Pilates Nedir? Faydaları Nelerdir? Video Paylaşım Alanı

başla başla kışın pilates yap yazında fıstık gibi gezersin işde:KK70:rica ederim bide

Bende bu pazartesi pilates kursuna baslayacagım. Haftada uc gun birer saat yapacagım ama ılerde bırakırsam kılo fılan aldıgımda vucut seklımın kotu olacagından korkuyorum sahsen. Pilates faydalı bı spor gıbı gorunuyor ayrıca hamur gıbı olan vucuduma ıyı gelır gıbı. Ayda 60 ytlye hıc bısey degıl kursa gıtmek artı yuruyus fılanda yapmayı dusunuyorum.

ben de beşiktaşta oturuyorum ve bana yakın olan bir yerde pilatese gitmek istiyorum.bir tane nişantaşında buldm yogasala diye bir yer aslında fiyatıda çok değil ama bilemiyorum iyi bir yer diye yazmışlar internette hakkındaki yorumlara ama kararsız kaldım hani biri önerse burdan öyle gitsem denenmiş bi yere daha ii olur.acil olarak bilen varsa cevap verirse sevinirim...

arkadaşım ben de nişantaşında bir yer buldum cinpilates isminde ücreti sordum fakat henüz cevap gelmedi

Bır ay olmak uzere pilateste gercekten vucudum sekle gırmeye basladı. Ayrıca dıyet fılan yapmıyorum ama karnım duzlestı. Birde ilk baslarda hareketlerı yapmakta zorlanıyordum ama vucudum simdi oldukca esneklesti. Bir de dıyet yapsam harıka olacak.

kızlarr bnm kalçalarım ve backlarımda sorununm war belimm fln.ipinceldii kaburgalarım çıkıck düzeyde yanee amaa kalçalarımdan dolaı hiç bi pantolon olmuorrr plates uygun mu sizce??acil cevap yada başka napalrm sizce??

Bende pilates yapıyorum..Ebru Şallı'nın programı ile..
Ama çalıştığım için akşamları yapıyorum..
İlk başlarda tv8'in sitesinden yapıyordum..Sonraları yüklememeye başladı..Bende anneme kameraya çektiriyorum televizyondan sabahları..Bizim bütün sülale yapıyor sabahları..
Sırt ağrılarıma çok iyi geliyor..Çok rahatım artık..
Ben 46 kiloyum ve sıkılaşmak için yapıyorum..Sımsıkı olmak istiyorum..
Hareketlerden sonra karnım, midem, bacaklarım, kalçam cayır cayır yanıyor..Tam istediğim bölgeler..Gerçi heryeri çalıştırıyor ama bunlar benim favorim..
Ebru Şallı'da yaza taş gibi olacaksınız diyor..
Ben herakşam 40 dakika yapıyorum..Ve en önemlisi yorulmadan yapılan bir spor..Evet heryeri yakıyor ama yormuyor.

pilates yapmak için çok zayıf olmana gerek yok zaten bence istiyorsan kimseden çekinme ve başla gerçekden zor ve dikkatli yapılması gereken bir spor inanılmazda etkisini görürsün

Merhaba, bende pilatese başlamak istiyourm, belki ebru şallının programını görmüşsündür onunla başlasam sence nasıl, ayrıca belimde bu aralar ağrı var pilatese başlarsam sorun olurmu acaba ? Ebru şallının hiç pilates topu kullandığını görmedim, pilates topuna ihtiyac varmı ?
Şimdiden teşşekürler livali hoşçakal...yerimseniben

arkadaşlar ne zamandan beri benimde aklımda platese başlamak ama 4 aylık anneyim ve sezeryanla doğum yaptım..plates için erken mi acaba?bilgisi olan varmı?

arkadaşlar ne zamandan beri benimde aklımda platese başlamak ama 4 aylık anneyim ve sezeryanla doğum yaptım..plates için erken mi acaba?bilgisi olan varmı?

Biraz beklemenizi tavsiye ederim,sezeryanla doğum yaptığınız için sizi biraz zorlayacaktır.
İster istemez hareketleri yaparken mide kaslarınızdan güç almak zorunda kalırsınız ve bu da olumsuz etki edebilir..
a.s.

Merhaba,

İlgili görsel paylaşımların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bundan dolayı paylaşım yaparken lütfen dikkatli davranınız. Bu bölümde ilgili seti paylaşamaz ama bu set hakında yorumlar yapabilirsiniz.

Arkadaslar indirme linkleri tarafimizdan editlenmistir, lütfen buna dikkat edelim. Adminimizin aciklamasini okuyalim.

X