- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
-
- Konu Sahibi aysecolluoglu
evet evde yapıorum platesı ebru şallının hem 1 hemde 2 dvd sını aldım toplam 2 saat suruor. topuda boyuna göre alıorsun 150 ve 160 arası 55 cm lık,160 ve 170 olan 65 cm ,170 ve 185 olanda 75 cmlık toplar kullanılıor benım boyum 170 o yusden 65 cm olanını aldım .lastık olarak da mavı olanını kullanıorum .
vaooovv maviye geçtin mi süper ben başlayalı 5 gün falan olacak yeşil olanla başladım o bile baya zorladı maviye geçtigimi düşünemiyorum bile
walla ben platesden oncede spor yapıodum ondan dırek mavı aldım yanı once pembe yeşıl vs... hıç bakmadım bıle mavısı en sertmış sanırım hıç zorlanmadan yapıorum sanırım onceden de kondusyon vardı ondan zorlanmadım hıç.. ama ne yalan söluyum o kadar spor yapıodum plates kadar etkılısını görmedım acaıp sıkılaştım popom kalktı selulıtten eser yok karın kaslarımı aynadan saymaya başladım:))) harıka oldu ınşalla sende de öle olur :))
merhabalar...
ben de pilatese başladım 3 ay önce fakat burnumdan ameliyat olduğum için 1 aydır yapamıyorum. yavaş yavaş başlicam. amazonss sen ne güzel sonuçlar almışsın pilatesten, darısı başımaben de baya zayıfım ama kilo alıp vermekten kalça-basen bölgelerim baya gevşedi. şunu merak ettim, sen ne zamandır pilates yapıyosun, ne kadar zamanda bu harika sonuçlara ulaştın?
ben başlayalı o kadar uzun bı sure olmadı 2 ay falan olacak yada 2 buçuk daha oncesınde kondusyon çalışıordum o yusden zorlanmadım hıç.. platesın guzellığıde hemen sonuç alman yanı ben hemen 10 seans sonra falan deişimi farkettım oncelerı gun aşırı yapıodum.. yaklaşık 1 aydırda haftada 5 gun yapıorum ıkı gun tatıl ılan edıorum kendıme..:) 20 seasın sonunda tam 4 yada 5 cm ınceldım benım boyum 170 kılomda 53 platesden once kondusyondan kaslanmıştım hoş bı göruntu olmamıştı kalınlaşmıştım bıraz ama plates vucudumu forma soktu super oldu benım 64 cm dı şimdı 60 cm popom 94 cm dı 90 oldu kondusyonla o kadar uğraşıpta hala yok edemedığım selulıtlerım gıttı ne bılım 90 60 90 oldum ayol daha ne olsun :)))) ınşalla sanada faydalı olur :)))ıstedığın sonuçlara ulaşırsın....
çok sağol bilgilendirdiğin için. heves yaptım hemen başlicam yeniden :) her şey bi yana spor yaptıktan sonra çok zinde hissediyor insan, o duyguyu çok seviyorum. hem de sağlık yani. umarım senin gibi olumlu sonuçlar alırım kısa sürede :)
yorumları okudum ama pilatesi vücudu düzgünleştrmek için önermiş burdaki kişiler daha çok..
ben 3 4 kilo fazlakığımı vermek istiyorum, bacak aram ve basenlerimin sivriliği gitsin istiyorum, 38 bedenim 36 olmak için yapılabilir mi pilates? yani bi beden incelmek için.. boyum 1.70 kilom 57 bu arada...
ya lkızlar plates yapmak istiyorum, ama ebru şallıyı izlediğimde çok sıkılıyorummm