- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Aay böyle şerbetli istedim diİrmik ve yoğurtta olsaydı bu tatlıyı yapardınKek yapabilirsin
Çimdik tatlısı mı yapsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aay böyle şerbetli istedim diİrmik ve yoğurtta olsaydı bu tatlıyı yapardınKek yapabilirsin
Tercihim şerbetliUn helvası yada kek.. yada ağlayan pasta yada. .. aman Allahım sayamicimmmm
Maya var mıAay böyle şerbetli istedim di
Çimdik tatlısı mı yapsam
Arkadaşım ne yapıyosun
Evet geçen yılın Ramazan sofralarıAaaa kendi masamida gördüm orada
Ay var maya , yapar mıyım ki daha var dimiMaya var mı
@Lunya nın lokmasını yapabilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-tatlisi-torku-seker-sponsorlugunda.916996/
Yaparsın canım daha vakit varAy var maya , yapar mıyım ki daha var dimi
Evet geçen yılın Ramazan sofraları
Naptim kiiArkadaşım ne yapıyosun
Benim açlık değil susuzluktan cigerlerim kavrulduBi sofrada ben çekicem bigün ama o gün bugün degil açlıktan ateşim çıkıyor
Ben un helvası yapcem canım çekti bunu ama yapmiyim ben diyetteyimTercihim şerbetli
Ayy sıcak memleketteyseniz işiniz iki katı zor. İlk günün rahmetimidir nedir hava soguk üşüyorum susamak pek aklıma gelmediBenim açlık değil susuzluktan cigerlerim kavruldu
Şerbette tamamYaparsın canım daha vakit var
canım çektide bi anNaptim kii
Sen de un helvasını yap o zamanBen un helvası yapcem canım çekti bunu ama yapmiyim ben diyetteyim
Gozumu actigimdan beri susuzum . Dün yağmur yagdi pek sicakta sayilmaz amaAyy sıcak memleketteyseniz işiniz iki katı zor. İlk günün rahmetimidir nedir hava soguk üşüyorum susamak pek aklıma gelmedi