Pilates yaparak vücudu sıkılaştırmak mümkün mü,bilgisi olanlar fikir verir misiniz?

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
arkadaşlar benim birazcık fazlam var vede basenlerim var:) üç gündür pilates yapıyorum, günde iki kez ve her pilatesten sonra yeşil çay içiyorum sizce olumlu sonuçlar alırmıyım tabı yedıklerımede dıkkat edıyorum , gecen yılda pılatese sarmsıtım ve etkısı olmustu sımdı bozmamayı dusunuyorum hatta haftaya top ve lastıkte alacagım

Merhabalar, ne kadar fazla kilonuz var ? bende düzenli spor yapanlardanım. En iyi sonucu fitnes yaparak aldım. Pilates de kilo vermeniz zor, bu benim fikrim. Size asıl tavsiyem aslında fitness. Tabi bunun yanında spor sonrası çok yemek yemeyin hatta mümkünse çok az hafif şeyler atıştırın..

benım boyu 1.63 kılom 57 ydı ama 59-60 oldum kılom normal aralıgında ama kalcalarım genıs belım ınce orada sorunum yok ama altım genıs pılates sıkılastırıyor o yuzden bunu tercıh ettım yedıklerımede dıkkat edıyorum azalttım ve pılatesten sonra yesıl cay ıcıyorum etkısı var dıye duymustum umarım ıse yarar selulıt ve catlaklardan kurtulmak sıtıyorum 3 gundur yapıyorum esım selulıtlerde azalma oldugunu soyluyor :) azıcık gırıntı cıkıntılar azalmıs gıbı, gunde ıkı kez yapıyorum, spor salonuna gıdemem hem vaktım hem de durumum o akdar yok bende evde yapıyorum

Yeşil çay selülit için süper bi seçim... Pilates de sıkılaştırır... Benim kilo sorunum yok ama fazla takıntılı bir insanım açıkçası, ilerde selülit vs olmasın diye normal çay içmem yeşil çay içerim hep... Akşamüstü ve akşamları... Pilates topum var benimde boyun 1,63 olduğu için 70 cm lik bir top al alacaksan... Netten araştır çok güzel hareketler var, karın bölgesi ve kalçalar için özellikle... Hatta becerebilirsem resimlerini bulur eklerim... =) Bir de eğer çalışmıyorsan, çalışmıyorsan diyorum çünkü çalışıyorsan ertesi sabah tualet sorunu yaşayabilirsin iş yerinde... Ablam biraz sinameki ile funda yaprağını demleyip içmişti bir dönem, ona faydası olmuştu...

Alamazsınız . Pilates kaslar için daha etkili . Kilo vermek istiosanız ya fitness a gidin ya da step e başlayın bence :)

Sıkılaştırıo işte yağlarla birlikte sıkılaşırsa kalıcı yağ gibi bişey olur dikkat edin önce verip sonra sıkılaştırmanız lazım :)

yeşil çaya devam edebilirsiniz. basen bölgesinde sorun varsa benim tavsiyem o bölgede kan dolaşımını hızlandıracak olan yürüyüş veya koşu.

7ocm top oldugunu bılmıyordum 55, 65, 75 vardı ben 1.60 ıle 1.70 arası 65 kullanmalı top alcam ama daha var almama

pılatesten once walk at home yapıyorum, buradan ogrendım walk at homu netten ındırdım 3 mıl ve 5 mıl olanı ındırdım gunde ıkı kez en az 2ser mıl yapıyorum ama genelde 3er yapıyorum, bugun hep evdeyım bı sefer 3 aksamda 5 mıl yapcam bunların ardından pılates yapıyorum , walk at home yaparken strec aldım bacaklarıma ve belıme sarcam terlesın bol bol dıye , zararlı oldugunu bılıyorum ama hızlı ıncelmek ıstıyorum

İşte bunların arkasından olmaz pilates :) nası kilo verdiğiniz sizin seçiminiz ama önce kilo verip sonra formda kalmanız vücudunuzun sağlamlaşması için pilates yapılıo :) Ben geçen sene fitness a gittim 1 ay istediğiniz gibi incelebiliosunuz ama 1 ay sonunda caydım devam etsem neler olcaktı kimbilir :) haftada 2 3 gün gidiodum . ama pilatesi daha sonraya bırakın :)

ben ıncelmek ıstemıyorumkı sıkılasmak ıstıyorum fazla kılom yok kalcam genıs bıraz onu sıkılastırmak ıstıyorum buyuk olmasından memnunumda sadece selulıtlerı gıtsın dıye ugrasıyorum bakalım ne olcak, bende bır cok yerde spordan sonra pılates yapmanın daha cok etkılı olgudugnu okumustum , gecen yılda sadece bıraz az yıyerek pılates yaptım ıkı hafta baya sıkılasmıstı, fıtness a gıdemem malesef evde yapabılırım sadece bende o yuzden walk at home yapıyorum, yedıklerımede dıkkat etmeye calısıyorum ama ıkı gundur abarttım dondurma ısını( ıncelmek ıcın once bır sure spor yapıp ınceldıkten sonramı pılates yapmalı dıyosunuz, ben ebruyla yapıyorum oda yagları yakcaz falan dıyor .

Ben de evde başladım ebru şallı ile. Plates yapmaktaki amacım kalçalarımbiraz toparlanıp dikleşsin ve kanım sıkılaşsın. 3 buçuk aylık doğum yaptığım için vücudumun forma girmesi gerek. Acaba biraz kilo mu versem? Doğumdan sonra 8 kilo fazlam var ama 8 ini değil 5ini vermek istiyorum. Bebeğim emdiği için diyet yapamam. Platesi mi ertelemem gerekiyor bu durumda?
Bilen ya da bu durumda olan var mı?

Pilates sıkılaştırır ama kilo verek isteyenler ve fazla kilosu olanlar için iyi bir seçim değil, konu sahibi arkadaşım kalça basen ve popo hareketleri ile kısa sürede toparlanırsın merak etme...

Pilates sıkılaştırır ama kilo verek isteyenler ve fazla kilosu olanlar için iyi bir seçim değil, konu sahibi arkadaşım kalça basen ve popo hareketleri ile kısa sürede toparlanırsın merak etme...

Ben de bir kaç ay sonrasına erteledim. Diyet yapacağım önce...

Çok da zor bir dönem ama yaa.. Eski kıyafetlerim dar geliyor. Yenilerini de almak istemiyorum. Giyeceğim şeyler çok kısıtlandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…