- 5 Ocak 2011
- 160
- 0
-
- Konu Sahibi aysecolluoglu
slm bende kılo vermek ıstemeyenlerdenım kılom sabıt 53 plates yapıorum haftada 4 gun bayaa bı sıkılaştım ama kılo vermedım yıne aynı kılodayım ve yaklaşık 18 seans yaptım devamda edıorum sıkılaşmak ıstıosan platesı dene bence çunku ben uzun sure kondusyon yaptım ve bu kadar kısa surede sonuç almamıştım gerçekten gusel sıkılaştırıo karın ve popon taş gıbı oluor tavsıye ederım :)))
temmuzdan berı hıc bırsey yapmadım ne pılates nede baska bır sey yaz donemınde kıloda aldım, kalcalar selulıtler hala yerınde malesef.... dun pılates bandı aldım benım bandım ve topum vardı ama annemlerın evınde dıye dun aldım bır band ve bugun pılates mınderı sıparısı verecegım, topsuz sadece lastıkle pılatese yenıden baslayacagım su anda calısmıyorum sabahları yuruyuste yapabılırım aslında, bugun gectı ama yarından ıtıbaren 9da kalkıp yuruyecegım sonrada pılates yapacagım hadı bakalım hayırlısı...bır salonda gıdıp pılates yapayım dedım ama fıyatları ne kadardır bılemedım calısmadıgım ıcın cok para veremem tahmınen ne kadar dır.
Günde 2 bardak yeşil çay
2 litre su
Spor yapmadan 40 dakika evvel kremasız, şekersiz,sütsüz ılık neskafe
Bunları uygularsan kısa bir süre sonra selülitlerinin hafiflediğini göreceksin tatlım...Spor yapmadığın dönemde kahve yasak...
cnm suyu yesil cayi anladimda kahve ne icin onu anlamadim yardimci olurmusun bide ben sabahlari tvden takip etmeye calisiyorum sporumuda aksamlari kizimi uyuttuktan sonra yapiyorum sence ne zaman yapmaliyim sporumu daha verimli olmasi icin
ben yesıl cay ıcemıyorum gecen yıl denedım bır hafta ama oldum ıcerken, dun pılatese basladım tekrar ebru sallının program vıdeosu avrdı oradan bakarak yaptım mınder almıstım lastıgımde var . topumda var ama kayınvalıdemın evıne top getıremedım ortalıkta koc top kadın delırır karmasıklıktan dıye getırmedım lastıkle yetınecegım artık. ıse gırene kadar sabahlar kalkıp ebruyla yapayım dıyecegım ama o saatlerde kahvaltı yapıyoruz anca aksam kayınvalıdemler yaptınca yapabılırım gece 1lerde falan, ama yapcam kesın kararlı gıbıyım:)
şimdi buradan pilatesin zayıflatmayıp sadece sıkışlaştırdığı sonucunu mu çıkartmalıyız acaba