- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Porselen kupa çayı çabuk soğutuyor gibime geliyor,ben cam kupadan içmeyi daha çok seviyorumPorselen kupada çay içmeyi seviyorum.Şahsi kupam kimsye vermem
Bugün arkadaşlarla parka pikniğe gittik.Ben de börek yaptım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Porselen kupa çayı çabuk soğutuyor gibime geliyor,ben cam kupadan içmeyi daha çok seviyorumPorselen kupada çay içmeyi seviyorum.Şahsi kupam kimsye vermem
Bugün arkadaşlarla parka pikniğe gittik.Ben de börek yaptım.
Dalga mı geçiyorsunNe balık eti nevroş , kürdansın kürdan
Ben çabuk içiyorum soğumuyor.Annem ağzımın teneke kaplı olduğunu söylerPorselen kupa çayı çabuk soğutuyor gibime geliyor,ben cam kupadan içmeyi daha çok seviyorum
Ben kilo verince annem öyle derDalga mı geçiyorsun
Ben de verdim en iyi sen biliyorsun.Başkasına göstermedimBen kilo verince annem öyle der
Bence de hem şekerli hem cam kupada içenler ekibiyiz bizPorselen kupa çayı çabuk soğutuyor gibime geliyor,ben cam kupadan içmeyi daha çok seviyorum
Cam kupada içerim ama onunda şekli ve inceliği önemliHepsinden hoş gelmiyor.Bence de hem şekerli hem cam kupada içenler ekibiyiz biz
Nevroş yukarıda Allah var görmesem inanmazdım seni hep hafif toplu biliyordumBen de verdim en iyi sen biliyorsun.Başkasına göstermedim
Ben de öyle düşündüğün için gönderdim zatenAdımı çıkartacaktın yuvarlanıyor diyeNevroş yukarıda Allah var görmesem inanmazdım seni hep hafif toplu biliyordum
Benim de burma baklavam vardı.Eşim seviyorum diye bana almış,Sen koyunca aklıma geldi ,bi koşu çektim Mune için,2 saatte ancak yükleyebildim boyut nedeniyleYeni yok ama birkaç hafta önce yaptığım tatlı var
Eki Görüntüle 1998173
Vayyyy sunuma bak Mune için mi bu hazırlıkHiç kıskanmadık kiBenim de burma baklavam vardı.Eşim seviyorum diye bana almış,Sen koyunca aklıma geldi ,bi koşu çektim Mune için,2 saatte ancak yükleyebildim boyut nedeniyle
Şekerli birşeyler var mı dedi yaVayyyy sunuma bak Mune için mi bu hazırlıkHiç kıskanmadık ki
Başka sosyal platforma ekleyip sonra buraya ekle veya tarayıcıyı değiştir canım kolaylıkla ekleniyorŞekerli birşeyler var mı dedi ya
Size yok ,siz şekersiz takılın
Hemen çektim ama yükleme kısmında hala zorlanıyorum
Programla boyutunu küçülttüm,faceye yükleyip buraya yüklemiştim tiramisuda ,ama o da uzun işBaşka sosyal platforma ekleyip sonra buraya ekle veya tarayıcıyı değiştir canım kolaylıkla ekleniyor
Ellerine sağlık canımBu saatte yemem zaten
Yeme boşver Ben öyle birşey yapınca tabağı eşime uzatıyorum asla hayır demiyorProgramla boyutunu küçülttüm,faceye yükleyip buraya yüklemiştim tiramisuda ,ama o da uzun iş
Bu saate ben de yemem ,akşam olmadan yedim ,boş çay içtim şimdi
Süslemişken 1 tane yesem mi acaba?
Onlar her türlü yiyor zatenYeme boşver Ben öyle birşey yapınca tabağı eşime uzatıyorum asla hayır demiyor
Çocuklar değilde eşler her şekilde yiyorlarOnlar her türlü yiyor zaten
Zaten eşler ,çocuklar yemese insanın yemek yapma hevesi olmaz fazla
Evet çocuklar dişinin kestiğini istiyor ,her şeyi yemiyorÇocuklar değilde eşler her şekilde yiyorlar
Gece gelince bile pasta,tatlı yiyor sonrada niye getirdin diyorKilo alıyor mu ? Tabi ki hayır
Gün boyunca fazla yemiyor.Gece geldikten sonra 1-2 saat oturuyor Ben de kıyamıyorum gün içinde yaptıklarımdan ikram ediyorumOda hayır demiyorEvet çocuklar dişinin kestiğini istiyor ,her şeyi yemiyor
Benim eşimde aynen öyle diyor
Ama O da geç saatlerde yemeyi bıraktı