- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa anlatma fena oluyorumPüüüfff bi yakıcam iftardan sonra fiyyuvvvv
Ramazan sofralarına gidelimde orası şenlensinPüüüfff bi yakıcam iftardan sonra fiyyuvvvv
Abow sen nirda1 saat 39 dk kalmış iftara az kalmış :)
Nerelisin yakın oturuyoruz galiba burda da o kadar kaldi1 saat 39 dk kalmış iftara az kalmış :)
Profil resmede bakAbow sen nirda
Ben de sanıyorum ki canı sigara istediProfil resmede bak
Anlatma fena oluyorum dedim ya. Benim sigaraya karşı antipatim var. Ne zaman sigara ictiysem hep kusmusumdur. Sigara konusu acilinca artık fena oluyorum suanda olduğum gibi
Senden 14 dakika sonra acicaz biz37 dk kaldı burda:)
Tahmin ettim ondan acikladimBen de sanıyorum ki canı sigara istedi
Abow sen nirda
İstanbul Silivrideyiz kızlar :)sizler nirdenNerelisin yakın oturuyoruz galiba burda da o kadar kaldi
Ben bursadan:)))İstanbul Silivrideyiz kızlar :)sizler nirden
Oy kuzummm ben de çoğunlukla öyle olucammm üzülme lütfenSon 10 dakika kaldı aglamakliyim tek basima iftar yapicam bu akşam eşim işte bi duygusallik çöktü
Konu komsu akrabasini cagirdi ne güzel kalabalık ben ise bir başıma
Ben bursadan:)))
Son 10 dakika kaldı aglamakliyim tek basima iftar yapicam bu akşam eşim işte bi duygusallik çöktü
Konu komsu akrabasini cagirdi ne güzel kalabalık ben ise bir başıma
Yakınmışız üzülmeyin bizler varız burda sanki hep birlikteymişiz gibi düşünOy kuzummm ben de çoğunlukla öyle olucammm üzülme lütfen
Sana özel mesaj atamıyorumYakınmışız üzülmeyin bizler varız burda sanki hep birlikteymişiz gibi düşün
isabel yenge.. dualarım kabul mu oldu ne dersin