- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
yanına çiçekte koymalıydım tüh bak ilk kez pişman oldum attığıma o çiçeği şimdiAslında var ya o melek kayınvalideciğine yapabilirdin perde pilavını Ye annem ye bidenem şifa olsun derdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanına çiçekte koymalıydım tüh bak ilk kez pişman oldum attığıma o çiçeği şimdiAslında var ya o melek kayınvalideciğine yapabilirdin perde pilavını Ye annem ye bidenem şifa olsun derdin
Şimdilik sakinElleriyle yedirmesi gerekiyorduPinko 3-2-1 arkana bakmadan kaç
Pilavı bırakıp Çiçeği yiyebilirdiyanına çiçekte koymalıydım tüh bak ilk kez pişman oldum attığıma o çiçeği şimdi
Elleriyle yedirmesi gerekiyorduPinko 3-2-1 arkana bakmadan kaç
çay yapıyorum içmek isteyen gelsin. Sen gelme pinkoŞimdilik sakin
Pilavı bırakıp Çiçeği yiyebilirdi
Ama o kadar iltifat ettimçay yapıyorum içmek isteyen gelsin. Sen gelme pinko
Bi o kadar da vurdun be pinko reva mı bu bana Daha dün gitti grmcler. İnsan şefkat gösterir sever okşar ayyAma o kadar iltifat ettim
Ben çaya hayır diyememçay yapıyorum içmek isteyen gelsin. Sen gelme pinko
Oooo 6 yıl mı ben daha çok yeniyim ama sınıf anneliği yapamam yani o kadar sabırlı değilim6 yıldır sınıf annesi olunca alıştım
Ben çaya hayır diyemem
Oyy kıyamam gel barışalımBi o kadar da vurdun be pinko reva mı bu bana Daha dün gitti grmcler. İnsan şefkat gösterir sever okşar ayy
Hakaretten gidecektin sonra, millette şaşırır bu kibar kızdı ne oldu diyeBi an kendimi whatsapp ta grupta yazıyormuş gibi hissettim. Dilimden rahat bişeyler kelimeler dökülecekti.
Kızlar 6. sınıfta onlardan sonra 2 yıldır oğlumla ve sınıfı ile ilgileniyorumOooo 6 yıl mı ben daha çok yeniyim ama sınıf anneliği yapamam yani o kadar sabırlı değilim
Rahat ol kimse yok biz bize konuşuyoruzBi an kendimi whatsapp ta grupta yazıyormuş gibi hissettim. Dilimden rahat bişeyler kelimeler dökülecekti.
Mune abla da bizdenRahat ol kimse yok biz bize konuşuyoruz
Aynen ne diyecekMune abla da bizden
Bir kaç günlüğüne gri yaparak ödüllendirirAynen ne diyecek
Yok canım sayılmazEtsiz kuru fasulye de pilavdan mı sayılıyor
Etiketlerde var daYok canım sayılmaz