- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
-
- Konu Sahibi aysecolluoglu
benım boyu 1.63 kılom 57 ydı ama 59-60 oldumMerhabalar, ne kadar fazla kilonuz var ? bende düzenli spor yapanlardanım. En iyi sonucu fitnes yaparak aldım. Pilates de kilo vermeniz zor, bu benim fikrim. Size asıl tavsiyem aslında fitness. Tabi bunun yanında spor sonrası çok yemek yemeyin hatta mümkünse çok az hafif şeyler atıştırın..
7ocm top oldugunu bılmıyordum 55, 65, 75 vardı ben 1.60 ıle 1.70 arası 65 kullanmalı top alcam ama daha var almamaYeşil çay selülit için süper bi seçim... Pilates de sıkılaştırır... Benim kilo sorunum yok ama fazla takıntılı bir insanım açıkçası, ilerde selülit vs olmasın diye normal çay içmem yeşil çay içerim hep... Akşamüstü ve akşamları... Pilates topum var benimde boyun 1,63 olduğu için 70 cm lik bir top al alacaksan... Netten araştır çok güzel hareketler var, karın bölgesi ve kalçalar için özellikle... Hatta becerebilirsem resimlerini bulur eklerim... =) Bir de eğer çalışmıyorsan, çalışmıyorsan diyorum çünkü çalışıyorsan ertesi sabah tualet sorunu yaşayabilirsin iş yerinde... Ablam biraz sinameki ile funda yaprağını demleyip içmişti bir dönem, ona faydası olmuştu...
pılatesten once walk at home yapıyorum, buradan ogrendım walk at homu netten ındırdım 3 mıl ve 5 mıl olanı ındırdım gunde ıkı kez en az 2ser mıl yapıyorum ama genelde 3er yapıyorum, bugun hep evdeyım bı sefer 3 aksamda 5 mıl yapcam bunların ardından pılates yapıyorum , walk at home yaparken strec aldım bacaklarıma ve belıme sarcam terlesın bol bol dıye , zararlı oldugunu bılıyorum ama hızlı ıncelmek ıstıyorumAlamazsınız . Pilates kaslar için daha etkili . Kilo vermek istiosanız ya fitness a gidin ya da step e başlayın bence :)
Sıkılaştırıo işte yağlarla birlikte sıkılaşırsa kalıcı yağ gibi bişey olur dikkat edin önce verip sonra sıkılaştırmanız lazım :)
yesıl caya devam canım gunde ıkı kez spordan sonra ıcıyorum ama dun ıcmedım bugun ıcecegım tekraryeşil çaya devam edebilirsiniz. basen bölgesinde sorun varsa benim tavsiyem o bölgede kan dolaşımını hızlandıracak olan yürüyüş veya koşu.
pılatesten once walk at home yapıyorum, buradan ogrendım walk at homu netten ındırdım 3 mıl ve 5 mıl olanı ındırdım gunde ıkı kez en az 2ser mıl yapıyorum ama genelde 3er yapıyorum, bugun hep evdeyım bı sefer 3 aksamda 5 mıl yapcam bunların ardından pılates yapıyorum , walk at home yaparken strec aldım bacaklarıma ve belıme sarcam terlesın bol bol dıye , zararlı oldugunu bılıyorum ama hızlı ıncelmek ıstıyorum
7ocm top oldugunu bılmıyordum 55, 65, 75 vardı ben 1.60 ıle 1.70 arası 65 kullanmalı top alcam ama daha var almama
ben ıncelmek ıstemıyorumkı sıkılasmak ıstıyorum fazla kılom yok kalcam genıs bıraz onu sıkılastırmak ıstıyorum buyuk olmasından memnunumda sadece selulıtlerı gıtsın dıye ugrasıyorum bakalım ne olcak, bende bır cok yerde spordan sonra pılates yapmanın daha cok etkılı olgudugnu okumustum , gecen yılda sadece bıraz az yıyerek pılates yaptım ıkı hafta baya sıkılasmıstı, fıtness a gıdemem malesef evde yapabılırım sadece bende o yuzden walk at home yapıyorum, yedıklerımede dıkkat etmeye calısıyorum ama ıkı gundur abarttım dondurma ısını( ıncelmek ıcın once bır sure spor yapıp ınceldıkten sonramı pılates yapmalı dıyosunuz, ben ebruyla yapıyorum oda yagları yakcaz falan dıyor .
arkdşlarr pilatess kesınlıkleee sıkılaştırıoo test edip onayladımm
Evde mi yapıyorsun canım? Günde kaç saat? hangi vakitlerde?
Pilates sıkılaştırır ama kilo verek isteyenler ve fazla kilosu olanlar için iyi bir seçim değil, konu sahibi arkadaşım kalça basen ve popo hareketleri ile kısa sürede toparlanırsın merak etme...
Ben de bir kaç ay sonrasına erteledim. Diyet yapacağım önce...