Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende plates topu aldım ve yarından itibaren başlıyorum kısmetse
arkadaşlar selamlar, yeni katıldım ben siteye! Normalde kilolu değilim ama kilolar alt kısımda toplanmış vaziyette bendede ve bir senelik bir memurum ve masa başında oturmaktan göbekte oluştu dikkat etmek lazım diye düşünüyorum.. benimde sormak istediklerim var fakat öncelikle şunu söylemek istiyorum gerçekten plates yapmak ve kendini zorlamak isteyenler kesinlikle MTV plates mix cd almalarını tavsiye ederim süper!yerimsenibenyerimseniben
Benim anlamadigim: Ebru Salli icin "isi bilmiyor" diyenler cok oluyor...tamam da e bu kadin bunun egitimini almadi mi?! Uyduruk egitmenlerin uyduruk egitimi degildi herhalde! Ögretenler kimlerdi?! Kafasindan uydurmadi ya bu kadin bu haraketleri...
Ben acikcasi bu isi bilmedigine inanmiyorum; daha dogrusu inanmamak cok mantiksiz geliyor...
Yaptigi seyden emin olmadan tv karsisina gecip yüzlerce insana sunacak kadar aptal oldugunu sanmiyorum...
Ayrica birsey eklemek istiyorum: bazi arkadaslarimiz hergün pilates yaptiklarini yazmislar...
Bir uyarida bulunmak istedim: eger hergün ayni programi uyguluyorlarsa (yani hergün ayni kaslari calistiriyorlarsa) hic dogru degil bu...
Calistirilan kaslar en az bir gün dinlendirilmeli; cünkü kaslar calistirilirken degil dinlenme süresinde olusurlar... hergün ayni programi uygulayanlar yarardan cok zarar elde edebilirler...
Ya tüm vücut programini uygulayip bir gün ara verin; ya da hergün yapin ama degisik kaslari calistirin...
Uzun zamandır Ebru Şallı yönetmenliğinde plates yapıyorum ben.. Hiç bir problem yaşamadım, aksine çok memnunum.. Elimden geldiğince yapmaya devam edeceğim..
Ayrica birsey eklemek istiyorum: bazi arkadaslarimiz hergün pilates yaptiklarini yazmislar...
Bir uyarida bulunmak istedim: eger hergün ayni programi uyguluyorlarsa (yani hergün ayni kaslari calistiriyorlarsa) hic dogru degil bu...
Calistirilan kaslar en az bir gün dinlendirilmeli; cünkü kaslar calistirilirken degil dinlenme süresinde olusurlar... hergün ayni programi uygulayanlar yarardan cok zarar elde edebilirler...
Ya tüm vücut programini uygulayip bir gün ara verin; ya da hergün yapin ama degisik kaslari calistirin...
burası yerimi bilmiyorum ama bişey sorucam ben pilates dvdsi aldım ama daha ilk baştan falso verdim.şöyle ki nefes alma teknıgını uygulayamıyorum kaburgalara dogru nefes alma nasıl bırsey anlayamadım.gögsumu sısırmeden nefes alamıyorum.aynı sorunu yasayan varmı