Pilates+Sağlıklı Yaşam+Kendini Sevenlerin Mekanı

kamyoncu kankalar :içelim: delikafadulden

Kalsın böyle dimi kankam ya bakıp bakıp koparız birlikte :roflol:

Minikom hoşgeldin bitanem .olumunekankayizsmile

Dün plates yapanlar bugün 2. yapabilirler .Haftada en az 4 gün plates yapacağız canlar süprizzzzz

Son düzenleme:
aprilim kolay gelsinhihoyyyt
ben gece yapıcam gamyoncu liv kankamlaolumunekankayizsmile
dimi kankasengözlerimebaksanab gece yaparız:hulya:

aa süper bi topik olmuş liv bende başlamak istiyorum geçen yaz hergün yapıyordum ebru şallının 1.cdsini ama buaralar hiç fırsat bulupta yapamadım ama başlamak istiyorum bende şimdi 2.cdsi de çıkmış onuda alıyım diorum siz nerden yapıyorsunuz kızlar?

öncelikle başlık süper olmuş =)
ve burda herkes zayıf :bbo:
48 kg niye inmeye çalışıyosunuz boylar da uzun =)
herkese başarılar dilerim aprilciğim sana da :p

Yaptım ama hiç te hoşlanmadım ben canlarım yaa alsanaalsanasmile
Sevmiyom bu kadını...:umursamaz:

Başka pilatesci yok mu acaba CD si olan yav ?
benneyaptımki

Evet kankam gece yaparız şimdi feci üşeniyorum .:dilcikar:

Jenniferım hoşgeldin tatlım :dance:

Kızlar tv8'in sitesine girip oradan yapabilirsiniz ya da youtube üzerinden :dance:Beni soracak olursanız ben indirip izlemeyi tercih ediyorum :teytey:

Nisanım başka pilatesci var mı bilmiyorum ki youtube videolara bi göz atsana bebem

Son düzenleme:
aprılım oyle sevmıyom falan deme ebruyu olsun napalım bende tv8den ızleyıp yapıyorum kzılar ınanın abartmıyorum duzenlı olarak bu hafta yaptım 5 gun ve karın kaslarımın sertlestıgını hıssedıyorum cok mutluyum yaa

bende bu sabah
yumurta
zeytin
peynir
domates yidim..
öğlen bişey yemedim. akşamda kuru fasulye hüplettim valla.. bida yapmıcam söz:)) ay ben ölçülerimi alacağdum ama korkuyorum çoook kaç çıkıcak merak ediyorum. birazdan narin popomu kaldırıp ölçücem bide hazır kalkmışken belki bikaç plates hareketi şeettiriveririm:)

canım gel benı op ama uzgunum gobek dıyetle gıtmıyo spor spor spor mekık cek cekebılıyosan pılatese basladık oda ıse yarar ınsallah

ahahaha öpcek birini buldum uzat bakim alnını:)) yoğurt göbek eritmede çok etkili diyiler benimde iki günlük yoğurt diyeti deneyimim oldu emme yoğurdun yanında iskender ,yoğurdun yanında mantı yediğim için pek başaralı olamadım:))) mekik konusunda çok başarısızım yani uzun süre mekik çektim ama hiç bi işe yaramadı. sonradan hareketleri yanlış yaptığımı anladım nefes tekniği filan önemliymiş mekikde.

gamyoncu iremsu başlığını protesto ediyorum kötü içeriğe bascam valla haa sinirimi zıplatmayın evdeki gamyonları toplayıp çöpe atasım var:)))

aynen yaa...zaten ben eşim evdeyken spor yapmayı sevmiyorum...
oyüzden haftaiçi yapıcam ...kaydirigubbakcemile2

bende p.tesi başlıyorum diyete...şu meşhur pazartesi sositososito

Aynen canım bende pazartesi başlamayı düşünüyorum...çavdar ekmeği alıcam pazartesi,kurtarıcım..kaydirigubbakcemile2

ben de 15 gün k-flakes yemeyi düşünüyorum...

ben onlardan yemiştim bi ara yani o türevlerden ama hiç doyurucu olmuyor yaa...yiyodum yarım saat sonra midem kazınıyordu...ben kasmıyorum fazla,sadece ekmek,hamur işi,çikolata vs olayına dikkat ediyorum,birde porsiyonları azaltıyorum bu şekilde artı spor salonuna giderek 2,5 ayda 6 kilo vermiştim....

yine öyle yapıcam,ekmek çavdar ekmeği o da günde en fazla 4 dilim....

fit fücudunu yirim ben senin. o kıyafetler içinde seni canlandırdım gözümde eteklii metekli elinde koca bi raket,ne kadar tatlı olmuşssundur kimbilir. bugün ne giydine koysene fotnu kuzum sporcu patimmmkaydirigubbakcemile

ne giydine koymam kızzz kaydirigubbakcemile3 saol kusum benimmm opuyorumnanaktan Şeniz eklerim bi gün etekli halimi kaydirigubbakcemile2

yaa bende mi katılsam pilatese :uhm:
her ihtimale karşı yazıyım ben livim bilgilerimi.
yarın başlarsam listene alırsın.yoksa yazmazsn :icecream:

boyum 170cm
kilom 52( açken sempatiksalakcinni )
ölçülerim 79 62 90 a.s

başka gerekli olan bilgi var mı??
he kilo vermek istemiyorum.koruyim yeter :hulya:

ben onlardan yemiştim bi ara yani o türevlerden ama hiç doyurucu olmuyor yaa...yiyodum yarım saat sonra midem kazınıyordu...ben kasmıyorum fazla,sadece ekmek,hamur işi,çikolata vs olayına dikkat ediyorum,birde porsiyonları azaltıyorum bu şekilde artı spor salonuna giderek 2,5 ayda 6 kilo vermiştim....

yine öyle yapıcam,ekmek çavdar ekmeği o da günde en fazla 4 dilim....

canım yaa ben gündüz hiçbişey yemiyorum normalde,bünyem alışık o yüzden...ama düzensiz yediğim için de kilo alıyorum...
bu yöntem işe yaramıştı,bi kaç kez denedim,ama devamında dikkat etmediğim için geri aldım hepsini...
15 günden sonra ben de senin yaptığın gibi başlıcam...
yavaş yavaş vermeye de razıyım,yeter ki tam anlamıyla kurtulayım şu kilolardan

X