neyse de az farkla kaybetmek kötü.Çok tatlısın coco
zaman geciriyoruz iste bosverBende de var bir ağırlık ,ben de düzelirin inşallah.İşim var ,kalkamıyorum klavyenin başından.Az bakınayım diye çıkmıştım sözde.
Ben hep teldeyim. Çoğu yemek konusunu burda açıyorum aksine herkes telde zor diyo ama bence bilgisayar da daha zor. Akıllı klavye benim can dostumHafta sonları yoğun oluyorum ,bir de oğlan laptopa el koydu sınava çalışıyor ,telden yazmaktan zor geldiği için fazla yazamıyorum
Sen daha tatlisin portakalim:)Çok tatlısın coco
Bende yememiştim:) ilk kez yaptım çok beğendim. Ev halkıda beğenince benimde tercihim olacak sanıırm artık.Çoğumuz Coco ile aynı düşünüyoruz.Büyük fark olsa arada neyse de az farkla kaybetmek kötü.
Ben hiç perde pilavı yemedim .Madem bu kadar sevilen bir tarif ben de deneyeyim
Bu arada ben kesin Nevoş 1.olur diyordum ,ben ne tahminde bulunsam tersi çıkıyor
Hayır tel zor ,bilgisayar kolayBen hep teldeyim. Çoğu yemek konusunu burda açıyorum aksine herkes telde zor diyo ama bence bilgisayar da daha zor. Akıllı klavye benim can dostum
Nazlanmaya değdi mi? Bak ne kadar beğenildiBende yememiştim:) ilk kez yaptım çok beğendim. Ev halkıda beğenince benimde tercihim olacak sanıırm artık.
Kısmet nasip hayırlısı umutSen daha tatlisin portakalim:)
Ama insallah gonulden dua ediyorum,insallah sen kazanirsin.umut kesilmez.
Ben de kendimi anormal görmüştüm hiç yemedim diye ,yuppii demek ki normalmişimBende yememiştim:) ilk kez yaptım çok beğendim. Ev halkıda beğenince benimde tercihim olacak sanıırm artık.
Hehehehe Sahurda çayı çok kaçırdım ne dediğimi bilmiyorumHayır tel zor ,bilgisayar kolay
Sen benim klavyeme akılsız mı diyorsun ?
Eğiliyorum Haklısın çok nazlandımNazlanmaya değdi mi? Bak ne kadar beğenildi
Evet onuda görmüştüm tarif ararken. Bizim evde glutensiz diyet yapıldığı için milföy kullanılmaz. Ama glutensiz milföy görürsen haber et bana çok güzel tarifler var milföyle.Ben de kendimi anormal görmüştüm hiç yemedim diye ,yuppii demek ki normalmişim
Geçen gün facede gördüm ,aynı porsiyonluk milföy hamurla da yapmışlar
Sen şimdi glutensiz yapıyorum diyeceksin tabi başka.
Özellikle iftar davetine şık bir yemek ,yapmam lazım bu tarifi,benim gibi bilmeyenler olursa havam olur