Pilates yaparak vücudu sıkılaştırmak mümkün mü,bilgisi olanlar fikir verir misiniz?

ben gene bıraktım zaten hıc duzenlı yapmadım bı hatfa yapıp sonra sallıyorum offff, hem kılo vermek ıstıyorum hemde ne dıyet ne de spor... pılates mınderıde aldım topumu kullanamıyorum bı aralar kayınvalıdemın yanındayım ve topumu buraya getırmedım lastıgım ve mınderım avr, topla daha ıyı oluyor aslında. tayt bıle aldım duzenlı yapcam gıyerım dıye. bu aralar bosum evdeyım hem pılates hem yuruyus yapsam azıcıkta abur cuburu kessem cok ıyı olacak ama bır turlu yapamıyorum..

vaooovv maviye geçtin mi süper ben başlayalı 5 gün falan olacak yeşil olanla başladım o bile baya zorladı maviye geçtigimi düşünemiyorum bile

vaooovv maviye geçtin mi süper ben başlayalı 5 gün falan olacak yeşil olanla başladım o bile baya zorladı maviye geçtigimi düşünemiyorum bile

walla ben platesden oncede spor yapıodum ondan dırek mavı aldım yanı once pembe yeşıl vs... hıç bakmadım bıle mavısı en sertmış sanırım hıç zorlanmadan yapıorum sanırım onceden de kondusyon vardı ondan zorlanmadım hıç.. ama ne yalan söluyum o kadar spor yapıodum plates kadar etkılısını görmedım acaıp sıkılaştım popom kalktı selulıtten eser yok karın kaslarımı aynadan saymaya başladım:))) harıka oldu ınşalla sende de öle olur :))

merhabalar...
ben de pilatese başladım 3 ay önce fakat burnumdan ameliyat olduğum için 1 aydır yapamıyorum. yavaş yavaş başlicam. amazonss sen ne güzel sonuçlar almışsın pilatesten, darısı başıma ben de baya zayıfım ama kilo alıp vermekten kalça-basen bölgelerim baya gevşedi. şunu merak ettim, sen ne zamandır pilates yapıyosun, ne kadar zamanda bu harika sonuçlara ulaştın?

ben başlayalı o kadar uzun bı sure olmadı 2 ay falan olacak yada 2 buçuk daha oncesınde kondusyon çalışıordum o yusden zorlanmadım hıç.. platesın guzellığıde hemen sonuç alman yanı ben hemen 10 seans sonra falan deişimi farkettım oncelerı gun aşırı yapıodum.. yaklaşık 1 aydırda haftada 5 gun yapıorum ıkı gun tatıl ılan edıorum kendıme..:) 20 seasın sonunda tam 4 yada 5 cm ınceldım benım boyum 170 kılomda 53 platesden once kondusyondan kaslanmıştım hoş bı göruntu olmamıştı kalınlaşmıştım bıraz ama plates vucudumu forma soktu super oldu benım 64 cm dı şimdı 60 cm popom 94 cm dı 90 oldu kondusyonla o kadar uğraşıpta hala yok edemedığım selulıtlerım gıttı ne bılım 90 60 90 oldum ayol daha ne olsun :)))) ınşalla sanada faydalı olur :)))ıstedığın sonuçlara ulaşırsın....

çok sağol bilgilendirdiğin için. heves yaptım hemen başlicam yeniden :) her şey bi yana spor yaptıktan sonra çok zinde hissediyor insan, o duyguyu çok seviyorum. hem de sağlık yani. umarım senin gibi olumlu sonuçlar alırım kısa sürede :)

ınşalla :))) yaz gelıor şortlar etekler foraa:)))

yorumları okudum ama pilatesi vücudu düzgünleştrmek için önermiş burdaki kişiler daha çok..
ben 3 4 kilo fazlakığımı vermek istiyorum, bacak aram ve basenlerimin sivriliği gitsin istiyorum, 38 bedenim 36 olmak için yapılabilir mi pilates? yani bi beden incelmek için.. boyum 1.70 kilom 57 bu arada...

walla ben yukardad yazdım yaklaşık ıkı ay falan olacak 53 kıloyum ıkı ay oncede 53 tum kılomda bı değişiklık olmadı ama 3 yada 4 cm ınceldım sıkılaştım yanı fakat kılo vermek ısteyenler platesın yanında yuruyuş falanda yapıor dıyet mıyet ben hıç yapmadım bunları .. çunku kılo vermek ıstemıorum.. bacak aran ve basenlerdekı sıvrılık demışsın onlar platesle gıdıor çunku benım basenlerde ıncelme oldu sıkılaştı belımde öle yanı vucudu forma soktu dıyebılırım... ama sen kıloda vermek ıstıosan onun yanında ek bışeylerde yap yoksa ben hıç kılo falan vermedım yada öle bı çabam olmadı belkıde ondandır.. boyuna göre kılon ıyı aslında bende 170 ım almaya çalışıorum ama yınede vucut orantılı olsun dıosan platesı yap derım tabıkı yınede son karar senın .....

kızlar merhaba,

doğumdan hemen sonra ağır bir spora yönelemediğim için sadece yürüyüşlerle idare edip doğum kilolarımı verdim.Şimdi de diyetisyen eşliğinde doğum öncesi kilolarımı vermeye çalışıyorum, tam 1 ay oldu ve 4 kg verdim.

ben aslında diyetle birlikte pilatese gitmek istiyordum ama diyetisyenim önce yağları yakmak için kardiyo yapacağımızı ardından da -7 kg verdikten sonra- sıkılaşmak amacıyla pilatese başlamanın daha doğru olacağını söyledi.

yani eğer benim gibi vermeniz gereken 10-15 kg varsa tempolu yürüyüşler,yüzme ya da fitness gibi sporlarla önce fazlalıklarınızı yakın,önemli bir kilo kaybından sonra da sarkmamak için pilatese yönelin.

herkese kolay gelsin

Ben 2 ay önce maya sport club a başladım 2 ayda yediklerimede dikkat ederek tam13 kilo verdim .Spinning ve zumba dersleri harika hemde çok keyifli .

ya lkızlar plates yapmak istiyorum, ama ebru şallıyı izlediğimde çok sıkılıyorummm

Evde pilatese başlamak çok sıkıcı olur. Kısa sürede bırakırsınız. Bu yüzden bir süre spor merkezinde pilates yapmanızı tavsiye ederim. Alıştıktan sonra evde devam edersiniz..

pilatese evde başladım 2 sene öncesinde, ara ara bırakmama rağmen düzenli bir şekilde yapmaya çalışıyorum. küçüklükten spor geçmişim olduğundan mıdır bilmem ama hiç sıkılmadan devam edebiliyorum evde. önceden yüzüyordum şimdi pilates ve yoga ilgimi çekiyor evde dvdlerden öğreniyorum pilateste ebru şallı iyi ancak umay villa nın yeni çıkan dvdsini dört gözle bekliorum kitabı çok güzeldi dvdsi de süperdir eminim:)

ben de evde Ebru Şallı ile yapıyorum iki haftadır. şimdilik memnunum daralmaya başladığımı hissediyorum. zaten en çabuk sonuç veren spormuş pilates 10. seanstan itibaren hissediliyormuş etkileri.

ama Ebru Şallı bazen gerçekten çok sıkıyor.

selam bayanlar,

2 sene önce yaklaşık 6 ay boyunca profesyonel bir merkezde pilatese gittim daha 1, ayın sonunda kalçamda ki karnımda ki sıkılaşmayı hissettim... baldırlarım taş gibi olmuştu..

1.60 boyunda 45 kiloyum. kilomdan da anlaşılacağı üzeri fazlalığım yok,

gel gör ki sonra bıraktım ve üzerinden zaman geçti...
şuan leblebi yutmuş solucan gibiyim... bel çevrem inanılmaz yağlandı kalçam yanlara doğru yayıldı baldırlarım lımbıl lımbıl yumuşacık oldu:)

buarada kilom hala aynı 44 - 46 arası değişiyo...

bu kötü görüntüden kurtulmak için tekrar pilatese yazıldım umarım geç kalmamışımdır....

merhaba
bende 20 gun once pilatese basladim 4.5 ay once doğum yaptım ve emziriyorum suan karin bölgem cok sarkti ve gevşedi ebru sallinin karin egzersizlerini yapıyorum sadece günde 20dk 7kg fazlaligim var birde ama dediğim gibi diyet yapamiyorum şu karnım bıraz sıkılışsa bana yeter zaten şımdılık ek gıda takvıseyı dönemine geçince hafıf diyetlere de başlarım artık

merhaba arkadaşlar uzun zamandır pilatesi araştırıyorum burdaki ve diğer konularda bazı arkadaşlar kilo verdirmiyo sadece sıkılaştırıyor demişler o yüzden tereddüt ettim çünkü benim hem kilo vermeye hem sıkılaşmaya ihtiyacım var bir de kardiyo+pilates ve diyet yaparsanız işe yarar demişler ebru şallının kardiyo pilates dvdsi var zaten 21 günde yağları yakıp kas yakılacağını iddia eden 1.5 saatlik bir video hem kardiyo hem pilates isteyen arkadaşlara duyurulur kısa bir süre sonra ben de başlıycam sonuçları yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…