- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.907
- 43
Etiketler konunun google de aratınca daha kolay ve hızlı bulunması için veya çıkması için diyeyimEtiketlerde var da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketler konunun google de aratınca daha kolay ve hızlı bulunması için veya çıkması için diyeyimEtiketlerde var da
Tatlım kurufasulye pilav oEtiketlerde var da
Sebze yemeklerinde etiketler çok karıştırmıştı ortalığı onun için dedimTatlım kurufasulye pilav o
Evet ama pilav diyence aklına ilk kurufasulye geliyor , özdeşleşmiş yani, bana o çağrışımı yapıyorSebze yemeklerinde etiketler çok karıştırmıştı ortalığı onun için dedim
Evet ayrılmaz ikiliEvet ama pilav diyence aklına ilk kurufasulye geliyor , özdeşleşmiş yani, bana o çağrışımı yapıyor
Tembel kardeşin nerde kızEvet ayrılmaz ikili
Yani diyorsun ki kurufasulyeyi yapan pilavını da yapmıştırEvet ama pilav diyence aklına ilk kurufasulye geliyor , özdeşleşmiş yani, bana o çağrışımı yapıyor
Yarın misafirleri var hazırlık yapıyor sanırımTembel kardeşin nerde kız
Tabi ki, ben etli yemeklerde kurufasulye yapmıştım ama pilavsiz olmadıYani diyorsun ki kurufasulyeyi yapan pilavını da yapmıştır
Tembel yumurta kırıyordur
Yarın misafirleri var hazırlık yapıyor sanırım
sensin tembel bi börek yapmisim aklin durur ama hazır yufkadanTembel yumurta kırıyordur
Waaay be cok güzel görünüyo amaTabi ki, ben etli yemeklerde kurufasulye yapmıştım ama pilavsiz olmadı
Aman bu gıybet yaptırmasensin tembel bi börek yapmisim aklin durur ama hazır yufkadan
Yine almadı oyu amaWaaay be cok güzel görünüyo ama
Ne tembeli canım bize perde pilavı yapacakmışTembel yumurta kırıyordur
Ama çok güzel olmuştuAman bu gıybet yaptırma
Yine almadı oyu ama
O zaman yine pişti olacakNe tembeli canım bize perde pilavı yapacakmış
Aaa başkasıda mı yapacakO zaman yine pişti olacak
Evet bugün bayağı muhabbeti yapıldıAaa başkasıda mı yapacak
Çoğu mesajları okuyamadığım için gözümden kaçmış. Bizde karar vermiştik kısmet artık canımEvet bugün bayağı muhabbeti yapıldı
Nasip canımÇoğu mesajları okuyamadığım için gözümden kaçmış. Bizde karar vermiştik kısmet artık canım