Pilates yaparak vücudu sıkılaştırmak mümkün mü,bilgisi olanlar fikir verir misiniz?

pilates sikilastirir ama kilo verdirmez o dogru ama pilates'i cardio ve diyet (saglikli beslenme) ile desteklenirse cok iyi bi sonuc alinir. ben hem inceliyorum hem kilo veriyorum.. günlük pilatesimi yapiyorum aksamlari, gündüzleri ise hareketliyim ve beslenmeme dikkat ediyorum.

slm bende kılo vermek ıstemeyenlerdenım kılom sabıt 53 plates yapıorum haftada 4 gun bayaa bı sıkılaştım ama kılo vermedım yıne aynı kılodayım ve yaklaşık 18 seans yaptım devamda edıorum sıkılaşmak ıstıosan platesı dene bence çunku ben uzun sure kondusyon yaptım ve bu kadar kısa surede sonuç almamıştım gerçekten gusel sıkılaştırıo karın ve popon taş gıbı oluor tavsıye ederım :)))

slm bende kılo vermek ıstemeyenlerdenım kılom sabıt 53 plates yapıorum haftada 4 gun bayaa bı sıkılaştım ama kılo vermedım yıne aynı kılodayım ve yaklaşık 18 seans yaptım devamda edıorum sıkılaşmak ıstıosan platesı dene bence çunku ben uzun sure kondusyon yaptım ve bu kadar kısa surede sonuç almamıştım gerçekten gusel sıkılaştırıo karın ve popon taş gıbı oluor tavsıye ederım :)))

Plates topunu hangi boy almalıyım? Birde neye göre belirleniyor bu top büyüklüğü? Evde yapıyorsun di mi kendi kendine?

evet evde yapıorum platesı ebru şallının hem 1 hemde 2 dvd sını aldım toplam 2 saat suruor. topuda boyuna göre alıorsun 150 ve 160 arası 55 cm lık,160 ve 170 olan 65 cm ,170 ve 185 olanda 75 cmlık toplar kullanılıor benım boyum 170 o yusden 65 cm olanını aldım .lastık olarak da mavı olanını kullanıorum .

temmuzdan berı hıc bırsey yapmadım ne pılates nede baska bır sey yaz donemınde kıloda aldım, kalcalar selulıtler hala yerınde malesef.... dun pılates bandı aldım benım bandım ve topum vardı ama annemlerın evınde dıye dun aldım bır band ve bugun pılates mınderı sıparısı verecegım, topsuz sadece lastıkle pılatese yenıden baslayacagım su anda calısmıyorum sabahları yuruyuste yapabılırım aslında, bugun gectı ama yarından ıtıbaren 9da kalkıp yuruyecegım sonrada pılates yapacagım hadı bakalım hayırlısı...bır salonda gıdıp pılates yapayım dedım ama fıyatları ne kadardır bılemedım calısmadıgım ıcın cok para veremem tahmınen ne kadar dır.

temmuzdan berı hıc bırsey yapmadım ne pılates nede baska bır sey yaz donemınde kıloda aldım, kalcalar selulıtler hala yerınde malesef.... dun pılates bandı aldım benım bandım ve topum vardı ama annemlerın evınde dıye dun aldım bır band ve bugun pılates mınderı sıparısı verecegım, topsuz sadece lastıkle pılatese yenıden baslayacagım su anda calısmıyorum sabahları yuruyuste yapabılırım aslında, bugun gectı ama yarından ıtıbaren 9da kalkıp yuruyecegım sonrada pılates yapacagım hadı bakalım hayırlısı...bır salonda gıdıp pılates yapayım dedım ama fıyatları ne kadardır bılemedım calısmadıgım ıcın cok para veremem tahmınen ne kadar dır.

Günde 2 bardak yeşil çay
2 litre su
Spor yapmadan 40 dakika evvel kremasız, şekersiz,sütsüz ılık neskafe

Bunları uygularsan kısa bir süre sonra selülitlerinin hafiflediğini göreceksin tatlım...Spor yapmadığın dönemde kahve yasak...

Günde 2 bardak yeşil çay
2 litre su
Spor yapmadan 40 dakika evvel kremasız, şekersiz,sütsüz ılık neskafe

Bunları uygularsan kısa bir süre sonra selülitlerinin hafiflediğini göreceksin tatlım...Spor yapmadığın dönemde kahve yasak...

cnm suyu yesil cayi anladimda kahve ne icin onu anlamadim yardimci olurmusun bide ben sabahlari tvden takip etmeye calisiyorum sporumuda aksamlari kizimi uyuttuktan sonra yapiyorum sence ne zaman yapmaliyim sporumu daha verimli olmasi icin:KK34::KK34::KK34:

ben yesıl cay ıcemıyorum gecen yıl denedım bır hafta ama oldum ıcerken, dun pılatese basladım tekrar ebru sallının program vıdeosu avrdı oradan bakarak yaptım mınder almıstım lastıgımde var . topumda var ama kayınvalıdemın evıne top getıremedım ortalıkta koc top kadın delırır karmasıklıktan dıye getırmedım lastıkle yetınecegım artık. ıse gırene kadar sabahlar kalkıp ebruyla yapayım dıyecegım ama o saatlerde kahvaltı yapıyoruz anca aksam kayınvalıdemler yaptınca yapabılırım gece 1lerde falan, ama yapcam kesın kararlı gıbıyım:)

cnm suyu yesil cayi anladimda kahve ne icin onu anlamadim yardimci olurmusun bide ben sabahlari tvden takip etmeye calisiyorum sporumuda aksamlari kizimi uyuttuktan sonra yapiyorum sence ne zaman yapmaliyim sporumu daha verimli olmasi icin:KK34::KK34::KK34:

Spor yapan insanlarda kahve(kafein) selüliti azaltır, spor yapmayan insanlarda kahve(kafein) selüliti azdırır...Spor sabah 08:00-10:00 arası veya öğleden sonra 16:00-18:00 arası olursa çok verimli olur ancak bu verim spor disiplini olmayan bir kişide değişiklik gösterecektir, ben gece 22:00 civarı spor yapabiliyorum çünkü vaktim yok bence sende kendine göre ayarlayabilirsin...

ben yesıl cay ıcemıyorum gecen yıl denedım bır hafta ama oldum ıcerken, dun pılatese basladım tekrar ebru sallının program vıdeosu avrdı oradan bakarak yaptım mınder almıstım lastıgımde var . topumda var ama kayınvalıdemın evıne top getıremedım ortalıkta koc top kadın delırır karmasıklıktan dıye getırmedım lastıkle yetınecegım artık. ıse gırene kadar sabahlar kalkıp ebruyla yapayım dıyecegım ama o saatlerde kahvaltı yapıyoruz anca aksam kayınvalıdemler yaptınca yapabılırım gece 1lerde falan, ama yapcam kesın kararlı gıbıyım:)

Bu yeşilçay konusu çoğu insan için sıkıntı galiba, kime söylesem burun kıvırıyor benim ağzımda teneke falan mı var acaba bana neden tadı kötü gelmiyor ki bu meretin :KK1::KK1::KK1: Tatlım zaten internetin var bir çok video paylaşım sitesinde sayısıztoplu ve topsuz pilates egzersizi videosu mevcut sabah kahvaltısından sonra bunlarla çalışabilirsin...O azmi gördüm ben sende, haydi hayırlısı...

kızlar kesnlkle sıkılaşmak için pilatesss şart ve çok zevkliiii harika bişi selülit savar hareketler var çok güzel nerenizi istersenz orayı çalıştırın açın inetnetten bi sürü video var ebrunun programını çalışanlar kaçırıo ama hergün internette tekrarı var alın bi top bi lastik çok ucuz zaten hemen başlayınn sımsıkı taş gibi vücutlarınız olsun. ben çok etkisini gördümmm kesnlkle şiddetle tavsye ederim

bende yeni pilatescilerdenim, 13 şubatta başladım, diyet de yapıyorum, 13 şubatta 60 kiloydum şimdi 58 :KK3:
55 olana kadar devam, sonra da pilatesi bırakmayı düşünmüyorum, bende çalışıyorum ama ne olursa olsun mutlaka yapıyorum pilatesimi bazen akşamları geç vakite kalıyor esneye esneye de olsa yapıyorum, bendeki bariz değişiklik ise kalçalarımda oldu, aynada baktıgımda pek bir degişiklik farketmiyorum aslında görünüm acısından ama her zaman bana tam olan kot pantolonlarım artık rahat hatta alt kısımları boş durmaya basladı yuppiiiiiiii
gecenlerde eskisi gibi 36 beden bir pantolon içine sıgdım ama 55 olana kadar diyete devammmmmm
pilates cok eglenceli bende de ebru sallının 2008 ve 2009 dvd leri var, ebruyu incecik gördükce daha bi hırslanıyorum ince olmak cok keyifliiiiiiiiiiiiiiiii

şimdi buradan pilatesin zayıflatmayıp sadece sıkışlaştırdığı sonucunu mu çıkartmalıyız acaba

Beni hem zayıflattı hemde sıklaştırdı.Hamileyken bıraktım.Dikişlerim iyileşince tekrar başlıycam ınşallah.Hic diyet yapamam ben boğazıma cok düşkünüm .Ona rağmen zayıflatıyor ama düzenli yapmak lazım

Son düzenleme:
mümkün arkadaşalr mümkün valla.. bende 3 ay odlu başlayaloı ama hakkını vererek daha doğru yapmam 1 aydır diyelim.. her gören ne kadar zayıflamışsın diyor ama kilom aynı:)ama sıkılatımmı bilmiyorum inceldim resmne.. ölüç işiyşede uğraşmam ama kıyafetlerimden anlyıorum.. 3 ahftadır birde fitnese gidiyorum haftada iki gün arada da yürürüyüş yapğıyum.. yaşasın sporrr!!yaşasın sağlık!!:nazar:

slm bende platese yeni başlayacak olanlardanım :-) bi heycan gidip topumu aldım ama acaba bir spor merkezinemi gitsem yoksa ebru şallının plates cd sini alıp evde kendim mi yapsam :KK61: yanlş birşey yapmak istemiyorm yardım lütfen

bende 5 aydir ebru ile plates yapiyorum. isten gelince netten bakip yapiyorum. baslarda baya zorlaniyordum ama simdi kaslarimin guclendigini hissediyorum. ama bence plates kilo verdirmiyo sikilalstiriyo. ama sikilasinca da insan daha zayif gorunuyo tabi...

X