Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oy kullanırken bu kadar zorlandığım hiç olmamıştı , gerçekten bütün tarifler birbirinden enfes görünüyor , hepinizin ellerine sağlık kızlar , harikasınız!
adra senin konuya giremedim. Açmadı bi türlü mesajları. Instagramdaki tarifin. Sarımsaklı yoğurt çorbası. Çok sevdim iftara dün yaptım. Ama ben içine biraz kabak rendeledim bide pul biber koymadım. O yüzden rengi beyaz kaldı. Tadı enfeeeeesssss ne zaman girersin foruma görürsün bilmiyorum ama
Eki Görüntüle 2001155 adra senin konuya giremedim. Açmadı bi türlü mesajları. Instagramdaki tarifin. Sarımsaklı yoğurt çorbası. Çok sevdim iftara dün yaptım. Ama ben içine biraz kabak rendeledim bide pul biber koymadım. O yüzden rengi beyaz kaldı. Tadı enfeeeeesssss ne zaman girersin foruma görürsün bilmiyorum ama