- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Saymış ama yanlış saymışKaldı 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saymış ama yanlış saymışKaldı 15
AnaaaammmmMunzevi Zencefil
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı ya
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Bize perde pilavı yap
Ya ama ben seni ezmek istemedim, konuşuyoruz sunum atıyorum, tamam deyip konu açıyorsun, bakıyorum tabağa koymuş çekmişsin
Pink bana demin sunumu yok onun zaten kendinden sunumlu diyerek ezdi beni nevoş
Telefondan anca 23 tane saydım40 olduysa tamam mesele yokSaymış ama yanlış saymış
Ya ama ben seni ezmek istemedim, konuşuyoruz sunum atıyorum, tamam deyip konu açıyorsun, bakıyorum tabağa koymuş çekmişsin
Uğraşmıyorsun anlamında dedim yani nasılsa kendinden sunumlu diye
Yandınız kafanızı sokacak bir kum bulunpinkstrap kek işine benzemesin sonumuz
Nerde benim oklavam O tabağı o hale getirmek için ne çabalar harcıyoruz heralde hiç emeğe saygı yok hiç bu gebelerdeYa ama ben seni ezmek istemedim, konuşuyoruz sunum atıyorum, tamam deyip konu açıyorsun, bakıyorum tabağa koymuş çekmişsin
Uğraşmıyorsun anlamında dedim yani nasılsa kendinden sunumlu diye
Farkındaysan yapar diyorum o yüzdenpinkstrap kek işine benzemesin sonumuz
güldün mü sen bu pinko ya
Kek işi ne kiFarkındaysan yapar diyorum o yüzden
Ben Pinko'ya güldüm sana değilO senin kadar katılmadı gitsin 3-4 tane tarifine baksın..güldün mü sen bu pinko ya
Ya hacı gerçekten niyetim kötü değil, düzelteyim diyorum yazdıkça batıyorumNerde benim oklavam O tabağı o hale getirmek için ne çabalar harcıyoruz heralde hiç emeğe saygı yok hiç bu gebelerde
Geçen tencerede pasta ekledim yapacaklardı bir sen yaptın yaKek işi ne ki
Yoluk ördek yapmamıştır dedim, yaptı çıktın ezdin yaKek işi ne ki
Ya o benden becerikli biliyorum zatenBen Pinko'ya güldüm sana değilO senin kadar katılmadı gitsin 3-4 tane tarifine baksın..
Tamam şimdi olduHadi yırttınYa o benden becerikli biliyorum zaten
Bence deBen Pinko'ya güldüm sana değilO senin kadar katılmadı gitsin 3-4 tane tarifine baksın..
sensin estetiksizYa hacı gerçekten niyetim kötü değil, düzelteyim diyorum yazdıkça batıyorum
Tariflerin çok güzel, sen süpersin sadece o son dokunuşta estetik yok
Geçen tencerede pasta ekledim yapacaklardı bir sen yaptın ya
Evet hatırladım malum haftasonu kv kp 2* grmc geçtiği için üzerimden unutmuş olabilirimYoluk ördek yapmamıştır dedim, yaptı çıktın ezdin ya
Aslında var ya o melek kayınvalideciğine yapabilirdin perde pilavını Ye annem ye bidenem şifa olsun derdinBence de
sensin estetiksiz
Evet hatırladım malum haftasonu kv kp 2* grmc geçtiği için üzerimden unutmuş olabilirim
Elleriyle yedirmesi gerekiyorduPinko 3-2-1 arkana bakmadan kaçAslında var ya o melek kayınvalideciğine yapabilirdin perde pilavını Ye annem ye bidenem şifa olsun derdin