Pilates+Sağlıklı Yaşam+Kendini Sevenlerin Mekanı

bende platese başladım...hergün değil ama gün aşırı yapıcam...

1,63 boy 55 kiloyum şu an...geçtiğimiz kış spor salonuna gidip 60tan 54 e düştüm ama şimdi 1 kilo almışım....aralıkta falan artı olarak tekrar spor salonuna başlıycam...hedef 50...

hayatında hep 45-48 kilo olmuş biri için 60a çıkmak kabustu:bbo:

1 69 by 51kg hedefm 48 benımde :nazar: olablrsem eğer:)
kaydirigubbakcemile5
üff sizin ne güzel boylarınız uzun, kilolar her türlü gider zaten kilolu da değilsiniz..
ya ben napıım kısacık boyum var ve uzamaz tabi bu yaştan sonra:KK43: eskiden sallamıodum ama artık komplekse girmeye başlıcam :KK43:
şekerim saçmalama:hulya:
plates yapmaya başlıyalım moralin yerine gelirolumunekankayizsmile

anaaaaa :roflol: cidden yanlış okumuşum kankeee :roflol:
ben pilates yapmayacagum böbögümm :nazar: oyzden yazmadım gamyoncuiremsu

sen git tenis oyna:dilcikar::umursamaz:

kpssden sonra başlayın olumm yaa ben de sizee kas uzatıcı videolarıı gönderirim falla:roflol:pilatesten daha etkili olan videom varr bak demedi demeyin bekleyin beni:roflol:

ben boy falan yazmam aga..:umursamaz:
53-54 üm, totoşumu sıkılaştırmak istiyom sadece, bi daa herbiyanımdan maymunum..
ama kaydirigubbakcemile2pilates te yapıp kendimi zora sokmak istemiyom..nassı olcak bu iş bilmem..bilmiyorumkismile

İnanmıyorum :roflol::roflol: Geberdim gülmekten o nasıl başlık :roflol: Ne etmişim ben öyle :roflol: Kankama sordum başlık ne olsun diye o da Pilates+Sağlıklı yaşam+Kendini sevenlerin Mekanı olsun demişti yanınada gamyoncuiremsu smiley'ını patlamıştı bende koplaya yapıştır yaptım ama fazladan smiley'da kopyalamışım :roflol::roflol: Ah liv ah

Bu arada canlarım hoşgeldiniz baktım ölçülere herkese maşallah diyorum

Acilen başlığın düzeltilmesi lazım şimdilik uçuyorum sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5

şekerim saçmalama:hulya:
plates yapmaya başlıyalım moralin yerine gelirolumunekankayizsmile

ben aslında bikaç haftadır pilates yapıom hatta pilates seti videoları filan bilem aldım.
bu aralar depresyonda mıyım neyim hiçbi yerimi beğenmiyom valla mafoldumbenmafoldumben

zahmet olmadan rahmet olmuyo gacım:dilcikar:
bizle beraber ımmm pısss ohhh yapıcaksınkaydirigubbakcemile
anlaştıkmı şekerkızkendişakkıdı

Tamam başlayalım canlar şimdi herkes Tv8 girsin Ebru Şallının 1. videosunu indirsin

kas nasıl uzuyor gecetavuuu?..nereye ne etki yapiii?

şu meşhurr callen teyzemin videosu var bende canım çok kişi uyguluyor ve de çok memnunlar ama istikrarlı yapılmalı.48satten faazla ara verirsen rproğrama baştan başlıyosun esneme hareketleri var ama nasıl yyakıyor anlatamam. ben ebru şallının 70 80 videounu indirdim de onla ypamadım.süpperrrrrr deyişi huhhh uhhhhhhhh zapık gibi nefes alışı,gülmekten yapamıyom:roflol:ama bu callen teyzemin videosunda o yok işte gayet doğal bir kadın ve hareketleri kısa sürede toparlıyormuş.

İnanmıyorum :roflol::roflol: Geberdim gülmekten o nasıl başlık :roflol: Ne etmişim ben öyle :roflol: Kankama sordum başlık ne olsun diye o da Pilates+Sağlıklı yaşam+Kendini sevenlerin Mekanı olsun demişti yanınada gamyoncuiremsu smiley'ını patlamıştı bende koplaya yapıştır yaptım ama fazladan smiley'da kopyalamışım :roflol::roflol: Ah liv ah

Bu arada canlarım hoşgeldiniz baktım ölçülere herkese maşallah diyorum

Acilen başlığın düzeltilmesi lazım şimdilik uçuyorum sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
nayn kanka naynyasakkelime yasakkelime
başlık bizle özdeşti:eek:lmaz:sakın değiştirme bozuşuruzkötükedihüso
ben bakıp bakıp gülücem ona bıraksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kızıcaksın diye tırstım bideeyvahedigeldismilefazlada makara yapmadımsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey resmen gözümden yaş gekerek güldüm ya yarıla yarılasempatiksalakcinni:roflol: :roflol:

zahmet olmadan rahmet olmuyo gacım:dilcikar:
bizle beraber ımmm pısss ohhh yapıcaksınkaydirigubbakcemile
anlaştıkmı şekerkızkendişakkıdı

ne biliim yemiyo işte..ben ekmek elden su gölden yaşamıyom sizin gibin:umursamaz:..annen yemeği yapsın çamaşırı yıkasın,dolaba koysun ohh..o aşamaları yapan kişi benim bizim evde yeeaaaa:1closedeyes:..enercimi ev çocuk alıyo..:çok üzgünüm:

Tamam başlayalım canlar şimdi herkes Tv8 girsin Ebru Şallının 1. videosunu indirsin

bende sabahtan beri iki videosu açık şekilde benim pilates yapmamı beklio ama takıldım kaldım buraya laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ama ben bi süredir yaptığım için ilerdeki videolar biraz

selam..

işte aradığım topic:) haftada iki gün platese gidiyorum 1er saat. iki günde evde yaptımmıydı züper olur.. sadece göbek bölgemde sorun var. başka bir topicdeki arkadaş gibi "diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye popomda sorun olmamasına rağmen o bölgemide inceltmeye çalıyorum" demeyenlerdenseniz bende varım:)boyum 170.. ölçülerimi yarın alıp yazacağım. ayrıca başlığı değiştirsinler mümkünse kızımın adı irem benim pek hoşuma gitmedi:))

selam..

işte aradığım topic:) haftada iki gün platese gidiyorum 1er saat. iki günde evde yaptımmıydı züper olur.. sadece göbek bölgemde sorun var. başka bir topicdeki arkadaş gibi "diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye popomda sorun olmamasına rağmen o bölgemide inceltmeye çalıyorum" demeyenlerdenseniz bende varım:)boyum 170.. ölçülerimi yarın alıp yazacağım. ayrıca başlığı değiştirsinler mümkünse kızımın adı irem benim pek hoşuma gitmedi:))

seninki irem canım bu irem başka irem gamyoncuirema.s

ayy sızın kılolar gayet yerınde ben ne yapayım 1,66 boy 57,5 kılo üfff gıtmıyo kılolar

şu meşhurr callen teyzemin videosu var bende canım çok kişi uyguluyor ve de çok memnunlar ama istikrarlı yapılmalı.48satten faazla ara verirsen rproğrama baştan başlıyosun esneme hareketleri var ama nasıl yyakıyor anlatamam. ben ebru şallının 70 80 videounu indirdim de onla ypamadım.süpperrrrrr deyişi huhhh uhhhhhhhh zapık gibi nefes alışı,gülmekten yapamıyom:roflol:ama bu callen teyzemin videosunda o yok işte gayet doğal bir kadın ve hareketleri kısa sürede toparlıyormuş.

evet ebru şallı da o olay var:)) dvd si var bende...ama kadının vücuduna bakmak bile başlı başlına motive edici bir etken bana göre...:))

senin dediğinide araştırıyorum bu arada

Kanka inan bende geberdim gülmekten delikafadulden gözümden yaş geldi vallaha :roflol::roflol:

Lacrimacım sen bir süredir yaptığına göre sen kaldığın yerden devam et tatlım

Yeni başlayanlar için 1 videodan başlayalım diyorum .Siz ne dersiniz canlar ?

X